Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس امام جمعه جهرم با تاکید براینکه مردم نسبت به مسائل جهرم به ویژه دانشگاه این شهر حساسیت دارند و این موضوع وظیفه مسئولان را سنگین‌تر کرده است، به مسئولان وزارت علوم هشدار داد.

حجت‌الاسلام مدیر پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه هماهنگی طرح آمایش دانشگاه جهرم که با حضور نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسئولان برگزار شد، گفت: مردم جهرم هم‌چون همیشه مسائل شهر خود را با حساسیت ویژه‌ای دنبال می‌کنند و نسبت به شهر و دانشگاه شهر خود تعصب بسیاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهروندان جهرم پشتیبان دانشگاه بوده و طی همین چند روز حمایت‌های گسترده‌ای را از دانشگاه ابراز داشته‌اند که این وظیفه مسئولین شهر و وزارت علوم را بسیار سنگین می‌کند.

امام جمعه جهرم گفت: به مسئولان وزارت علوم هشدار می‌دهم که اگر بخواهند به ظلم خود راجع به جهرم ادامه دهند، مردم جهرم ساکت نخواهند ماند.

مدیر گفت: جوانان نخبه دانشگاه جهرم سرمایه‌های بی بدیلی هستند که آینده کشور در دستان همین نخبگان است و اجازه نمی‌دهیم وزارت علوم خسارت جبران ناپذیری را به شهرستان جهرم وارد کند.

امام جمعه جهرم از مسئولان شهرستان به ویژه نماینده مردم درخواست کرد که حامی دانشگاه باشند و مسائل آن را حل کنند، گفت: با توجه به پتانسیل این دانشگاه، انتظار می‌رود که بعد از این حمایت‌های در حوزه زیرساختی از دانشگاه جهرم افزایش یابد تا شاهد ایفای نقش بیشتر دانشگاه جهرم در سطح استان و منطقه باشیم.

نماینده شهرستان‌های جهرم و خفر و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: سال گذشته جلسه‌ای در کمیسیون آموزش با حضور معاون وزیر علوم، نمایندگان مجلس و کارشناسان دانشگاهی برگزار و پس از بیان ظرفیت‌های شهرستان و دانشگاه جهرم، در نهایت به این نتیجه رسیده شد که دانشگاه جهرم قابلیت های فراوانی دارد پس نه تنها باید جامعیت آن حفظ شود بلکه باید آن را در سطح دانشگاهی ملی تقویت کنیم.

محمدرضا رضایی کوچی افزود: طرح آمایش سرزمینی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده به معنای این است که متناسب با ظرفیت و توانمندی منطقه بتوانید به آن منطقه خدمات بدهید نه ‌به معنی اینکه توانمندی آن را حذف و یا کوچک کنید. متاسفانه وزارت علوم در پیاده سازی این طرح در حال ارتکاب اشتباه بزرگی است که با مفهوم طرح در تعارض است و شکست خواهد خورد.

وی بیان کرد: من با رئیس کمیسیون آموزش صحبت کردم و از ظرفیت کمیسیون آموزش استفاده خواهم کرد تا جلو این اجحاف بزرگی که در حق استان فارس صورت پذیرفته را بگیرم و از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد. طرح سوال از وزیر علوم آماده شده و به کمیسیون ارسال شده است تا وزیر پاسخگو باشد.

رضایی تأکید کرد: هر تصمیم راجع به دانشگاه جهرم صرفا باید با حضور رئیس دانشگاه، مسئولین شهرستان و نخبگان دانشگاهی گرفته شود و رئیس دانشگاه هم باید ارتباط خودش را با وزارتخانه و بدنه‌ی کارشناسی آن بیش از گذشته برقرار کند.

او خاطرنشان کرد: یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه‌ای، دانشگاه‌ها هستند و ما با تمام توان تلاش خواهیم کرد که زیرساخت‌های دانشگاه جهرم را مانند دانشکاه علوم پزشکی توسعه دهیم.

نماینده مردم جهرم گفت: به یاری خداوند و به پشتوانه نخبگان، دلسوزان و مردم شریف و دلسوز جهرم که طی این چند روز حمایت‌های گسترده‌ای را از دانشگاه جهرم داشته‌اند، این موضوع را تا به ثمر نشستن نتیجه مطلوب دنبال خواهم کرد.

رضایی تاکید کرد: امیدوارم این اتفاق منشا خیری برای دانشگاه جهرم باشد و سرآغاز رشد و توسعه این دانشگاه تا رسیدن به جایگاه واقعی آن به عنوان یکی از قطب‌های علمی جنوب کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه جهرم دانشگاه جهرم وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • استقبال مردم و مسئولان استان ایلام از ورود پیکر شهید«فیضی زاده»
  • شهید مطهری جهش فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کرد
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟