Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از ظرفیت های بسیار مهم برای رهایی قدس از چنگال رژیم صهیونیستی، بهره مندی از فضای مجازی و امت سازی در آن است که در این گزارش بدان می پردازیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم «پرونده حکمرانی فضای مجازی»؛ روز جهانی قدس، یادگار تاریخ‌ساز و ارزشمند بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در دفاع از ملت مظلوم فلسطین است که در پرتو رهنمودهای رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و بصیرت بی‌مثال مردمی، امروز به نمادی از وحدت امت اسلام در برابر مستکبران و سلطه‌جویان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتحاد و برادری، با پشتوانه سال ها مقاومت و ایستادگی، آنچنان در روح و تن فلسطین مظلوم و جهان اسلام ریشه دوانده که می‌رود تا طومار غاصبان بی‌ریشه این خاک مقدس را در هم بپیچد.

متأسفانه امسال نیز همچون سال گذشته به دلیل شیوع بیماری جهان‌گیر کرونا، فرصت برگزاری راهپیمایی باشکوه و دشمن‌شکن روز قدس را از جهان اسلام گرفته است، اما باید دانست این پایان کار نیست، بلکه فصل جدید جبهه مقاومت اسلامی در یاری مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین این بار در فضای مجازی است که باید به نحو احسن از فرصت تاریخی و سرنوشت ساز فضای مجازی برای آزادی و رهایی فلسطینیان از چنگال دشمن قداره کش و تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی استفاده نمود و بستر این موضوع در فضای مجازی کاملا فراهم است.

درباره ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای رهایی قدس، " علی رضا عرب " کارشناس مسائل فلسطین معتقد است: «محور مقاومت باید نگرش جدیدی درباره استفاده از فضای مجازی در قبال فلسطین و امید بخشیدن و روحیه دادن به فلسطینیان دربند رژیم صهیونیستی داشته باشد. همچنین محور مقاومت برای تحت تاثیر قرار دادن فلسطینی‌ها باید در فضای مجازی سرمایه گذاری کند. ما (محور مقاومت) باید از طریق شبکه‌های مجازی با تمام فلسطینیان در سراسر جهان در تماس باشیم و هویت فلسطینی را تقویت کنیم.»

این کارشناس مسائل فلسطین با تاکید بر اینکه محتواهای تولید شده در شبکه‌های مجازی باموضوع فلسطین و رهایی قدس همواره مورد علاقه کاربران ساکنان فلسطین بوده است اظهار داشت: «وقتی فلسطینی‌ها علاقه شان بر این است که مسائلی را در فضای مجازی پیگیری کنند که موید هویت ملی آنان است، در حقیقت دارند بر هویت ملی خود تاکید می‎کنند . محور مقاومت می‌تواند از این ملت پراکنده در لبنان، اردن ، سوریه ، نوار غزه و اراضی 1948 امت واحده مجازی بسازد. یعنی افق دید ما باید به این سمت باشد. حالا شرایط کرونا ما را متذکر این ظرفیت کرد که ما بایستی به سمت ملت مجازی فلسطین حرکت و بر هویت ملی فلسطینی تاکید کنیم.»

به گفته این کارشناس مسائل فلسطین می توان با استفاده از فضای مجازی هویت فلسطینیان 1948 را تقویت کرد و همچنین می توان در شرایط کرونایی از طریق فضای مجازی روحیه فلسطینیان را تقویت کرد و بلند فریاد بزنیم که ما با شما هستیم و شما تنها نیستید. ما می توانیم برای کرانه باختری در فضای مجازی برنامه ریزی کنیم.

نکته قابل توجه آنکه خوشبختانه آمادگی و ظرفیت ایجاد امت واحده اسلامی در فضای مجازی برای پایان بخشیدن به هیمنه پوچ و پوشالی رژیم صهیونیستی در بین جهان اسلام به خصوص جوانان عرب زبان کاملا فراهم بوده و طبق گزارش ها، یکی از مهمترین موضوعات سیاسی نزد کاربران فضای مجازی در بین مسلمانان به خصوص مسلمانان جهان عرب، قدس و رهایی فلسطین و جبهه مقاومت اسلامی و شهید قدس «سردار قاسم سلیمانی» بوده است.

در این راستا، در سال های اخیر هشتگ های ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی در صدر پرکاربردترین موضوعات سیاسی در فضای مجازی در بین کاربران عرب زبان بوده است؛ هشتگ هایی همچون «میثاق فلسطین»، «التطبیع خیانه»، «مغربیون ضد التطبیع» بیشترین هشتگ هایی بوده است که در انتقاد به عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به کار گرفته شده است و طبق گزارش روزنامه صهیونسیتی هآرتص، 90 درصد محتوایی که در موضوع عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی منتشر شد، محتوای سلبی و ضد عادی سازی بوده است.

از همین پرونده بیشتر بخوانید:

فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|حجاب و عفاف؛ پرکاربردترین موضوع کاربران زنان مسلمان جهان عرب در شبکه های اجتماعیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|چرا باید قدرت سایبری تأثیرگذار در صحنه جهانی باشیم؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|مزایای متعدد اقتصادی توسعه پهن باند اینترنت/ شرط مهم بهره مندی از مزایای پهن باند چیست؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟| 200 مطالبه مقام معظم رهبری درباره فضای مجازی/ در زمینه تولید محتوای فضای مجازی خلأ قانونی داریمفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|ترک فعل وزیر ارتباطات در توسعه موتور جست‌وجوی ملیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|آیا واردات گسترده پهنای باند اینترنت بین الملل منجر به رشد اقتصادی می شود؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|رتبه 134 ایران در سرعت اینترنت/ چگونه می توان سرعت اینترنت را تا 10 برابر افزایش داد؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|ارتباط مستقیم پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی بیگانه با آژانس امنیت ملی آمریکافضای مجازی، تهدید یا فرصت؟| هشتگ‌های ضد آمریکایی اسرائیلی؛ پیشتاز هشتگ‌های جوانان عرب در فضای مجازیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|پشت پرده فیلترینگ گسترده محتواهای انقلابی در اینستاگرام چیست؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|حق مشروع ایران برای اقدام متقابل در برابر حملات سایبریفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|سانسور محتواهای انقلابی توسط مدعیان آزادی بیان در شبکه های اجتماعی غربیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟| آلمان چگونه فضای مجازی را مدیریت می‌کند؟«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|تکالیف قانونی وزارت ارتباطات برای توسعه موتور جستجوی ملیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|عذر بخواهیم بابت «فضایِ مجازیِ وِل»فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|چرا خروجی شبکه های اجتماعی غربی در ایران اغتشاش است در آمریکا آرامش؟فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|انحراف درک اجتماع از مسائل اصلی با کج روایت‌ها در فضای مجازی

گزارش از: مهدی عرفانیان

انتهای پیام/

 

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی فضای مجازی رژیم صهیونیستی تهدید یا فرصت فضای مجازی فضای مجازی محور مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سردار جلیل وحیدی، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی فعالان مجازی استان آذربایجان‌غربی با موضوع ششمین دوره جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: از نظرات و پیشنهادات در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره استقبال و همچنین از فعالان برتر حوزه مجازی در سطح استان تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این مسابقه در تیر سال‌جاری و با تبیین نقش آذربایجان‌غربی در دفاع مقدس و با توجه به در پیش رو بودن سالروز آزادسازی خرمشهر افزود: استان آذربایجان‌غربی در عملیات آزادسازی خرمشهر نقش بسیار مهمی داشت و پیش‌قراول در این امر بود و برای آزادسازی خرمشهر ۱۰۹ شهید و ۸۰ نفر جانباز تقدیم کشور و انقلاب شد و بیش از ۶۰۰ نفر از رزمندگان آذربایجان‌غربی در آزادسازی خرمشهر حضور داشتند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: عملیات بیت‌المقدس نطفه عطفی در تاریخ دفاع مقدس از نظر اهمیت، بعد و دستاورد بود.

وحیدی ادامه داد: رزمندگان هیچ‌گاه به راحتی خرمشهر را آزادسازی نکردند، بلکه در طول مسیر ۱۱۰ کیلومتری با چندین موانع روبه‌رو شدند و همه این‌ها را پشت سر گذاشتند و در این عملیات ۱۹ هزار اسیر از رژیم بعث عراق گرفته شد.

وی با یادآوری سرنگون کردن ۳۰ فروند جنگنده دشمن در این عملیات و به غنیمت گرفتن یک بالگرد تصریح کرد: آذربایجان‌غربی کارنامه درخشانی در دفاع مقدس دارد اما در فضای مجازی و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دچار عقب‌ماندگی هستیم.

وحیدی عنوان کرد: ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای عموم جامعه تشریح و تبیین شود و ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، معنوی، دینی و دپیلماسی از جمله این ابعاد هستند که تبیین این موارد موجب حل بسیاری از مشکلات موجود می‌شود و باعث رفع شبهات خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با اشاره به ضرورت توجه به وصیت‌نامه‌های شهدای دفاع مقدس گفت: شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان در سه موضوع مشترک بودند که خانواده‌هایشان را به رعایت عفاف و حجاب تأکید، حراست و پاسداری از ولایت و صاحب شدن از انقلاب را یادآوری کرده‌اند.

وحیدی افزود: هم اکنون این سه محور موضوع هجمه به کشورمان شده است و نتوانسته‌ایم در این حوزه‌ها با در نظر گرفتن وصیت‌نامه شهدا تبیین مناسب در افکار عمومی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ اغلب حاضران در سنینی بودند که هیچ اطلاعی از دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت نداشتند و این یک ضعف بزرگ برای ما بود که نتوانسته بودیم، زحماتی که برای این کشور و انقلاب کشیده شده را برای نسل جوان تبیین کنیم.

وحیدی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم و از سویی در تراز شناسنامه دفاع مقدس آذربایجان‌غربی نتوانسته‌ایم کار کنیم.

وی با بیان شرایط استان در دوران دفاع مقدس و اینکه آذربایجان‌غربی در سه جبهه داخلی و خارجی درگیر جنگ بود، خاطرنشان کرد: سه هزار کیلومتر از جاده‌های استان یا در دست ضدانقلاب بود یا مین‌گذاری می‌کردند و از امنیت کافی برخوردار نبود.

وحیدی با یادآوری ناامنی شهرها و ایثاگری‌هایی که برای برقراری امنیت پایدار انجام شده، ادامه داد: سه روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پادگان مهاباد به دست احزاب ضدانقلاب سقوط کرد و پس از این امر چه بلاهایی که بر سر استان ما نیامد و سال‌ها استان محل جولان اشرار دمکرات و کومله شد.

وی تأکید کرد: دفاع مقدس هنوز هم در این استان ادامه دارد و هنوز هم ما در مقابله با نیروهای ضدانقلاب فعال هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: در سایه خون شهدا امروز یکی از امن‌ترین استان‌های کشور آذربایجان‌غربی است و حتی در صفر مرزی کشور نیز کوچک‌ترین ناامنی را شاهد نیستیم و این از اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده و ضدانقلاب در برابر اقتدار نظام منفعل و مضمحل شده است و بیانات اخیر رئیس اقلیم کردستان و مواضع دولت عراق امیدوارکننده برای رفع کامل ناامنی از مرزهای استان و کشور است.

کد خبر 751668

دیگر خبرها

  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست