Web Analytics Made Easy - Statcounter

مفتی اعظم و رئیس مشیخت اسلامی کرواسی در خطبه‌های نماز جمعه روز قدس اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی حضرت امام خمینی (ره) را ابتکاری ارزنده برای توجه مسلمین به مسائل جهان اسلام و از جمله قبله اول مسلمانان دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر عزیز حسنوویچ که امروز خود امامت نماز جمعه زاگرب را بر عهده داشت، در ابتدای خطبه‌ها به اهمیت ماه مبارک رمضان به عنوان ماه رحمت و فرصت عبادت به‌خصوص در شب‌های قدر اشاره کرد و گفت: هر روز این ماه مورد ارزشیابی خداوند قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید از این فرصت بهترین استفاده را برای جلب رحمت و برکت الهی و همچنین انجام بهتر عبادات مانند نماز، روزه، ذکات و فطریه انجام داد. ماهی که قرآن کریم در آن نازل شده، قطعا پربرکت‌ترین ماه است.

رئیس مشیخت اسلامی کرواسی افزود: کتاب قرآن مجید فقط برای خواندن نیست. باید قرآن را در متن زندگی آورد و با آن زندگی کرد. فریضه ذکات حفظ اموال و تضمین دارایی است.

مفتی اعظم کرواسی در ادامه به روز «مسجد» اشاره کرد (۷ می به مناسبت تخریب مساجد توسط صرب‌ها در جنگ بوسنی‌وهرزگوین تعیین شده است) و گفت: باید مسجد را حفظ کنیم. مسجد مانند شناسنامه هر مسلمان و خانه شماست و حفظ آن از اهمیت خاصی برخوردار است.

دکتر عزیز حسنوویچ سپس به ابتکار امام خمینی (ره) در سال ۱۹۷۹ که آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس نامگذاری کردند، اشاره و آن را ابتکاری ارزنده برای توجه مسلمین به مسائل جهان اسلام و از جمله قبله اول مسلمانان دانست.

او گرامیداشت روز قدس را از چهار بعُد بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این مناسبت اول از همه به دلیل قبله اول مسلمین یعنی مسجدالاقصی که از اهمیت خاصی برای جهان اسلام برخوردار است. دوم این که قدس پایگاه ارتباط و اتحاد ادیان ابراهیمی است و سوم آن که در طول تاریخ مردم فلسطین در آنجا زندگی می‌کردند و از وطن خود آواره شده اند.

دکتر عزیز حسنوویچ ادامه داد: بعد چهارم از نظر سیاسی است. طی سال گذشته از ۲۳ قطعنامه سازمان ملل در محکومیت کشورها ۱۷ قطعنامه در خصوص محکومیت اسرائیل به عنوان ناقض حقوق فلسطینیان صادر شده است اما همه این موارد فقط در کاغذ باقی مانده است و آنها اعتنایی به آن نمی‌کنند.

مفتی اعظم کرواسی تاکید کرد: نباید ظلمی که به مردم فلسطین شده، آنها را از خانه‌هایشان آواره می‌کنند و به شهرک‌سازی در سرزمین فلسطین می‌پردازند، فراموش کرد.

پرویز اسماعیلی، سفیر و اعضای نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کرواسی، در نماز جمعه روز قدس زاگرب شرکت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرويز اسماعيلي روز قدس جهان اسلام روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • تسلیت رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در پی درگذشت خانم معصومه حائری
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند