Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، لیگ برتر فوتبال کشور با یک وقفه نسبتاً طولانی امروز شاهد آغاز هفته بیست و دوم خود با انجام ۳ بازی است که در آن مس رفسنجان از نساجی مازندران پذیرایی می‌کند، صنعت نفت میزبان آلومینیوم اراک است و در آخرین بازی سایپا در تبریز به مصاف ماشین سازی می‌رود.

مس رفسنجان – نساجی

دو تیم مس رفسنجان و آلومینیوم اراک که اولین فصل حضورشان در لیگ برتر را سپری می‌کنند، حالا در رده‌های پنجم و ششم جدول قرار دارند که این را باید از شگفتی‌های لیگ بیستم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم خوش ساختار مس رفسنجان که با محمد ربیعی مربی جوانش روزهای خوبی را در لیگ برتر تجربه می‌کند، امشب پذیرای تیم بحران زده نساجی مازندران است که همچنان خطر سقوط به دسته پایین‌تر آن را تهدید می‌کند.

ساکت الهامی مربی نساجی می‌داند که رفته رفته کار برای او تیمش جهت بقا سخت‌تر می‌شود و باید از آخرین شانس‌هایش برای این منظور استفاده کند. امشب نساجی این فرصت را دارد تا در صورت پیروزی احتمالی در این بازی خارج از خانه که کار ساده‌ای هم به نظر نمی‌رسد، در صورت شکست سایپا در تبریز، موقتاً به رده سیزدهم جدول صعود کند.

در مقابل نیز مس رفسنجان که از موقعیت خوبی در جدول برخوردار است، در صورت پیروزی احتمالی در این بازی و توقف یا شکست احتمالی آلومینیوم در آبادان، جای این تیم را در رده پنجم جدول بگیرد.

صنعت نفت آبادان – آلومینیوم اراک

صنعت نفت که در نیم فصل نخست یکی از تیم‌های بالای جدولی بود و حتی صدرنشینی در جدول را هم تجربه کرد، با شیب نزولی مواجه شد و حالا در رده دهم جدول قرار گرفته است. نفت آبادان همراه با سایپا و ماشین سازی یکی از ۳ تیمی هست که در نیم فصل دوم طعم پیروزی را نچشیده و همراه با ماشین سازی دو تیمی هستند که در نیم فصل دوم حتی موفق به گل زدن هم نشده است؛ و این آمار نشان از کار دشوار آنها در این بازی خانگی دارد.

آلومینیوم اراک که در عین ناباوری امروز در رده پنجم جدول قرار دارد، در بین تیم‌های نیمه بالای جدول تنها تیمی است که تفاضل گل آن منفی (منفی ۳) است که این نشان از خط دفاعی آسیب پذیر این تیم دارد. شاگردان منصوریان حتی در صورت پیروزی در بازی امشب هم از رده پنجم جدول بالاتر نخواهند رفت، اما در صورت تساوی یا شکست ممکن است جای شان را به مس رفسنجان بدهند.

ماشین سازی – سایپا

شاید باورش عجیب باشد، اما این یک واقعیت است که امروز سایپا برای بقا تلاش می‌کند. نارنجی پوشان که به تازگی فراز کمالوند را هم به عنوان سرمربی به خدمت گرفته‌اند، با ۱۸ امتیاز در رده چهاردهم قرار دارند و تنها دو تیم نساجی و ماشین سازی پایین‌تر از آنها در جدول هستند. این نخستین بازی سایپا با هدایت فراز کمالوند است و کمالوند این فرصت را دارد در شهر مورد علاقه‌اش (تبریز) برای اولین بار هدایت سایپا را تجربه کند.

در حالی که سایپا هم با خطر سقوط به دسته اول مواجه است، ماشین سازی که تبدیل به قعرنشین دایمی لیگ بیستم شده را می‌توان کاندیدای اصلی سقوط دانست. فاصله این تیم در انتهای جدول با تیم‌های بالایی افزایش یافته و جبران این فاصله نمی‌تواند کار ساده‌ای برای علیرضا اکبرپور سرمربی جوان سبز پوشان آذربایجان باشد.

سایپا با ۱۰ گل زده ضعیف‌ترین خط حمله و ماشین سازی با ۳۱ گل خورده ضعیف‌ترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارند و تقابل ضعیف‌ترین خط حمله و ضعیف‌ترین خط دفاعی می‌تواند در نوع خود جالب باشد.

برنامه بازی‌های هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال کشور به شرح زیر است:

شنبه ۱۸ اردیبهشت

مس رفسنجان – نساجی مازندران ساعت ۲۰:۴۵ ورزشگاه شهدای صنعت مس رفسنجان
تیم داوری: موعود بنیادی فر – علی میرزابیگی – قهرمان نجفی – یاسر همرنگ، ناظر: حسین خانبان

صنعت نفت آبادان- آلومینیوم اراک ساعت ۲۱:۱۵ ورزشگاه تختی آبادان
تیم داوری: مهدی سید علی – محمد رضا ابوالفضلی – محمد راهی – یعقوب آشوری، ناظر: بهرام مهرپیما

ماشین سازی تبریز- سایپا ساعت ۲۱:۱۵ ورزشگاه سردار شهید قاسم سلیمانی تبریز
تیم داوری: علی صفایی- آرمان اسعدی – سید یعقوب حجتی – سعاد وفاپیشه، ناظر: ایرج نظری

یکشنبه ۱۹ اردیبهشت

فولاد مبارکه سپاهان – پرسپولیس ساعت ۲۰:۲۵ ورزشگاه نقش جهان اصفهان
تیم داوری: بیژن حیدری – سعید علی نژادیان – فرهاد مروجی – ایمان کهیش، ناظر: حسین نجاتی

پیکان تهران – تراکتور تبریز ساعت ۲۱:۲۰ ورزشگاه شهدای شهر قدس
تیم داوری: سید علی اصغر مومنی – علی اکبر عظیم پور- رضا حیدری – امیر سامان سلطانی، ناظر: حاتم بک پور

استقلال تهران – ذوب آهن اصفهان ساعت ۲۲:۱۵ ورزشگاه آزادی تهران
تیم داوری: پیام حیدری – حسن ظهیری – مهدی الوندی – امیر آیار، ناظر: محسن ترکی

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فوتبال فراز کمالوند تيم مس رفسنجان تیم صنعت نفت آبادان تیم فوتبال آلومینیوم اراک تیم فوتبال سایپا تهران تیم فوتبال ماشین سازی تیم فوتبال نساجی مازندران فراز کمالوند فوتبال لیگ برتر فوتبال ایران آلومینیوم اراک ضعیف ترین خط مس رفسنجان ماشین سازی تیم داوری صنعت نفت لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در مراسم رونمایی از این موتور با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه افزود: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

یک شرکت دانش‌بنیان متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق ۴ ساله، در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و امرز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دکتر دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آنها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده است، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

وی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرده است.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این طرح، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این طرح موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات این گروه تحقیقاتی و فناور می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سامانه راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالوژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت