Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ضیایی زردخشویی هنرمند کاریکاتوریست و داور مسابقه بین المللی پوستر، کارتون و کاریکاتور «فلسطین تنها نیست» درباره تأثیر هنر و اقدام هنرمندان در پرداختن به موضوعی همچون فلسطین و احقاق حق مظلومان جهان، به خبرنگار مهر گفت: در جهانی که یک پروانه در جایی پر می‌زند و در نقطه‌ای دیگر از جهان (به اصطلاح) طوفانی به راه می‌افتد بنابراین در پرداخت این موضوع توسط هنرمندان هم هر طرح و برنامه و مسابقه‌ای می‌تواند تأثیر خودش را داشته باشد که طبیعتاً در عرصه هنر این اثر به مراتب قوی‌تر خواهد بود، چراکه به زبان طنز گفته می‌شود و قصه‌گویی و داستان به همراه دارد به همین سبب هم مردم بیشتر خوششان می‌آید و هم اینکه سرگرم می‌شوند از طرفی هم زبانی دیگر یاد می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: زبان کاریکاتور می‌تواند چنین موضوعاتی را بیشتر گسترش بدهد و در اذهان نفوذ کند، چون این هنر جنبه رسانه‌ای و پیام‌رسانی دارد. به عنوان مثال این هنر، همچون هنر نقالی و مجسمه‌سازی نیست که نیاز به دکور و پیش‌پرده داشته باشد.

ضیایی درباره این رویداد و اینکه تا چه زمان می‌تواند برای مردم و علاقمندان تازگی داشته باشد، بیان کرد: به نظرم موضوعاتی مثل مساله فلسطین که متأسفانه سال‌ها وجود داشته و به راحتی حل نمی‌شود، بنابراین جشنواره‌ها و مسابقات مربوط به این رویداد نیز به تبع آن، وجود خواهند داشت. به اعتقاد من تا زمانی که جنگ تمام نشود برگزاری چنین مسابقاتی هم پایانی ندارد و قطعاً از سوی کسانی که روی این رویداد حساس هستند و در جهان واکنش نشان می‌دهند، استقبال به همراه خواهد داشت که تعدادشان هم کم نیست بنابراین خیلی سریع در این عرصه شروع به کار می‌کنند.

وی به حضور ۶۶ کشور جهان در مسابقه «فلسطین تنها نیست» اشاره کرد و گفت: هنرمندان شاخک‌های حساس‌تری دارند و همیشه نسبت به موضوعاتی که مردم جهان را به خود درگیر کرده، واکنش بیشتر و سریع‌تری نشان می‌دهند که یکی از همین موضوعات، مساله اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی است که سال‌ها برای مردم فلسطین وجود داشته است. این مساله در عرصه کاریکاتور و عکس در جشنواره‌های مختلف پرداخته می‌شود، چراکه مسأله‌ای نیست که دور از چشم هنرمندان جهان باشد بلکه مقابل چشمانشان در حال رخداد است و صددرصد واکنش به همراه دارد.

این کاریکاتوریست در پایان در زمینه نشر فرهنگ هنر مقاومت پیشنهاد داد: چه خوب است تعداد جشنواره‌هایی که در این عرصه برگزار می‌شود بیشتر شود، ضمن اینکه در فضای مجازی و همچنین رسانه‌ها هم باید بیشتر به آن پرداخته شود به دلیل اینکه در حال حاضر این فضاها در افکار آدم‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

نمایشگاه آثار منتخب مسابقه بین‌المللی پوستر کارتون و کاریکاتور «فلسطین تنها نیست» که از ۲۳ فروردین ماه و همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی در گالری ابوالفضل عالی و گالری خانه حوزه هنری به نمایش گذاشته شد، تا ۱۷ اردیبهشت و همزمان با روز جهانی قدس پذیرای بازدیدکنندگان بود. برگزیدگان این رویداد در آئین اختتامیه معرفی شدند.

کد خبر 5199398

منبع: مهر

کلیدواژه: روز جهانی قدس رژیم صهیونیستی کاریکاتور شبکه جام جم برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی ماه رمضان ۱۴۰۰ انیمیشن امور استان های صدا و سیما روز قدس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شبکه مستند سیما شبکه سلامت سریال ایرانی حوزه هنری امام علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید؛ هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح

در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.

همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.

وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.

رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.

وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.

الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229409 برچسب‌ها رژیم صهیونیستی

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • نویدکیا: بازی مقابل صنعت نفت می‌تواند برای ما دردسرساز شود
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌ها ممنوع
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی