Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@00:53:33 GMT

یارانه معیشتی جدید در راه است؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۱۳۵۰

یارانه معیشتی جدید در راه است؟

بابک دین پرست با اعلام این موارد از اقدامات سازمان برنامه و بودجه در اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، به موضوع بند (۳) مصوبات جلسه ۶۴ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ با عنوان اجازه به خزانه برای پرداخت منابع مورد نیاز مربوط به تبعات کرونا از ردیف دیگر اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبه با توجه به شیوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن و لزوم افزایش برخی از هزینه‌ها به ویژه تقویت تامین اجتماعی ، به سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده می‌شود؛ مازاد منابع وصولی ردیف درآمدی ۳۱۰۵۰۲، نسبت به رقم پیش‌بینی شده در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور را بدون رعایت ماده ۲۹ قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در چارچوب ماده ۳۰ قانون برنامه وبودجه کشور درسقف بودجه عمومی، درموارد مربوط به تبعات کرونا وتصمیمات ستاد ملی کرونا تخصیص و پرداخت نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور در اجرای این مصوبه و جهت تأمین کسری اعتبار صندوق بازنشستگی کشوری، مبلغ ۱۴۴۸۸ میلیارد تومان و صندوق بازنشستگی لشگری، مبلغ ۷۱۵۲ میلیارد تومان به اعتبار مصوب سال ۱۳۹۹ صندوق‌های فوق اضافه کرده است.

دین پرست افزود: به این ترتیب تخصیص ردیف‌های صندوق‌های یاد شده از ۸۵۲۱۵ میلیارد تومان به ۱۰۶۸۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته است که بخشی از این افزایش، با استفاده از ظرفیت مصوبه فوق الذکر بوده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین اهم اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و به منظور مدیریت مقابله با بیماری کرونا را در دو بخش کلی اقدامات حمایتی درحوزه سلامت و اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی، دسته‌بندی کرد و گفت: پرداخت ۱۱۵۰۰ میلیارد تومان، بعنوان‌کارانه معوق کادر بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین افزایش تخصیص اعتبارات وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۳۹۹، از محل مازاد درآمد ردیف ۳۱۰۵۰۲. بدین ترتیب که اعتبارات مصوب وزارت بهداشت، درجدول (۷) قانون بودجه درسال ۱۳۹۹، مبلغ ۳۲.۶ هزار میلیارد تومان بوده که تخصیص این رقم در پایان سال ۱۳۹۹، به ۴۶.۷ هزار میلیارد تومان، معادل ۱۴۳ درصد اعتبارات مصوب بالغ گردیده است را از جمله دسته اول اقدامات حمایتی سازمان برنامه و بودجه از روند مبارزه با بیماری کرونا شمرد. 

دین پرست در بیان دیگر اقدامات حمایتی سازمان برنامه و بودجه در حوزه سلامت به تخصیص حدوداً ۱۹۰۰۰ میلیارد تومان از محل یک میلیارد یورو اعتبارات اختصاصی از محل منابع صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: ۱۶۲۰۰ میلیارد تومان این تخصیص در قالب بسته‌های مورد توافق با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ۱۶۰۰ میلیارد تومان نیز بابت کمک به صندوق بیمه بیکاری به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده است. 

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ابلاغ اعتبار و تخصیص مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به منظورتکمیل ۷۴ طرح بیمارستانی با پیشرفت فیزیکی بالا در دوره شیوع کرونا و تأمین اعتبار مورد نیاز برای جذب و به کارگیری بالغ بر ۵۵۰۰۰ نفر نیروی انسانی حوزه‌های بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون را از جمله دیگر اقدامات مهم حمایتی سازمان برنامه و بودجه درحوزه سلامت برشمرد. 

دین پرست به دسته دوم حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه از روند مبارزه با بیماری کرونا در قالب اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این راستا، مبلغ ۱۷۶۰ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری ، به اقشاری که کسب و کار آن‌ها به علت شیوع کرونا آسیب دیده و همچنین مبلغ ۱۶۳۵ میلیارد تومان نیز در قالب بسته حمایت از اقشار آسیب‌پذیر کم درآمد، در پنج مرحله به یک میلیون خانوار آسیب دیده ازبیماری کرونا که تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی نبوده اند، پرداخت شده است. 

معاون توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، پرداخت مبلغ ۲۳۱۰۰ میلیارد تومان در قالب بسته یارانه تسهیلات ارزان قیمت، در قالب دو مرحله پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ده میلیون ریالی، به ترتیب به ۲۲.۵ میلیون خانوار و بانوان سرپرست خانوار به تعداد ۶۰۰ هزار خانوار و پرداخت مبلغ ۱۴۰۰۰ میلیارد تومان درقالب حمایت معیشتی به حدوداً ۳۴ میلیون نفر از دهک‌های پایین درآمدی و معادل بیش از ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار را از دیگر مهمترین اقدامات سازمان برنامه و بودجه با رویکرد اقدامات حمایتی در حوزه رفاه اجتماعی عنوان کرد. 

دین پرست در ادامه به موضوع پرداخت تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی به ۳۷۰ هزار واحد کسب و کاری که بر اثر شیوع ویروس کرونا آسیب بیشتری دیده اند، با هدف کمک و حمایت ازحفظ اشتغال وتامین هزینه عملیاتی آن‌ها اشاره کرد و گفت: از مجموع تعداد ۸۴۰ هزار متقاضی دریافت این تسهیلات، ۵۶۰ هزار متقاضی واجد شرایط به بانک‌ها معرفی شده‌اند که تاکنون ۳۷۰ هزار نفر از تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی برخوردار شده اند. 

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، در پایان پرداخت مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۶۰ میلیون نفر، در قالب طرح «معیشتی فوق العاده» در ماه مبارک رمضان را دیگر اقدام حمایتی سازمان برنامه و بودجه در حوزه رفاه اجتماعی برشمرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: یارانه معیشتی جدید حمایتی سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه حوزه رفاه اجتماعی اقدامات حمایتی اشاره کرد و گفت میلیارد تومان بیماری کرونا ستاد ملی سال ۱۳۹۹ دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یک شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران در روستای حادثه دیده امامزاده ابراهیم شفت اظهار کرد: همراهی و همدلی مردم و مسؤولان در حادثه اخیر در روستای امامزاده ابراهیم شفت قابل تقدیر است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار گیلان با تاکید بر پیش بینی سر پناه مناسب و اسکان اضطراری برای ساکنین دائم امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به احتمال نامناسبت بودن شرایط جوی در روزهای آتی از هم اکنون اسکان اضطراری منطقه حادثه دیده فراهم شود.

فکور با بیان اینکه خسارت‌های حادثه دیدگان شفت جبران شود، گفت: ارزیابی‌های نهایی از سوی متولیان بیمه ار منطقه حادثه دیده امامزاده ابراهیم (ع) شفت انجام شده و به زودی روند پرداخت آغاز می‌شود.

وی از پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوار آسیب دیده شفتی خبر داد و افزود: مساله حمایت از آسیب دیدگان امامزاده ابراهیم شفت در جلسه هیأت دولت مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم همکاری بومیان منطقه با دستگاه‌های اجرای برای سرعت بخشی به خدمات اضافه کرد: همکاری و همراهی مردم با دستگاه‌های خدمات رسان به تسریع خروج از بحران کمک می‌کند.

فکور از صدور رایگان پروانه‌های ساختمانی برای آسیب دیده‌های آتش سوزی روستای شفت خبر داد و اضافه کرد: تعدادی از مهندسین برای انجام رایگان کار در امامزاده ابراهیم شفت داوطلب شدند.

وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی سند و املاک دچار حریق شده امام زاده ابراهیم شفت افزود: در نقشه برداری و ثبت سند جهت ساخت ساز باید دقت و نظر بیشتری صورت گیرد.

فکور با اشاره به مشکلات و موانع استقرار ایستگاه آتش نشانی در امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به مشکل جذب نیروی سازمانی برای آتش‌نشانی در روستای امامزاده ابراهیم شفت پیشنهاد می‌شود برای انجام خدمات این بخش، نیروی روزمزد به کارگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم رعایت مؤلفه‌های ساخت و ساز چوبی اضافه کرد: کُند سوز کردن چوب‌ها برای کاهش اشتعالزایی در ساخت و ساز روستای امامزاده ابراهیم شفت در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایمن سازی خانه‌های روستایی و شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: با توجه به حادثه خیز بودن گیلان توجه به دستورالعمل‌های فنی و ایمنی در ساخت و سازها بسیار اهمیت دارد.

به گفته وی، هیچ الزامی برای انتخاب سازه چوبی برای ساخت و ساز مجدد در امامزاده ابراهیم شفت نیست.

کد خبر 6097565

دیگر خبرها

  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای