Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی، روز پنجشنبه در حاشیه بهره برداری از خط تولید بردهای الکترونیکی لوازم خانگی در شهرک صنعتی سهند - آذران تبریز در گفت و گو با خبرنگاران افزود: خط تولید بردهای لوازم خانگی شرکت صبح پارلار آسیا امروز همزمان با هفت پروژه پارک های علم و فناوری کشور به صورت ویدئو کنفرانس با دستور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این شرکت از واحدهای دانش بنیان مهم استان در زمینه تولید بردهای الکترونیکی انواع لوازم خانگی است، اظهار داشت: این شرکت از شرکت های نوپا و رشد یافته دانش بنیان در استان بوده و هم اکنون ۵۸۰ نفر در آن مشغول فعالیت هستند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: توفیقی که این شرکت در این زمینه کسب کرده، به سایر شرکت های دانش بنیان استان نوید می دهد که بستر توسعه فراهم بوده و در سایه تلاش می توانند به موفقیت های زیادی برسند.

پورمحمدی، با بیان اینکه در سطح آذربایجان شرقی تعداد شرکت های دانش بنیان روز به روز در حال افزایش است، ادامه داد: برای توسعه شرکت های دانش بنیان زمینه مساعدت و همکاری هم از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری و هم مدیریت استان فراهم است.

صنایع صبح پارلار آسیا، در سال ۱۳۷۹ در زمینه طراحی و تولید سیستم های الکترونیکی در شهرک صنعتی سهند - آذران تبریز تاسیس شد و اولین سیستم اتوماسیون تولیدی این شرکت مربوط به دستگاه تست انتهای خط تولید یخچال بود که در سال ۱۳۷۹ طراحی و تولید شد.

در سال ۱۳۸۱ اولین محصول تولیدی شرکت بنام کلید کولر کنترل از راه دور، طراحی و سپس به تولید انبوه رسید؛ این امر زمینه ساز تولید سایر محصولات شرکت در سال های متمادی شد.

صنایع صبح پارلار آسیا، به عنوان بزرگترین تولید کننده سیستم های الکترونیکی لوازم خانگی در کشور با تکیه بر نیروهای متخصص دانشگاهی و  کارآمد خود، توانسته با طراحی و تولید بیش از ۵۰ نوع محصول الکترونیکی در زمینه های مختلف مانند سیستم های کنترلر و نمایشگر لوازم خانگی، اتوماسیون های صنعتی و خودرو سازی عنوان تولید کننده دانش بنیان از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری کشور در آبان ماه سال ۹۴ را کسب کند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی افتتاح طرح سرمایه گذاری پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی افتتاح طرح آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی افتتاح طرح سرمایه گذاری پارک علم و فناوری اخبار کنکور دانش بنیان لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۷۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟