Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مرحله اول واکسیناسیون ورزشکاران اعزامی به المپیک توکیو در حالی از اواخر فروردین ماه آغاز شد که این موضوع انتقادات زیادی را به مسئولان ورزش کشور وارد کرد. در حالی که در آن زمان ۵۹ سهمیه المپیک در ۱۳ رشته کسب شده بود اما نزدیک به ۳۰۰ ورزشکار، مربی، کادر سرپرستی و حریفان تمرینی مرحله اول واکسیناسیون خود را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم اولویت این کاروان، محور انتقادات بود که تا کنون نیز بی پاسخ مانده که چرا باید این اتفاق در کشور روی دهد. این موضوع هنگامی تاسف برانگیزتر می شود که می بینیم تا امروز، واکسیناسیون کادر درمان و سایر بخش های راهبردی و حساس کشور انجام نشده و شماری ورزشکار و همراهان آنها واکسینه شده اند. این موضوعی بود که از آن با عنوان شکست اخلاقی و فرهنگی کاروان اعزامی به توکیو یاد شده است.

در همان زمان صحبت‌هایی مبنی بر اینکه افرادی خارج از کاروان اعزامی در صف واکسیناسیون بوده‌اند مطرح شد اما رئیس کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان به شدت این موضوع را رد کردند.

سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در این باره گفته بود: "واکسیناسیون برعهده فدراسیون پزشکی ورزشی است. کاری که کمیته ملی المپیک انجام داد، این بود که آقای سجادی فقط لیست افرادی را که باید در توکیو آماده باشند، اعلام کرد و به وزارت ورزش داد. وزارت ورزش همان لیست را به فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد. تاکنون هیچ موردی خارج از لیست واکسن نزده و اینکه افراد متفرقه واکسن زده‌اند را تکذیب می‌کنم."

نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو نیز در واکنش به این اتفاقات گفته بود: "لیست بزرگی داریم که به توکیو هم ارسال کرده‌ایم که شامل مربی، داور و بازیکن هم بوده است. واکسیناسیون غیر از اینها نبوده است. ما لیست را به وزارت ورزش ارسال کردیم که این لیست به وزارت بهداشت هم ارسال شده است."

 

غیر از مورد مطرح شده که هیچ پاسخی نیز نداشته و افسوس برانگیز است، نکته‌ای که در این بین شنیده شده و قابل تامل، اینکه علاوه بر ورزشکاران و مربیان، روسای فدراسیون‌ها و تمامی اعضای کاروان که عمدتا با نقشهای تشریفاتی اعزام می شوند نیز واکسن را دریافت کرده‌اند. اکرچه هنوز مقامی رسمی این ادعا را تایید یا رد نکرده اما شنیده شده نام ۱۴ رئیس فدراسیون در لیست بوده است. البته سرپرست کاروان ایران در این باره می گوید: "مطمئن باشید خطایی نبوده و اگر فردی عضو هیات رئیسه یا روابط عمومی بوده، ممکن است نام آنها در کادر سرپرستی بوده باشد."

اینکه قهرمانان برای بالا رفتن پرچم ایران تلاش می‌کنند، شکی نیست که البته قدر و احترام آن را نیز می بینند اما اینکه برخی روسای فدراسیون‌ها و حتی کادر اعزامی به توکیو نیز واکسینه شده‌اند، جای سوال و تاسف دارد. به نظر می‌رسد باید اذعان داشت واکسیناسیون ورزشکاران به نفع عده‌ای مدیر، سرپرست و افراد اضافی حاضر در کاروان توکیو شده تا خود را از گزند کرونا حفظ کنند. اتفاقی که ناشی از بی تدبیری و مدیریت ورزشکارسالار و منفعل وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است که در چنین روزهایی که کشور نیازمند ایثار و از خودگذشتگی است، در صف اول سهم خواهی و ایجاد امکان های ویژه برای این کاروان هستند. البته، تا آغاز بازیهای المپیک زمان چندانی نیست اما این کاروان شکست خورده در سنگر اخلاق و فرهنگ، آیا می تواند ارمغانی از توکیو داشته باشد؟ پاسخ مشخص است!

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا المپیک توکیو واکسیناسیون ورزش ورزشکارسالاری کمیته ملی المپیک وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، اداره آمار ژاپن اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کو_توکیو بسیار کمتر از انتظار بود و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل کاهش یافته است، زمانی که شاخص محاسبه شده به ۲.۶ درصد رسید.

شاخص بهای مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی ۱.۸ درصد به‌طور سالانه افزایش یافت که کمترین سرعت افزایش از ماه سپتامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

اکونومیک نوشت، این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۲.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که شاخص بدون احتساب مواد غذایی تازه ۱.۶ درصد بر اساس آمار ارائه شده سال گذشته اضافه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • تقدیر مسئولان استان خوزستان از مرد سال ورزش ایران / فیلم
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • پیش‌بینی آقای ورزش ایران از رقابت با پرافتخارترین کشتی‌گیر تاریخ المپیک / فیلم
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش تیم کشتی در المپیک کمک کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی