Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@03:06:08 GMT

شرکت سیمان نهاوند در مسیر توسعه‌ی پایدار

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۷۴۸۳

شرکت سیمان نهاوند در مسیر توسعه‌ی پایدار

نماینده‌ی مردم شهرستان نهاوند در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از خط تولید کارخانه سیمان نهاوند، در جلسه‌ی مشترک با مدیران و سرپرستان این واحد صنعتی شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار برنا و به نقل از روابط عمومی شرکت سیمان نهاوند، در جلسه‌ای که با حضور مهندس شهبازی نماینده‌ی مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، مهندس فرونچی مدیرعامل شرکت سیمان نهاوند و مدیران و سرپرستان بخش‌های مختلف کارخانه برگزار شد، روند فعالیت این شرکت مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، مدیرعامل شرکت سیمان نهاوند ضمن خوشآمدگویی به نماینده‌ی مردم نهاوند در مجلس، به سابقه‌ی همکاری‌ها و مساعدت‌های وی در سال‌های ابتدایی شروع پروژه سیمان نهاوند اشاره نمود.

مهندس فرونچی افزود: شرکت سیمان نهاوند پس از پشت سر گذاشتن یک دوره‌ی نسبتا طولانی و داشتن مشکلات عدیده، امروز الحمدلله با تلاش و همّت کارکنان خود در مسیر پیشرفت و توسعه قرار داشته و یکی از شرکت‌های موفق هُلدینگ کاوه پارس و بنیاد مستضعفان می‌باشد.

وی با اشاره به برخی برنامه‌های توسعه‌ای کارخانه سیمان نهاوند، گفت: طی ماه‌های گذشته جلساتی با مدیرعامل هُلدینگ کاوه پارس و مدیرعامل سیمان تهران برگزار شده و طی آن برخی طرح‌های توسعه‌ای شامل راه‌اندازی "خط دوم تولید" کارخانه، طرح"تولید جِرم‌های نسوز از دولومیت" و همچنین طرح "تولید آهک هیدراته و میکرونیزه" مورد بررسی قرار گرفته که در این خصوص نیز همراهی مهندس شهبازی را شاهد هستیم.

نایب رئیس هیات مدیره شرکت سیمان نهاوند همچنین از پیگیری احداث خط ریلی ویژه حمل محصولات کارخانه برای صادرات خبر داد و افزود: تمامی آنچه گفته شد، با همّت شما عزیزان و همکاری و مساعدت مدیران هُلدینگ و نماینده‌ی محترم نهاوند قابل تحقق بوده و بیش از پیش به حرکت رو به رشد و روند توسعه‌ی شرکت سیمان نهاوند و افزایش صادرات منجر خواهد شد.

نماینده‌ی مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در کارخانه سیمان نهاوند و تقدیر از زحمات مجموعه مدیریتی و کارکنان، اظهار داشت: همواره در جریان فعالیت‌های شما، مشکلات پیش روی تولید و مسائل مرتبط با صنعت سیمان بوده‌ام و لذا تشکر خودم را از جناب مهندس فرونچی و شما عزیزان زحمتکش اعلام می‌کنم.

مهندس شهبازی مشکلات موجود را جزء طبیعت حوزه‌ی صنعت و شرایط خاص کشور دانستند و افزودند: همان‎‌گونه که مهندس فرونچی در خصوص طرح‌های توسعه‌ای کارخانه مواردی را ذکر کردند، بنده نیز ضمن بکارگیری تمامی ظرفیت‌های منطقه‌ای و ملّی، در راستای تحقق این برنامه‌ها تلاش خواهم کرد زیرا شرکت سیمان نهاوند پتانسیل و ظرفیت توسعه و پیشرفت را دارا می‌باشد.

لازم به ذکر است، در این جلسه، ابتدا گزارشی از روند فعالیت، تولید و صادرات کارخانه سیمان نهاوند توسط مهندس مقدم مدیر کارخانه ارائه شد و پس از آن آقای زرینی سرپرست اداری و منابع انسانی شرکت نیز در خصوص نیروی انسانی شاغل در مجموعه، گزارشی را ارائه نمود.

بازدید از بخش‌های مختلف خط تولید نظیر سنگ‌شکن، آسیاب‌مواد، واحد کنترل کیفی، اتاق کنترل و همچنین واحد بارگیری از دیگر برنامه‌های حضور مهندس شهبازی در کارخانه سیمان نهاوند بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهبازی شرکت سیمان نهاوند نماینده ی مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی کارخانه سیمان نهاوند شرکت سیمان نهاوند نماینده ی مردم نهاوند در مجلس ی شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی