Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@02:16:24 GMT

واردات گاز طبیعی چین با بهبود اقتصاد این کشور افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۹۹۵۶

واردات گاز طبیعی چین با بهبود اقتصاد این کشور افزایش یافت

بهبود اقتصاد چین از بحران کرونا تقاضا برای گاز طبیعی در این کشور را بالا برده و باعث افزایش واردات گاز طبیعی این کشور شده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، واردات گاز طبیعی چین در چهار ماه ابتدایی سال جاری میلادی 22.4 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به 39.45 میلیون تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

واردات گاز طبیعی چین در ماه آوریل 31 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و 16.2 درصد بالاتر از ماه قبل بوده است.

گزارش شرکت‌های بزرگ انرژی پتروچاینا و سینوپک نشان می‌دهد رونق دوباره اقتصاد چین به دنبال بهبودی از بحران کرونا باعث افزایش تقاضا برای گاز طبیعی در این کشور شده و پیش‌بینی می‌شود این روند افزایشی تا مدتها ادامه داشته باشد.

 پتروچاینا پیش‌بینی می‌کند تقاضای گاز طبیعی چین در سال جاری میلادی به 350 تا 356 میلیارد متر مکعب برسد. شرکت سینوپک هم تقریباً همین پیش‌بینی را اعلام کرده و انتظار دارد تقاضا برای گاز بین 350 تا 360 میلیارد متر مکعب باشد. تقاضا برای گاز طبیعی در چین بیشتر از سوی تاسیسات تولید برق و بخش صنعت است.

تقاضای نفت چین با بهبود فعالیت کارخانه‌ای در این کشور افزایش یافتبلومبرگ: واردات نفت چین از ایران به 856 هزار بشکه در روز می‌رسد

 چین در سال گذشته میلادی 326.2 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی مصرف کرد که 192.5 میلیارد متر مکعب آن تولید داخلی بود. این رقم تقریبا 10 درصد بالاتر از تولید داخلی این کشور در 2019 را نشان می‌داد. واردات گاز چین در 2020 هم 5.3 درصد افزایش سالانه داشت و به 140.3 میلیارد متر مکعب رسید.

چین به همراه ژاپن و کره جنوبی در میان بزرگترین وارد کنندگان گاز طبیعی در دنیا قرار دارند و هدف اصلی صادرکنندگان گاز هستند. شرکت پتروچاینا در زمستان سال جاری میلادی به دنبال دمای بسیار پایین هوا واردات گاز طبیعی خود از روسیه را از طریق خط لوله «قدرت سیبری» دو برابر کرد و طی دو ماه ابتدایی سال جاری به 28.8 میلیون مترمکعب رساند. شرکت سینوپک هم 30 محموله گاز طبیعی مایع برای این مدت سفارش داد.

 تولید داخلی گاز طبیعی در چین هم با هدف کاهش وابستگی به واردات رو به افزایش است ولی تا رسیدن به سطح خودکفایی راه زیادی مانده است.

 انتهای پیام/9

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات گاز طبیعی میلیارد متر مکعب تقاضا برای گاز گاز طبیعی چین گاز طبیعی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند