Web Analytics Made Easy - Statcounter

دین پرست در ادامه گزارش اقدامات دستگاه های مختلف در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، اقدامات سازمان برنامه و بودجه در این عرصه را در سه محور کلی تقویت تأمین اجتماعی در شرایط شیوع کرونا، اقدامات حمایتی در حوزه سلامت و اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی تشریح کرد.

به گزارش برنا؛ دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با اعلام این موارد از اقدامات سازمان برنامه و بودجه در اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، به موضوع بند (۳) مصوبات جلسه ۶۴ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ با عنوان اجازه به خزانه برای پرداخت منابع مورد نیاز مربوط به تبعات کرونا از ردیف دیگر اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبه با توجه به شیوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن و لزوم افزایش برخی از هزینه‌ها به ویژه تقویت تامین اجتماعی، به سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده می‌شود؛ مازاد منابع وصولی ردیف درآمدی ٣١٠۵٠٢ ، نسبت به رقم پیش‌بینی شده در قانون بودجه سال ١٣٩٩ کل کشور را بدون رعایت ماده ۲۹ قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ودرچارچوب ماده ۳۰ قانون برنامه وبودجه کشور درسقف بودجه عمومی، درموارد مربوط به تبعات کرونا وتصمیمات ستاد ملی کرونا تخصیص و پرداخت نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور در اجرای این مصوبه و جهت تأمین کسری اعتبار صندوق بازنشستگی کشوری، مبلغ ۱۴۴۸۸ میلیارد تومان و صندوق بازنشستگی لشگری، مبلغ ۷۱۵۲ میلیارد تومان به اعتبار مصوب سال ۱۳۹۹ صندوق های فوق اضافه کرده است.

دین پرست افزود: به این ترتیب تخصیص ردیف های صندوق های یاد شده از ۸۵۲۱۵ میلیارد تومان به ۱۰۶۸۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته است که بخشی از این افزایش، با استفاده از ظرفیت مصوبه فوق الذکر بوده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین اهم اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و به منظور مدیریت مقابله با بیماری کرونا را در دو بخش کلی اقدامات حمایتی درحوزه سلامت و اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی، دسته بندی کرد و گفت: پرداخت ۱۱۵۰۰ میلیارد تومان، بعنوان کارانه معوق کادر بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین افزایش تخصیص اعتبارات وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۳۹۹، از محل مازاد درآمد ردیف ٣١٠۵٠٢. بدین ترتیب که اعتبارات مصوب وزارت بهداشت، درجدول (۷) قانون بودجه درسال ۱۳۹۹، مبلغ ۳۲.۶ هزار میلیارد تومان بوده که تخصیص این رقم در پایان سال ۱۳۹۹،به ۴۶.۷ هزار میلیارد تومان، معادل ۱۴۳ درصد اعتبارات مصوب بالغ گردیده است را از جمله دسته اول اقدامات حمایتی سازمان برنامه و بودجه از روند مبارزه با بیماری کرونا شمرد.

دین پرست در بیان دیگر اقدامات حمایتی سازمان برنامه و بودجه در حوزه سلامت به تخصیص حدوداً ۱۹۰۰۰ میلیارد تومان از محل یک میلیارد یورو اعتبارات اختصاصی از محل منابع صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: ۱۶۲۰۰ میلیارد تومان این تخصیص در قالب بسته های مورد توافق با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ۱۶۰۰ میلیارد تومان نیز بابت کمک به صندوق بیمه بیکاری به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ابلاغ اعتبار و تخصیص مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به منظورتکمیل ۷۴ طرح بیمارستانی با پیشرفت فیزیکی بالا در دوره شیوع کرونا و تأمین اعتبار مورد نیاز برای جذب و به کارگیری بالغ بر ۵۵۰۰۰ نفر نیروی انسانی

 حوزه های بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون را از جمله دیگر اقدامات مهم حمایتی سازمان برنامه و بودجه درحوزه سلامت برشمرد.

 دین پرست به دسته دوم حمایت های سازمان برنامه و بودجه از روند مبارزه با بیماری کرونا در قالب اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این راستا، مبلغ ۱۷۶۰ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری، به اقشاری که کسب و کار آنها به علت شیوع کرونا آسیب دیده و همچنین مبلغ ۱۶۳۵ میلیارد تومان نیز در قالب بسته حمایت از اقشار آسیب پذیر کم درآمد ، در پنج مرحله به یک میلیون خانوار آسیب دیده ازبیماری کرونا که تحت پوشش دستگاه های حمایتی نبوده اند، پرداخت شده است.

معاون توسعه منطقه ای وزارت کشور، پرداخت مبلغ ۲۳۱۰۰ میلیارد تومان در قالب بسته تسهیلات ارزان قیمت، در قالب دو مرحله پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ده میلیون ریالی، به ترتیب به ۲۲.۵ میلیون خانوار و بانوان سرپرست خانوار به تعداد ۶۰۰ هزار خانوار و پرداخت مبلغ ۱۴۰۰۰ میلیارد تومان درقالب حمایت معیشتی به حدوداً ۳۴ میلیون نفر از دهک های پایین درآمدی و معادل بیش از ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار را از دیگر مهمترین اقدامات سازمان برنامه و بودجه با رویکرد اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی عنوان کرد.

دین پرست در ادامه به موضوع پرداخت تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی به ۳۷۰ هزار واحد کسب و کاری که بر اثر شیوع ویروس کرونا آسیب بیشتری دیده اند، با هدف کمک و حمایت ازحفظ اشتغال وتامین هزینه عملیاتی آنها اشاره کرد و گفت: از مجموع تعداد ۸۴۰ هزار متقاضی دریافت این تسهیلات، ۵۶۰ هزار متقاضی واجد شرایط به بانک ها معرفی شده اند که تاکنون ۳۷۰ هزار نفر از تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی برخوردار شده اند.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، در پایان پرداخت مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۶۰ میلیون نفر، در قالب طرح «معیشتی فوق العاده» در ماه مبارک رمضان را دیگر اقدام حمایتی سازمان برنامه و بودجه در حوزه رفاه اجتماعی برشمرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنامه و بودجه ویروس سازمان برنامه و بودجه امور اقتصادی و دارایی بودجه قانون قانون اساسی جمهوری اسلامی وزیر کشور بازنشستگی استفاده از ظرفیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی سلامت بهداشت و درمان علوم پزشکی وزارت بهداشت و درمان درآمد یورو صندوق توسعه ملی درمان و آموزش پزشکی بیکاری درمان رفاه اجتماعی کسب و کار پوشش قرض الحسنه اشتغال اشتغال پوشش رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه سلامت دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا حمایتی سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه میلیارد تومان اقدامات سازمان اشاره کرد و گفت بیماری کرونا پرداخت مبلغ حوزه سلامت سال ۱۳۹۹ ستاد ملی دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی