Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-تمرکز شهرداری یاسوج بر احداث پارک در کنار رودخانه بشار سبب نگرانی شهروندان شده زیرا معتقد بوده خدمات شهری به صورت عادلانه در نقاط مختلف توزیع نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، وجود فضای سبز و پارک و بوستان در هر منطقه‌ای می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد نشاط و شادابی در زندگی مردم باشد که به دلیل بی توجهی مسئولان مدیریت شهری در دوره‌های مختلف  شاهد توزیع ناعادلانه پارک‌ها در شهر یاسوج هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اصلی‌ترین وظایف شهرداری در انجام امور عمرانی و خدمات‌رسانی به شهروندان احداث پارک و بوستان در مناطق مختلف شهری برای استفاده شهروندان است.

شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در برخورداری از پارک‌های محله‌ای در فقر شدید به سر می‌برد، به گونه‌ای که در مناطق شهری اکبرآباد، نجف‌آباد، سروک، شرف‌آباد، شهرک امام حسین، شهرک جهاد، مناطق سالم‌آباد، ارم و ... این ضعف به خوبی احساس می‌شود.

شهرداری یاسوج در طی فعالیت خود در زمینه ایجاد پارک و بوستان فعالیت خود را بر ایجاد چنین فضایی در بستر رودخانه بشار متمرکز نموده‌است، موضوعی که باعث تراکم فضای سبز در این نقطه شده و در کنار مزیت‌ها و محاسن آن معایب و مشکلاتی نیز به‌وجود آورده است.

متأسفانه بی‌توجهی به ساخت اصولی پارک‌ها در شهر یاسوج و ضعف کارشناسی مکان‌ها باعث شده تا در روند هر بارش سیل آسا در شهر شاهد تخریب بخشی از فضای پارک‌های احداث شده در حاشیه رودخانه بشار و تلف شدن سرمایه و منابع باشیم.

در جریان سیل زمستان 97 در شهر یاسوج که باعث خسارت میلیاردی به زیرساخت‌های شهری شد، بخشی از پارک تازه احداث شده غدیر در دامنه رودخانه بشار دچار خسارت جدی شد.

تجمع و تمرکز پارک‌ها در بستر رودخانه بشار حد فاصل پائین دست بیمارستان امام سجاد تا پل سوم بشار در حالی است که عدم مدیریت صحیح، امکان توزیع مناسب و عادلانه فضای سبز در سایر مناطق را از شهر و شهروندان دریغ نموده‌است.

معضل ترافیک خسته کننده بهار و تابستان در محدوده میدان امام حسین تا ورودی منطقه اکبرآباد تنها بخشی از مشکلات ناشی از تمرکز پارک‌ها و فضای سبز در منطقه ساحلی به شمار می‌رود.

شهرداری یاسوج در دور پنجم یاسوج اشتباه شهرداران گذشته در احداث پارک و عدم توجه به توزیع فضای سبز در سایر مناطق شهری را تکرار نموده و احداث پارک امید به مساحت ده هکتار در حاشیه رودخانه بشار و در ضلع  غربی پل سوم بشار یاسوج را در تیرماه سال گذشته کلنگ زنی کرد.

نستهن مقدم شهردار یاسوج در حالی از بهره‌برداری این پارک در شهریورماه امسال خبر می‌دهد، که توزیع سرانه فضای سبز به صورت عادلانه در مناطق شهری یاسوج یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهروندان و حتی از اساسی‌ترین شعارهای نامزدهای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر یاسوج به شمار می‌رود.

باید منتظر ماند که آیا پارک امید نیز به سرنوشت پارک غدیر در بستر رودخانه بشار یاسوج دچار می‌شود یا نه؟

ضعف زیرساخت‌های شهری در یاسوج/ شورای شهر یا شهرداری، کدام مقصر است؟چرا مردم از اتوبوس‌های درون‌شهری یاسوج استقبال نمی‌کنند؟"موتور فوریت‌های شهری" راه‌اندازی شد

محمد علی جاوید شهردار فعلی بیرجند و شهردار سابق یاسوج به تسنیم گفت: در شهر یاسوج ظرفیت‌های مناسب وجود دارد که در واقع ظرفیت استانی، شهرستانی و شهری محسوب می‌شوند.

وی افزود: پارک جنگلی، رودخانه بشار و آبشار در شهر یاسوج از جمله ظرفیت‌های مناسب در شهر یاسوج هستند و پارک جنگلی در این شهر برای توسعه و توجه مستعدتر از رودخانه بشار و حتی آبشار است.

شهردار سابق مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تصریح کرد: در ساخت پارک غدیر در حاشیه رودخانه بشار، تملک زمین بیشتر از احداث پارک مد نظر بود.

جاوید خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای موظف به احداث دیوار ساحلی پارک غدیر بود، که متأسفانه تعلل در ساخت این دیوار باعث شد تا در سیل سال 97 قسمتی از پارک تخریب شود.

شهردار بیرجند افزود: به عقیده بنده ایجاد دیوار ساحلی با همکاری آب منطقه‌ای و تعمیر پارک غدیر باید در اولویت شهرداری یاسوج قرار می‌گرفت.

جاوید در ادامه گریزی به سرانه فضای سبز در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد زد و بیان کرد: شهرداری برای افزایش سرانه فضای سبز با محدودیت زمین مواجه است و عملاً ایجاد پارک‌های بزرگ در مناطق مختلف شهری با توجه به کمبود زمین امکان پذیر نیست.

شهردار سابق شهر یاسوج گفت: احداث پارک‌های محله‌ای در شهر یاسوج با توجه به نیاز زمین محدود امکان‌پذیر است و با احداث چنین فضاهایی در محله‌ها می‌توان به کنترل ترافیک و جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی کمک کرد.

وی افزود: در دور چهارم شورای شهر یاسوج پارک ولایت، چشمه نباتی ساماندهی شدند و دو پارک غدیر و بانوان در مرکز شهر و دو پارک محله‌ای در شهرک جهاد احداث شد.

جاوید در پایان گفت: با توجه به گسترش شهر یاسوج و نبود زمین برای ایجاد فضاهای مختلف نظیر پارک و فضای سبز، سازمان راه و شهرسازی در تأمین زمین شهرداری را کمک کند.

انتهای پیام/541/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس بستر رودخانه بشار رودخانه بشار شهرداری یاسوج شهر یاسوج فضای سبز احداث پارک پارک غدیر پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر

شهرداری منطقه ۷ درباره قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ‌موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی توضیحاتی ارائه کرد.   به گزارش شهر، این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:   ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می‌رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.   در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه‌ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضا‌های سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.   از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند.   در پایان اعلام می‌کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟