Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- احمد حسین زادگان، استان های شمالی و بویژه مازندران را دروازه ای برای اقتصاد کشور و مقاوم سازی اقتصاد در ارتباط با کشورهای حاشیه شمالی دریای خزر توصیف کرد و گفت: باید با اتکا به نیروی اتحاد و هم افزایی، ظرفیت های مازندران را بالفعل کنیم. ‎

به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درساری، احمد حسین زادگان در آئین بهره برداری و کلنگ زنی پروژه های بندر تجاری فریدونکنار، افزود: نباید بگذاریم حواشی، مانع توسعه و اعتلای مناطق مختلف مازندران در بخش های گوناگون بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید در کنار هم و همراه با هم حرکت کنیم تا در سایه تعامل و وفاق، نیازهای توسعه ای استان را بشناسیم و با هم افزایی بدور از حواشی به تحقق آن ها همت گماریم.

نماینده عالی دولت در استان، محرومیت مازندران از منطقه آزاد را نمونه بارز عدم وفاق طی سالیان متمادی بر سر منافع مشترک دانست و یادآور شد: برخورداری مازندران از منطقه آزاد به خاطر داشتن بیش از 400 کیلومتر مرز آبی با کشورهای حاشیه دریای خزر، تولید انبوه و متنوع محصولات کشاورزی با قابلیت صادرات، ظرفیت بی بدیل گردشگری و دهها ویژگی دیگر یک ضرورت غیرقابل انکار است و باید از 2 دهه پیش محقق می شد ولی اختلافات سبب شد تا استان محروم بماند.

وی با تشریح پیگیری های همه جانبه صورت گرفته طی سه سال گذشته برای احیای حق مازندران در داشتن منطقه آزاد ، گفت: امیدوار هستیم که بزودی منطقه آزاد در مازندران ایجاد شود تا شاهد تحول اقتصادی استان باشیم.

 

استاندار مازندران همچنین اهمیت ایجاد منطقه آزاد در مازندران را برای کشور راهبردی توصیف کرد و گفت: ایجاد منطقه آزاد تجاری نه تنها لازمه توسعه اقتصادی مازندران است، بلکه نقش مهمی در مقاوم سازی اقتصاد کشور در برابر تحریم ها و توطئه های دشمنان خواهد داشت چرا که شمال کشور بویژه مازندران دروازه توسعه اقتصادی کشور با کشورهای حاشیه شمالی دریای خزر محسوب می شود و طی چند سال گذشته نشان داده است که می تواند نقش موثری در مقاوم سازی اقتصاد کشور در برابر فشارهای خارجی داشته باشد و بخشی از تحریم های ظالمانه دشمنان را خنثی سازد.

وی تاکید کرد: بنادر شمالی بهترین راه برون رفت از تحریم ها است و ما باید با استفاده از ظرفیت بنادر شمالی برای بهره مندی از بازار کشورهای آسیای میانه و CIS استفاده کنیم که جمعیتی چند صد میلیون نفری دارند و بازار بزرگ اقتصادی محسوب می شوند.

استاندار مازندران تولید استان را بسیار مرغوب و رقابتی تو صیف کرد و گفت: مازندران باید دروازه اقتصاد کشور به سمت شمال و سپس اروپا باشد و برای این که به این جایگاه برسد و نقش اصلیش را در مقاوم سازی اقتصاد کشور نشان دهد ، ایجاد نطقه آزاد نخستین گام در این زمینه محسوب می شود.

حسین زادگان وجود منطقه آزاد تجاری را برای ورود سرمایه بخش خصوصی به مازندران مهم دانست و افزود : مازندران با این که از ظرفیت های بسیار خوب دریا ، جنگلt بندر، کوه و جذابیت های توریستی برخوردار است، اما متاسفانه هنوز بخش خصوصی برای به فعل در آوردن این پتانسیل ها بخوبی وارد عرصه نشده است.

وی تاکید کرد : اگر چه در سال های اخیر دولت کمک های خوبی به بخش خصوصی داشته است، اما هنوز موانعی وجود دارد که باید رفع شود.

استاندار مازندرانt توسعه استان را نیازمند همفکری و همدلی در کنار ظرفیت شناسی دانست و تاکید کرد: معتقدم اگر همه زیرساخت ها برای توسعه فراهم شود ولی وحدت و همدلی نباشد و شاهد یک اراده مشترک بین همه مسئولان و مردم نباشیم، شاهد پیشرفت و توسعه مازندران نخواهیم بود.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: باید در کنار هم و همراه با هم حرکت کنیم نیازهای توسعه ای استان مقاوم سازی اقتصاد اقتصاد کشور منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور

قنبرپور رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در جلسه کارگروه تاد ( توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان) از ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری برای مشترکان خانگی و کسب و کار‌ها خبرداد و گفت: ازاین رقم تاکنون هفت میلیون پورت اجرایی شده و ۷۰۰ هزار دسترسی نیز برقرار شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان دولت سیزدهم به اتمام برسد.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: تاکنون برای طرح فیبر نوری کشور FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) نه اپراتور فعال شده است که در نتیجه اجرای طرح سرعت ارتباط تا هزار مگابایت خواهد رسید.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات گفت: طبق برنامه هفتم توسعه سهم اقتصاد کشور از اقتصاد دیجیتال باید ۱۵ درصد افزایش یابد و بهمین علت این پارک با برنامه‌های متنوع همچون توسعه انسانی اقتصاد دیجیتال و افزایش زیرساخت‌ها و پارک‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات درصدد تحقق این امر است.

اکبر قنبر پور راه اندازی و سرعت بخشی به فعالیت پارک فناوری اقتصاد دیجیتال در استان سمنان برای استقرار واحد‌های فناور دانشگاه سمنان و با بهره گیری از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را ازجمله اقدامات اجراشده برشمرد

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از اجرای مرحله جدید برنامه گرنت رشد (gerante) در کشور توسط پارک فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) هم خبرداد و گفت: فراخوان این برنامه در خرداد ماه امسال اعلام می‌شود و انتظار می‌رود استان سمنان در این خصوص مشارکت فعالی داشته باشد.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات در باره گرنت فاوا گفت: بسیاری ایده هادر مرحله‌ای هستتند که علاوه بر منابع مالی صاحبان ایده و اطرافیان به منابع دولتی و بازاریابی نیز نیاز دارند وبا در نظر گیری سرعت ورود به بازار حمایت می‌شوند.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از مصوبه هیئت وزیران در خصوص بخشش مالیاتی کسب و کار‌های فعال در پلتفرم‌های داخلی و خارجی که در پلتفرم‌های داخلی نیز فعال شوند خبر داد.

در پانزدهمین جلسه کارگروه تاد /(توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان ) صادقی معاون اقتصادی استاندار هم گفت: اخیرا استان سمنان به عنوان یکی از استان‌های برترکشور در انتخاب زنجیره ارزش راهبردی معرفی شده بخصوص در بخش اقتصاد دیجیتال و خودرو که به کمک توسعه FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) زنجیره ارزش راهبردی اقتصاد دیجیتال استان تکمیل میشود

صادقی با اشاره به به تکمیل زیرساخت‌ها و ساختمان پارک فاوا در سمنان از چند سال پیش تاکنون افزود: این پارک درمرحله بررسی و مرحله داوری برای بهره برداری است و به دستور رییس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات از امروز یکی از سوله‌ها قابل بهره برداریست و سوله دوم و سوم هم با کمک شتاب دهنده‌ها از هفته آینده وارد چرخه واگذری به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان می‌شود و پیش بینی می‌شود تابستان امسال پارک فاوای سمنان کاملا بهره‌برداری شود.

در این جلسه مسئولان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و استان سمنان وفعالان اقتصاد دیجیتال استان مطالبی را در خصوص ضرورت افزایش زیرساخت‌ها مطرح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • ۱۰ مدال برای مازندران در مسابقات شنای کم بینایان و نابینایان کشور
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان