Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: تهاتر ماسک با دلار بلوکه شده ایران در چین واقعیت ندارد. واردات ماسک به کشور ممنوع نیست، اما ماسک‌های چینی که در بازار وجود دارد از موجودی قبل است که در انبار‌ها بوده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ماسک چینی این روز‌ها در بازار ایران جولان می‌دهد. این موضوع در حالی اتفاق می‌افتد که آمار‌های وزارت صنعت حاکی از تولید روزانه ۱۷میلیون عدد ماسک در ایران حتی صادرات آن به سایر کشور‌های همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این شرایط برخی گمانه‌زنی‌ها بر این مبنا است که احتمالا چین در قبال بخشی از منابع بلوکه شده کشور ماسک به ایران صادر می‌کند.

ماسک چینی از ۱۰۰۰ تا ۳۴ هزار تومان!
داروخانه‌های شرق تهران درباره وفور ماسک چینی در بازار ایران به تجارت‌نیوز می‌گویند ماسک‌های چینی که در داروخانه‌ها وجود دارد، از قبل ثبت سفارش شده و در واقع موجودی انبار از گذشته است.

به گفته داروخانه داران مشتریان بیشتر به خرید ماسک تولید داخل تمایل دارند چرا که قیمت ماسک چینی نسبتا بالاست و مشتریان از آن استقبال نمی‌کنند.

برای نمونه قیمت هر عدد ماسک چینی حداقل یکهزار تومان و هر عدد ماسک سه لایه چینی پنج هزار و ۲۲۰ تومان است. حداکثر قیمت ماسک چینی ۳۴ هزار تومان است و بهای بسته ۱۰ تایی آن تقریبا ۳۴۵ هزار تومان تمام می‌شود.

ماسک روی دست تولیدکنندگان ماند
رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارکنان داروخانه‌های سراسر کشور درباره علت وفور ماسک چینی در بازار ایران به تجارت‌نیوز می‌گوید: تهاتر پول‌های بلوکه شده با ماسک چینی ارزش و توجیه اقتصادی ندارد و اگر بخواهند به جای آزادسازی منابع بلوکه کالا وارد کنند می‌توانند کالا‌های ارزشمند وارد کنند.

به گفته هادی ابوی، فعلا بخشی از تجار به صورت محدود ماسک وارد می‌کنند. زیرا واردات ماسک صرفه اقتصادی ندارد و تولید داخلی ماسک به حدی زیاد شده که این کالا روی دست تولیدکنندگان داخلی مانده است. از سوی دیگر ماسک چینی قیمتش از ماسک ایرانی بالاتر است و مردم از آن استقبال نمی‌کنند.

او ادامه می‌دهد: قیمت تمام شده هر عدد ماسک ایرانی حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومان و قیمت به حدی پایین است که واردات ماسک توجیه اقتصادی ندارد.

پول بلوکه در چین نداریم!
مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک ایران و چین، اما در واکنش به تهاتر منابع بلوکه با ماسک چینی به کل منکر وجود منابع بلوکه ایران در چین می‌شود و می‌گوید: تهاتر ماسک با دلار بلوکه شده ایران در چین واقعیت ندارد. البته واردات ماسک به کشور ممنوع نیست، اما ماسک‌های چینی که در بازار وجود دارد از موجودی قبل است که در انبار‌ها بوده است.

حریری به تجارت‌نیوز توضیح می‌دهد: قیمت هر ماسک چینی یک دلار، یعنی قیمت تمام شده آن در ایران حدود ۲۵ هزار تومان است که واردات آن صرفه اقتصادی ندارد! بنابراین ماسک‌های چینی که در بازار فروخته می‌شود متعلق به شش ماه اخیر است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین البته مدعی است که هیچ پول بلوکه شده‌ای در چین وجود ندارد.

چین بزرگترین صادرکننده ماسک به ایران
با وجود این آمار‌های واردات ماسک به ایران گویای واقعیت دیگری است! تجارت ماسک در ایران گردش مالی حدود ۳۶میلیون دلاری در سال ۱۳۹۹ داشته است. آمار‌های معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد ایران در سال ۱۳۹۹ در مجموع حدود ۶۳ تن ماسک به ارزش یک میلیون و ۱۴۳هزار دلار به ۱۲ کشور صادر کرده است.

در مقابل ۴۸۵ تن از این کالا نیز به ارزش ۳۴ میلیون و ۷۷۹ هزار دلار از ۱۴ کشور، وارد ایران شده است. چین بزرگ‌ترین صادرکننده ماسک به ایران بوده که حدود ۳۹۰ تن ماسک را به ارزش ۲۷ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار به ایران ارسال کرده است.

از آن سو، کویت با خرید بیش از ۱۳.۸ تن ماسک از ایران، بزرگ‌ترین مقصد کشور در زمینه صادرات ماسک در سال ۱۳۹۹ بوده است.

 

منبع: 360 اقتصادی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پول های بلوکه شده واردات ماسک ماسک های چینی ماسک های چینی اقتصادی ندارد ماسک به ایران منابع بلوکه واردات ماسک هزار تومان ماسک چینی بلوکه شده عدد ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۸۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود

جائکو، برند فرعی چری که مخصوص بازار‌های بین‌المللی ساخته شده، انتظار می‌رود در تابستان ۲۰۲۴ وارد بازار بریتانیا شود. جائکو J ۷ یا چری تانسو ۰۶ همچنین قرار است توسط مدیران خودرو به بازار ایران بیاید.

به گزارش خبرآنلاین، جدیدترین مدل جائکو J ۷ در واقع نسخه پلاگین هیبریدی چری تانسو ۰۶ بوده و اخیراً در نمایشگاه خودرو پکن به نمایش درآمد. این خودروی جدید احتمالاً در ژوئن ۲۰۲۴ با قیمت اولیه تقریبی ۴۰ هزار پوند انگلیس در بریتانیا عرضه شود.

ظاهر جائکو J ۷ شبیه به چری تانسو ۰۶ است. تفاوت ظاهری این دو خودرو با یکدیگر، در لوگو "JAECOO" بوده که در جلوپنجره با لوگو چری شده است.

چری تانسو ۰۶ مدل ۲۰۲۴ دارای ابعاد ۴۵۳۸/۱۸۹۸/۱۶۸۰ میلی‌متر بافاصله بین دو محور ۲۶۷۲ میلی‌متر است. انتظار می‌رود جائکو J ۷ نیز همین اندازه را داشته باشد. از طرفی، خودروی جدید از طراحی سقف معلق استفاده می‌کند که با دستگیره‌های مخفی درب‌ها و رینگ‌های پنج پره هماهنگ شده است. یک سانروف پانوراما نیز وجود دارد.

نیروی تولیدی از یک سیستم پلاگین هیبریدی متشکل از یک موتور ۱.۶ لیتری توربو و موتور‌های الکتریکی دوگانه تامین می‌شود. حداکثر قدرت موتور بنزینی به ۱۹۴ اسب بخار و حداکثر گشتاور به ۲۹۰ نیوتن متر می‌رسد. شتاب صفر تا صد این خودرو ۸ ثانیه طول می‌کشد. علاوه بر این، برد جامع کروز آن ۱۲۰۰ کیلومتر است در حالی که برد حالت الکتریکی خالص آن تقریباً ۱۰۰ کیلومتر است. در حال حاضر، چری به طور رسمی مشخصات پیشرانه را تأیید نکرده است.

فضای داخلی مطابق با تانسو ۰۶ است. یک صفحه‌نمایش کیلومترشمار ۱۰.۲۵ اینچی، نمایشگر مرکزی و عمودی ۱۴.۸ اینچی و یک فرمان D شکل در این بخش وجود دارند. سیستم کمک رانندگی پیشرفته سطح ۲ نیز در این خودرو حضور دارد که دارای کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری خودکار، هشدار خروج از خط و تشخیص نقاط کور است.

در سال ۲۰۲۳، چری سالانه ۹۳۷٬۱۴۸ دستگاه خودرو صادر کرد که نسبت به سال قبل ۱۰۱.۱ درصد افزایش داشت.

دیگر خبرها

  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی
  • آیا چین می‌تواند؟
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • بریکس برای تحرک کشور‌های عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد