Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@01:14:28 GMT

فرایند عملیات امداد و نجات در معدن طزره چگونه بود؟

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۶۳۶۸

فرایند عملیات امداد و نجات در معدن طزره چگونه بود؟

گروه استان‌ها- شب گذشته و پس از ۶ روز تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه نیروهای تخصصی امدادی در حوزه معادن، پیکر بی‌جان میلاد روشنایی و سید اصغر افضلی دو کارگر معدن ریزش کرده شرکت البرز شرقی در طزره دامغان پیدا شده و عملیات امداد در این معادن پایان یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، شب گذشته منصور شریف با تأیید خبر پیدا شدن 2 کارگر محبوس در تونل شماره 42 معدن زغال‌سنگ طزره شرکت البرز شرقی، پایان عملیات امداد و نجات را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت 11 صبح روز شنبه، یازدهم اردیبهشت‌ماه هم‌زمان با روز کارگر، ریزش تونل زغال‌سنگ طزره دامغان حادثه آفرید و 2 کارگر نیز در تونل این معدن زغال‌سنگ محبوس شدند.

بلافاصله پس‌ازآن عملیات نجات این دو کارگر آغاز شد و تا شب گذشته ادامه داشت.

اسماعیل غنیان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز از تعطیلی کامل همه بخش‌ها و کارگاه‌ها و تونل‌های معدن 42 زغال‌سنگ شرکت البرز شرقی در طزره دامغان تا تعیین تکلیف و ارزیابی قطعی وضعیت معدن، با هماهنگی دادستان دامغان، معاون معدنی‌ و مدیر ایمنی شرکت البرز شرقی خبر داد.

به گفته وی، گزارش دقیق وقوع حادثه در سریع‌ترین زمان ممکن پس از تکمیل بررسی‌ها، کشف عوامل اصلی وقوع حادثه و بررسی جوانب امر و نیز جمع‌بندی نهایی موضوع، از سوی اداره بازرسی کار استان تنظیم و به مراجع ذی‌صلاح تحویل خواهد شد.

ماجرای آن 6 روز نفس‌گیر

و اما فرایند عملیات امداد و نجات در معدن طزره چگونه بود؟

روابط عمومی شرکت البرز شرقی در این زمینه ضمن ابراز تأسف از جان باختن 2 معدن‌کار معادن طزره این شرکت و تسلیت به خانواده آنان، روند عملیات امداد و نجات از ساعات اولیه ریزش تونل شماره 42 در این معادن تا لحظه پیدا کردن اجساد این کارگران محبوس را تشریح کرد.

بر اساس اعلام روابط عمومی شرکت البرز شرقی حدود ساعت 12 ظهر روز شنبه یازدهم اردیبهشت‌ماه امسال، در تونل شماره 42 معدن بزرگ طزره (از معادن چهارگانه شرکت زغال‌سنگ البرز شرقی) هنگام استخراج و به دلیل ریزش ناگهانی سقف کارگاه، 2 کارگر پیمانکاری شرکت البرز شرقی به نام‌های میلاد روشنائی و سید اصغر افضلی دچار حادثه شدند که بلافاصله عملیات امداد و نجات آنها آغاز شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی شرکت البرز شرقی، عملیات امدادونجات در ابتدا با حفر مسیر دسترسی اضطراری به طول 25 متر و به‌موازات کارگاه استخراج و ایجاد دستک‌ها به داخل کارگاه، به‌منظور امدادرسانی انجام شد؛ اما با مواجه‌شدن به تخت سنگ‌های تخریب‌شده ادامه کار میسر نشد.

به گفته روابط عمومی شرکت البرز شرقی، در ادامه تعریض و افزایش ضخامت راه دسترسی قبلی (دِویل) از داخل کارگاه استخراج در محل جبهه کار اصلی در دستور کار قرار گرفت که این راهکار نیز به هدف مورد نظر نرسید. سپس با تخلیه بخشی از تخریب ناشی از ریزش، درصدد تخلیه کارگاه برآمده لیکن با ریزش‌های مجدد مواجه شده و این راهکار نیز به بن‌بست رسید.

روابط عمومی شرکت البرز شرقی با اشاره به ادامه و تشدید تلاش‌ها برای یافتن پیکر 2 کارگر معدن محبوس در تونل شماره 42 اضافه کرده است که «در نهایت با توجه به شرایط به‌شدت ناایمن و ریزشی حاکم بر کارگاه، جهت تأمین ایمنی امدادگران، اقدام به حفر راه دسترسی ایمن و اصولی (دِویل) به طول 35 متر، موازی کارگاه استخراج و با فاصله ایمن از آن (متوسط چهار متر) اقدام و تا سطح زمین ادامه یافت. سپس با تحکیم مسیر و ایجاد دستک‌های انحرافی به قسمت تخریب‌شده، عملیات جستجو تداوم‌یافته که در ادامه در عمق تقریبی 30 و 33 متری کارگاه استخراج، به پیکرهای 2 کارگر معدن‌کار دست‌یافتیم.

تازه‌ترین اخبار از ریزش تونل زغال‌سنگ طزره دامغان| 2 کارگر محبوس شدند / اطلاعی از وضعیت کارگران در دسترس نیستپایان عملیات نجات در معدن طزره پس از 6 روز؛ پیکر بی‌جان معدن‌چیان محبوس پیدا شدمعدن 42 زغال‌سنگ طزره دامغان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

به گزارش تسنیم، عملیات مذکور با مشارکت پنج تیم معدنکاری تخصصی به تعداد 150 نفر، در پنج شبانه‌روز (6 روز و پنج شب به مدت 130 ساعت) و با خارج نمودن حدود 500 تن آوار در ساعت 23 روز پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت‌ماه به سرانجام رسید.

انتهای پیام/363/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عملیات امداد و نجات کارگاه استخراج زغال سنگ طزره تونل شماره 42 طزره دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان داریم.

سیدفرهاد ناصری‌نیا امروز (دهم اردیبهشت ماه) در نشست مدیران عضو شورای هماهنگی، ‌تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید با نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، اظهار کرد: هر پیشرفتی در هر حوزه داریم قطعاً دست کارگر در آن پیداست و براساس قانون، در بیشتر کارگروه‌ها، یک نماینده از کارگر و کارفرما حضور دارد.

وی ادامه داد: در قوانین ما جایگاه و منزلت کارگر دیده شده و تمام هدف این بوده ‌است که مشکلات کارگران با همفکری خودشان حل شود.

او گفت: نگاه ما در وزارت تعاون سه‌جانبه ‌است و اعتقاد ما در قوانین این است که کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی بیان کرد: جامعه کارگری در کشور ۱۴ هزار شهید و در لرستان ۲۰۴ شهید ‌دارد که در حال تآلیف کتاب مربوط به آن هستیم و تلاش داریم تا قبل از کنگره شهدای کارگر، این کتاب چاپ ‌شود.

ناصری‌نیا اظهار کرد: در این هفته، تجلیل از نخبگان کارگری را داریم و دیدار با زنان کارگر ‌نمونه، بازدیدها و همایش‌هایی هم داریم که اگر به برطرف شدن مشکلات کارگری منجر ‌نشود، ابتر خواهد ماند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ نفر کارگر داریم، افزود: در حوزه اشتغال‌زایی یکی از مشکلات ما ‌نبود بازار فروش بود که پیشنهاد ما ایجاد یک بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی ‌است. ‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • انجام ۲۷۲ عملیات امداد و نجات توسط آتش نشانی شیراز
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد