Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، به دنبال افزایش موارد ابتلا به کرونا در سراسر جهان و نگرانی در مورد ظهور انواع جدید این ویروس، عربستان قصد دارد برای دومین سال پیاپی مانع ورود زائران خارجی جهت انجام مناسک حج واجب شود.

 به این ترتیب مراسم حج واجب محدود خواهد شد به شهروندان عربستان که یا در برابر کرونا واکسینه شده‌اند یا حداقل شش ماه قبل از آغاز مراسم از بیماری کووید 19 بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طبق گفته منابع آگاه، در حالی که مذاکرات در مورد این ممنوعیت احتمالی پایان یافته ولی هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

 قبل از اعمال محدودیت‌های جهانی در نتیجه همه‌گیری ویروس کرونا، سالانه 2.5 میلیون زائر طی مراسم‌های حج واجب و عمره از مکه و مدینه بازدید می‌کردند که حدود 12 میلیارد دلار برای عربستان درآمد داشت.

محمد بن سلمان ولیعهد عربستان طبق برنامه اصلاح اقتصادی خود، امیدوار بود تعداد زائران حج عمره و واجب را تا 2020 به ترتیب به 15 و 5 میلیون نفر برساند و تا 2030 تعداد زائران عمره به 30 میلیون نفر برسند. وی قصد داشت 50 میلیارد ریال (13.32 میلیارد دلار) فقط از طریق مراسم حج تا 2030 درآمد داشته باشد.

 طبق گفته منابع، مقامات عربستان طرح های اولیه خود برای میزبانی زائران خارجی را لغو کرده و فقط به زائران داخلی با شرایطی که گفته شد اجازه انجام مراسم را خواهند داد. سن زائران هم محدودیت‌هایی خواهد داشت.

 به نظر می رسد سردرگمی در مورد انواع واکسن‌های موجود و کارآمدی آنها و همچنین ظهور انواع جدید ویروس کرونا باعث این تصمیم مقامات عربستان شده است.

 عربستان در سال گذشته برای اولین بار در تاریخ مانع ورود زائران خارجی برای انجام مراسم حج شد و این مراسم را محدود به شهروندان عربستان کرد.

 موارد ابتلا به کرونا در 35 کشور جهان روند صعودی دارد. هند بیشترین آمار روزانه مرگ ناشی از این ویروس را دارد و یک نفر از هر چهار نفری که در سراسر جهان از این ویروس از دنیا می‌روند، هندی هستند.

 عربستان در ماه فوریه ورود از 20 کشور دنیا را به استثنای دیپلمات‌ها، شهروندان عربستان، کادر درمان و خانواده‌هایشان ممنوع کرد تا مانع گسترش بیشتر ویروس کرونا شود.

پربیننده ترین علم مهم‌تر است یا جان دانش آموزان / امتحانات نهایی حضوری برگزار می‌شود؟ تاثیر رتبه بندی در حقوق معلمان چقدر است؟ کرونای هندی به قم رسید آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۲/۱۶) مسافرت رفتن در عید سعید فطر ممنوع شد / کنکور سراسری در موعد مقرر برگزار می‌ شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مراسم حج زائران خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل

هر روز تعداد بیشتری از زائران خانه خدا وارد سرزمین عربستان می‌شوند و سعودی‌ها از تکنولوژی‌ها و امکاناتی که برای مسافران خود فراهم کرده‌اند گزارش می‌دهند؛ با این حال تا همین ۷۰ سال قبل، مراسم حج شکل دیگری داشت.

به گزارش همشهری‌آنلاین، در آن روزها سفر هوایی تجاری هنوز در مراحل اولیه خود بود و به اندازه امروز در دسترس نبود، بنابراین، بسیاری از زائران از طریق قایق یا کشتی به مکه سفر می‌کردند. کسانی که توانایی مالی داشتند، سفر خود را با هواپیماهای کوچک از کشورهای مجاور آغاز می‌کردند.

با این حال، مناظر داخلی عربستان با آنچه امروز از خود نمایش می‌دهد بسیار متفاوت بود، این‌ها تصاویری از حج شهریور ماه ۱۳۳۲ هجری شمسی است که در مجله قدیمی نشنال جئوگرافیک منتشر شده است:

حاجیان متمول با هواپیما وارد عربستان می‌شدند

کشتی وسیله‌ای رایج برای سفر به مکه بود

اکثر مردم اما از اتوبوس استفاده می‌کردند

شهر مکه در سال ۱۳۳۲ شمسی هم رونق خاص خود را داشته است

خیابان‌های شهر در طول مراسم حج همیشه شلوغ بودند

ورودی حرم مقدس متاثر از معماری عثمانی بود

محوطه حرم در آن ایام تنها از کعبه و منطقه مطاف تشکیل شده بود

در آن ایام حاجیان می‌توانستند وارد کعبه شوند

مطاف آنقدر شلوغ نبود که زائران به دشواری بیفتند

بازارهای اطراف حرم هم بسیار ساده بودند

فروشنده‌ها برای در امان ماندن از آفتاب چتر داشتند

جمرات ستون‌های کوچکی بودند که به عنوان نماد شیطان سنگسار می‌شدند

حاجیان برای انتخاب قربانیان روز عید خود به صحرا می‌رفتند

در صحرای عرفات چادرهایی ساده و در کنار کوه عرفه برپا می‌شد.

نماز در میان کاروان‌های مقیم صحرا برگزار می‌شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • (ویدئو) تصادف رانندگی دومین وزیر اسرائیل در دو روز پیاپی
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • (تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ادامه پیروزی‌های پیاپی الهلال در لیگ عربستان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت