Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@17:45:45 GMT

سه مخاطره کپسول‌های اکسیژن

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۹۳۳۸

سه مخاطره کپسول‌های اکسیژن

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر نوری در این باره اظهار کرد: امروز با اپیدمی بیماری کرونا مواجه هستیم. بیماری که عده زیادی از هموطنان ما را مجبور به بستری شدن در بیمارستان کرده است.

وی ادامه داد: تعداد قابل توجهی از هموطنان نیز در منزل بستری و تحت درمان هستند. این درمان ها شامل داروهایی است که پزشک تجویز می کند و در کنار آن از درمان با اکسیژن نیز باید استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور افزود: اکسیژن یکی از پایه های درمان بیماری کرونا است. ممکن است در منزل اکسیژن به وسیله دستگاه های اکسیژن ساز برای بیمار تعبیه شود و این خوب و مناسب است. از سوی دیگر ممکن است به خاطر هزینه یا عدم دسترسی به دستگاه اکسیژن ساز مجبور شویم که از کپسول‌های اکسیژن استفاده کنیم.

دکتر نوری اظهار کرد: کپسول‌های اکسیژن علیرغم کار بزرگی که برای ما انجام می دهند و غلظت اکسیژن را فراهم می کنند مخاطراتی هم دارند.

وی ادامه داد: باید در نظر داشت که دلیل استفاده از این دستگاه حفظ غلظت اکسیژن بیمار روی عدد ٩۵ درصد و بیشتر است که این در حالت ایده آل است. اگه بتوان اکسیژن خون را روی این عدد نگه داشت یعنی در وضعیت ایده آل به سر می بریم.

معاون فنی و عملیات اورژانس اظهار کرد: برای سنجش این عدد می توان از دستگاه پالس اکسیمتر استفاده کرد که با وارد کردن انگشت به داخل دستگاه عدد ضربان قلب و غلظت اکسیژن را مشاهده می کنیم.

دکتر نوری گفت: اگر از کپسول اکسیژن استفاده می کنیم، سه مخاطره جدی ما را تهدید خواهد کرد. دو مخاطره مربوط به سقوط کپسول اکسیژن است. اگر کپسول اکسیژن را درست فیکس و ثابت نکرده باشیم افتادن آن به خاطر وزن بالای آن می تواند باعث ایجاد صدمه و آسیب جدی شود. همچنین شکستن بخش مانومتر کپسول اکسیژن می تواند با خروج ناگهانی اکسیژن موجب پرتاب شدن کپسول و در صورت وقوع حریق موجب مخاطرات بسیار جدی شود.

وی در خصوص سومین مخاطره کپسول های اکسیژن گفت: اگر قسمت خروجی کپسول کوچکترین چربی را داشته باشد ممکن است حین باز کردن اکسیژن دچار انفجار شود. اگر موقع تعویض مانومتر، محل اتصال مانومتر به کپسول به دلایل مختلفی چرب شود، ممکن است موجب وقوع انفجار شود. پس باید با دقت به این نکات، از رخ دادن این حوادث جلوگیری کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کپسول اکسیژن کرونا کپسول های اکسیژن کپسول اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی در راه ایران

سازمان هواشناسی با پیش‌بینی بارش‌های پراکنده،‌ رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی در برخی مناطق از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز سه‌شنبه خبر داد.

به گزارش مشرق، بر اساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، کرمان و جنوب یزد ابرناکی،‌رگبار پراکنده باران،‌گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

فردا یکشنبه این وضعیت در ارتفاعات کرمان و برخی مناطق بوشهر و غرب هرمزگان ادامه دارد و روز دوشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرامی مستقر می‌شود.

سه‌شنبه سامانه بارشی از غرب وارد کشور شده و بارش‌ها در ایلام، کرمانشاه، کردستان،‌ لرستان و جنوب آذربایجان غربی روی می‌دهد. روز چهارشنبه سامانه بارشی ضمن تقویت، نوار غربی و بخش‌هایی از بوشهر و فارس را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد باعث خیزش گردوخاک می‌شود.

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های همرفتی

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ

منطقه اثر:

شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۸: کرمان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شمال و شرق هرمزگان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی.

توصیه: احتیاط در سفرها به‌ویژه برون‌شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هرگونه عملیات کشاورزی.

توصیف سامانه: افزایش وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان پایان: بعدازظهر یکشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۹

نوع مخاطره: وزش باد با بیشینه سرعت ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی و دور از ساحل بین ۱ تا ۱.۵ متر ( تاکید بر ساعات صبح تا بعدازظهر)

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس و تنگه هرمز.

اثر مخاطره: اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک، احتمال اختلال در تردد شناورهای مسافربری، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی.

توصیه: جتناب از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • سامانه بارشی در راه ایران
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها