Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@17:30:19 GMT

کدال‌نگر ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۰/ رشد ۱۶۸درصدی سیدکو

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۶۳۲۲

کدال‌نگر ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۰/ رشد ۱۶۸درصدی سیدکو

اقتصادآنلاین - هانا پاکمند؛ کدال‌نگر ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ به بررسی برخی از اطلاعیه‌های منتشرشده در کدال پرداخته است.

افزایش سرمایه

«شجم»:  افزایش سرمایه ۴۵درصدی شرکت صنایع پتروشیمی تخت جمشید از مبلغ ۴,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌مبلغ ۶,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال از محل مطالبات و آورده نقدی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۵  در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«وحافظ»: حسابرس افزایش سرمایه ١١٣٠درصدی بیمه حافظ از محل آورده نقدی سهامداران را تایید کرد.

اطلاعیه‌ها

«گروه توسعه مالی مهر آیندگان»: شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان اعلام نمود ٢٠٠٠ میلیارد تومان اوراق اجاره  به منظور سرمایه گذاری درسهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس منتشر می کند.

«ونوین»: بانک اقتصاد نوین اعلام نمود در تاریخ‌های مزایده‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری اقتصاد نوین و بیمه نوین هیچ خریداری جهت رقابت وجود نداشت و هیچ خریداری حصه نقدی جهت حضور در رقابت را نیز پرداخت نکرده بود.

«کماسه»: شرکت تامین ماسه ریخته گری اعلام نمود طبق بررسی مجدد صورت پذیرفته توسط کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری صرفاً حدود ١٩٠٨٣مترمربع از ملک به شماره سند ٢٩ فرعی از ٢٠ اصلی قطعه ٢ تفکیکی که در نقشه پیوست نامه به رنگ قرمز مشخص گردیده دارای آثار تاریخی بوده و هرگونه اقدام عمرانی، ساخت و ساز و دیوارکشی در محدوده مورد نظر نیاز به انجام مطالعات باستان شناسی دارد. شایان ذکر است طبق نامه فوق الذکر، در باقیمانده اراضی شرکت شواهد تاریخی وجود نداشته و تغییر کاربری در آنها بلا مانع است. مراتب جهت استحضار و اطلاع به عموم سهامداران تقدیم می گردد.

«حبندر»: شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر از کاهش بدهی ناشی از ابلاغ نتیجه کارشناسان منتخب کارفرما برای قرارداد لایروبی سال چهارم بنادر شمالی به مبلغ ١۶میلیارد تومان خبر داد. همچنین این شرکت اعلام نمود در مناقصه اجاره یک فروند یدک کش جهت حمل محمولات دریایی بین بوشهر و خارک و بالعکس وسایر جزایر و بنادر خلیج فارس و دریای عمان به مدت دوسال  به عنوان نفر اول مناقصه برنده اعلام شد.

«لردگان»: شرکت کود شیمیایی اوره لردگان اعلام داشت، بخشی از فعالیت‌های شرکت به دلیل ضعف موجود در ساختار کمپرسور دی اکسید کربن واحد اوره متوقف شده است.

«وبملت»: بانک ملت اعلام نمود پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ابلاغ نرخ و نحوه تسعیر اقلام پولی دارایی ها و بدهی به منظور اعمال در دفاتر بانک و تهیه صورتهای مالی، مبلغ ١٩٠,٠٠٠ریال برای هر یورو و مبلغ ١۵٩,٠٠٠ریال برای هر دلار آمریکا و سایر اسعار بر مبنای نرخ برابری آن به یورو در پایان اسفند ماه ١٣٩٩ تعیین گردیده است . با توجه به وضعیت باز ارزی این بانک اثر با اهیمت بر ترازنامه و صورت سود و زیان خواهد داشت.

«دقاضی»: شرکت داروسازی شهید قاضی اعلام نمود  با توجه به اخذ مجوز افزایش قیمت های جدید از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فروش شرکت نسبت به آخرین پیش بینی ١٧درصد افزایش نشان میدهد.

«رتاپ»: بانک پارسیان در پی تعیین نرخ تسعیر ارز در اصلاحیه ای اعلام نمود با توجه به وضعیت مثبت باز ارزی بانک حدود ٣٣٢میلیون دلار در تاریخ ١٣٩٩.١٢.٣٠ و همچنین با اعمال نرخ های قید شده در بخشنامه فوق الذکر و لحاظ هزینه مطالبات مشکوک الوصول و مالیات متعلقه، قطعاً بانک با افزایش درآمد مواجه خواهد گردید که تعیین آثار واقعی آن بر صورت سود و زیان بانک، مستلزم تکمیل فرآیند تهیه صورت‌های مالی بانک و حسابرسی آن و نیز رسیدگی مقامات مالیاتی خواهد بود.

گزارش‌های ماهانه و صورت‌های مالی

«غشاذر»: شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ١٣٠ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره قبل رشد ۵۵درصدی داشته است. سود ناخالص در این دوره با ٣٩درصد رشد به ۴۴میلیارد تومان و سود خالص به ١۶میلیارد تومان رسید.

«سیدکو»: شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع سیمان در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ١٠۶٣ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره مشابه قبل رشد ١۶٨درصدی داشته است.

«حفاری»: شرکت حفاری شمال در فروردین ١۴٠٠ بیش از ۱۰۰میلیارد تومان درآمد کسب نمود. گفتنی است مبلغ درآمد این شرکت در مدت ١ ماهه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ٣٠۴درصد رشد داشته است.

«دابور»: شرکت داروسازی ابوریحان در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ٣٧۵۴ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره قبل رشد ۶٩درصدی داشته است.

«داسوه»: شرکت داروسازی اسوه در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ١۵٣۵ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره قبل رشد ٢۶درصدی داشته است.

«ثامان»: شرکت سامان گستر اصفهان در ۶ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ٩۵ریال زیان محقق کرد.

«خموتور»: شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ۴۵١ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره قبل رشد ٢۶٨درصدی داشته است.

«زملارد»: شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر در ١٢ ماهه منتهی به اسفند ٩٩ برای هر سهم ٨١٣ ریال سود محقق کرد که به نسبت دوره قبل رشد ٣۵درصدی داشته است.

پربیننده ترین مقایسه صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری قابل معامله / کام تلخ صندوق‌ ها در هفته ریزش دلار به محدوده ۲۰هزار تومان گزارش بورس ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ افت قیمت دلار چه تاثیری بر بازار سرمایه دارد؟ رشد نرخ تسعیر ارز بر درآمد بانک ها چه اثری داشته است؟ گزارش روزانه صندوق‌هایETF‌(۱۵اردیبهشت۱۴۰۰) / رشد ۳درصدی پالایش همگام با صعود شاخص کل بورس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس امروز کدال نگر اعلام نمود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران