Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبین الف درباره دو یادداشت «آقای ظریف؛ دوگانه های درون دولت را دریابید!» و همچنین «گفتار ظریف؛ اختلال‌‌‌ فهمِ فردی یا بحران دانش سیاسی در ایران؟!» نظرت متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*کسانی که سردار سلیمانی و ظریف را مقابل هم قرار میدهند، بدانند که به خون آن شهید خدمتی نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه مقصر این وسط ابرقدرتهای شرق و غرب به خصوص روسیه و آمریکا هستند منتها ما چون زورمان به آنها نمیرسد یا خدای نکرده از آنها حساب میبریم، واقعیت را نمیگوییم.

*راستش آقای ظریف هم همین حرفهای شما را می زند ولی از دید یک دیپلمات. می گوید دیپلماسی ذیل سایر سیاسیتهای نظام و میدان است. حالا همانطور رهبری کفتند، البته این یک مساله طبیعی است، ولی کسی که حوزه عملش دیپلماسی است باز طبیعی است ترجیح بدهد که دیپلماسی در اولویت باشد. البته مجری است و باید تابع سیاستهای کلی نظام باشد که آقای ظریف هم در طول همه سالهای فعالیت همینطوری عمل کرده است.

*دقیقا ما دچار بحران دانش سیاسی هستیم. حذف سلیمانی و ظریف خواست اسرائیل بود که در طول یک سال محقق شد. سال ها طول خواهد کشید که افرادی در سطح سلیمانی و ظریف در ایران تولید شوند.

*ذهنیت دیپلماتهای ما را با تئوریهای دهه های 50 و 60 گره نزنید . شما برای انکه دولت روحانی و سیاستهای خارجی اش را بکوبید چشمانتان را بر واقعیتهای اطرافتان بسته اید . دیشب همه شنیدند که مقام معظم رهبری فرمودند سیاستهای خارجی و داخلی را مقامات مافوق یعنی شورای امنیت ملی و مقام ولایت مدار رهبری تعیین میکنند نه وزیر امور خارجه . پس بدان که سیاست مذاکره برجام چه قبل و چه حالا زیر نظرو دستور رهبری انجام میشود نه دولت . لذا شما مخالفان مذاکره نمیتوانید با مواضع مقام رهبری پیرامون مذاکرات مخالفت کنید لذا تیم مذاکره کننده را اماج حملاتتان قرا داده اید 

*(پاسخ به کامنت بالا)اگر این دولت نمی آمد برجامی شکل نمی گرفت همان گونه که بنا به درخواست آقای رئیس جمهور مسئله مذاکرات از شورای امنیت ملی به وزارت خارجه بردن ، اکثر سیاست ها در شورای امنیت ملی گرفته می شود که بیشترین کرسی را دولت دارد و حال بماند که رهبری بنا به درخواست دولت برای توافق شروط می‌گذارد و این مجریان شما عمل نمی کنند

*اینقدر دایره نقد رو محدود نکنید،ظریف به عنوان وزیرخارجه از ناهماهنگی ها و محرم ندانستن وزیر خارجه گلایه داشت،هیچ جا هم به شهید سلیمانی اهانت نکرد و ازش به نیکی یاد کرد. واقعا منصف باشید ایشون حتی از اصابت موشک به هواپیمای اکراینی هم خبر نداشت. این دوگانگی ها و عدم هماهنگی در نهایت به ضرر کشوره. نمونه اش هواپیمای اکراینی که یک آبروریزی بود.

*تمام حرف اقای ظریف این است که اگر سرمون رو بندازیم پایین امریکا جون یه ابنبات دیگر میدهد اگر امریکا در منطقه تحت فشار نبود وزیر امورخارجه ایران اندازه وزیر امورخارجه جیبوتی هم براش ارزش نداشت چه برسه به اینکه شش ابر قدرت بشینند جلوی وزیر امورخارجه ایران مذاکره کنند

*قرار نیست میدان و دیپلماسی برای هم هزینه بشن. قرار هست هردو هزینه امنیت مردم ( چه امنیت از شر داعش چه امنیت اقتصادی) بشن. چیزی که ظریف نفهمیده اینه. به جای اینه نگاهش به هدف باشه، نگاهش به میدان بوده.

*مشکل این هست که انتقادات ظریف به کل سیستم و دوگانگی موجود در اون رو به انتقاد به سردار سلیمانی ربط می دید و نتیجه غلط می گیرید... در مورد سردار سلیمانی ظریف هم خوبیش رو گفت و هم نقد داشت اما مثالهای اون محدود به سردار نبود و حتی مثالهایی از پس از شهادتش هم زد...

*ظریف باید پاسخگو باشد چطور ترامپ بی هیچ هزینه ای از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد ؟!

***

سخنان اسحاق جهانگیری در کلاب‌هاوس، انگیزه انتشار یادداشتی در الف با عنوان «اندکی مسئولیت‌پذیر باشیم!» شد. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این موضوع را می‌خوانید:

*آقای جهانگیری همراه روحانی مسبب گرانی .. کشور هستند ولی الان رفیق نیمه راه شده خودش را بی گناه وبی اراده نشان میده

*حتما این حرفها رو به خودش و دولتش گفته چون اقتصاد دست اینهاست و الان هم دارن تریلیونها تومان برای انتخابات هزینه میکنن و هی میگن پول نداریم و ما کاره ای نیستیم! اگه کاره ای نیستین چرا اینهمه هزینه میکنین و خودتون رو میکشین؟! اصلا این پولها رو از کجا آوردین؟ شماها که تقریبا همتون اول انقلاب چیزی نداشتین ! ... به جای خجالت و پشیمانی یک متر هم زبان به اعتراض دراز میکنند! تو خود آمریکا ترامپ فقط جمله ای گفت که از آن بوی تقلب میآمد از همه جا حذفش کردن اینا دارن از مهربانی نظام سواستفاده میکنن و هر دوره هم راحت سوار موج حماقت تمام نشدنی این مردم میشن.

*اینا اگه نبودند کشور قحطی می شد وحدودا نیمی از جمعیت ایران می مردند پس به خاطر نجات جان 40 میلیون ایرانی باید به آنها نشان افتخار ملی داد!!!

*چرا دولت قبل هم بعد از اتمام مورد نقد درستی قرار نگرفت که در آن ایرادات بسیار فرا تر از امور اقتصادی بود و کسانی که در جزئیات مطلعند میدانند که در کلیه زمینه ها عملکرد بسیار بدی داشت.

*همه مشکلات کشور یا تقصیر دولت قبل هست یا تقصیر تحریم یا تقصیر مردم ، حسن روحانی وجهانگیری و رفقا و وزرا هم که پاک و معصوم و با مدیریت هستند

*عذر بدتر ازگناه من نبودم دست ام بود برای شانه خالی کردن از 8 سال مسئولیت در بالاترین رده ها شروع شده

*اصلاح طلبان کی پاسخگو بودند فقط میخواهند همیشه تو قدرت باشند و جوابگو نباشند

*در 8 سال دولت حجت الاسلام هاشمی که تحریم نفتی و بانکی و لیست سیاه FATF نبود چرا با مدیریت همین آقایان قیمت دلار و سکه و مسکن و بنزین و غیره چندین برابر شد و شاخص فلاکت و تورم رکورد زد ؟!

*حرفهای جهانگیری کاملا درسته در شرایط تحریم هر دولتی سرکار باشه وضع بهتر از این نمیشه. توهماتتون رو کنار بذارید دولت انقلابی و جوان و عملگرا و اصلاح طلب و اصولگرا و نظامی و غیرنظامی هم فرقی نداره کافیه وضعیت کشور را بین سالهای ۹۰ تا ۹۲ که تحریمها خیلی سبکتر از الان بود و خبری هم از کرونا نبود و پشتوانه ارزی کشور هم خیلی بیشتر بود و دولت هم جوان و بسیار عملگرا و حتی به نوعی نماینده نظامیها بود را به یاد بیارید. روی حافظه ضعیف مردم خیلی حساب باز کردید اما مردم از شما تحریم طلبان خیلی بهتر و بیشتر میفهمند.

*(پاسخ به کامنت بالا)اول سال ۹۹ مرغ کیلویی ۹۵۰۰ تومن بود، از اون موقع تا آخر سال ۹۹ دون مرغ با ارز ۴۲۰۰ وارد شده نه حقوق کارگر زیاد شده، نه آب و برق و گاز گرون شده نه تحریمها تغییر کرده اما مرغ کیلویی ۲۴۰۰۰ تومن اون هم اگه توی صف گیر بیاد!!! حالا شما که فهمیده هستی خودت قضاوت کن تحریمها چه تاثیری این وسط داشتن!؟ ضمنا همون‌طور که قضاوت در مورد قیمت دلار بعد از برجام اشتباه بود درمورد دولت آینده و تحریم هم اشتباهه!!

*چون هیچوقت تو تلویزیون نقد درست و حسابی و محکم و بدون توهین ایشون و خیلی های دیگه نمیشن. تقصیر از جناح مقابله که بلد نیست نقد کنه. به عنوان مثال وقتی در جواب مساله برادرشون میگن بعد از انتخابات هزینه پرداختم و....مظلوم نمایی میکنن باید تو تلویزیون قاضی پرونده برادرش را دعوت کنن و توضیح کامل بده که اتهامات برادرشون چی بوده و از آقای جهانگیری بپرسن کجای اتهام برادرشو قبول نداره و فکر میکنه ظلم شده... نباید بذارن ایشون مظلوم نمایی کنن. و همچنین تک تک مسائلی که مطرح میکنن و به جای پاسخگویی بعد ۸ سال همه اتهامات را متوجه کارشکنی میکنن....

*جناب جهانگیری راستی چه خبر از قطار اقتصادی و ته دره

*می خواستید دستاوردهای خوبی بدست بیاورید که حالا از گفتنشون شرم نداشته باشید. اتفاقا ما هم از افتضاحات ۸ ساله دولت شما شرم داریم

*آقای جهانگیری مردم را ببخشید وحلال کنید که قدر جواهری مثل شما راندانستند ان شاالله در انتخابات ریاست جمهوری با رای دادن به شما جبران می کنیم

*همه مسئولان، کارگزاران و اولیای کشور باید مسئولیت پذیر باشند. درد این کشور این است که هیچکس پای اشتباهات خود نمی ایستد. چرا مردم باید چوب ندانم کاریها، غرور و منفعت طلبی ها را بپردازند؟

منبع: الف

کلیدواژه: آقای جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!