Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی والیبال این روزها زیر نظر ولادیمیر آلکنو خود را برای حضور در لیگ ملت ها و المپیک توکیو آماده می کند. با اضافه شدن میلاد عبادی پور و امیرحسین توخته به جمع نفرات، ترکیب ملی پوشان تقریباً کامل شد و حالا همه منتظر حضور سیدمحمد موسوی هستند تا تمرینات سر و شکل جدی تری به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که تیم ملی خود را برای دو تورنمنت مهم و بزرگ آماده می کند، بحث باشگاهی هم بسیار داغ است. تیم های مختلف در حال انتخاب سرمربی و در پس از آن جذب بهترین نفرات هستند. با وجود اینکه موضوع حضور بازیکنان در تیم های باشگاهی برای آینده حرفه ای آنها بسیار اهمیت دارد، اما به نظر نمی رسد در برهه کنونی چیزی مهمتر از موفقیت در المپیک باشد.

در شرایطی که همه از ملی پوشان توقع دارند که این روزها تمرکزشان روی تمرینات و درخشش در المپیک باشد، اما از گوشه و کنار خبر می رسد اتفاقات عجیبی در اردوردر حال رخ دادن است. با وجود اینکه عنوان می شود در قرنطینه هستند، اما گفته می شود حضور برخی مدیر برنامه ها و مربیان در حاشیه اردو موجب شده تا بحث انتخاب تیم باشگاهی برای بازیکنان بسیار جدی باشد.

این موضوع در شرایط کنونی می تواند تبعات زیادی داشته باشد و بیشتر از همه تیم ملی آسیب ببیند، اما گویا هنوز فدراسیون راه حلی برای این موضوع پیدا نکرده است. در این بین برخی سرمربیان تیم های لیگ برتری که اتفاقاً مربی تیم ملی هم محسوب می شوند، دست شان بازتر است و بیشتر می توانند با بازیکنان مدنظرشان مذاکره کرده و در نهایت به امضای قرارداد برسند.

نکته مهم ماجرا این است که گویا این اتفاقات به دور از چشم سرمربی و بدون اطلاع وی صورت می‌گیرد. هرچند اخیراً امیر خوش خبر، سرپرست تیم ملی در گفت و گویی مدعی شده که «در مورد برخی تحرکات نقل و انتقالاتی به افراد مورد نظر در اردو تذکر دادیم و آلکنو هم مخالف است»، اما به نظر می رسد آلکنو از این ماجرا بی خبر باشد، چراکه اگر در جریان بود، به عنوان یک مربی حرفه ای و با تجربه قطعاً با چنین رفتارهایی که به دور از شان تیم ملی است برخورد می کرد.

موضوع دیگر هم این است که برخی بازیکنان ممکن است هیچ وقت به ترکیب اصلی نرسند و این روزها فقط در اردوی آماده سازی حضور دارند. همین حضور موجب افزایش چشم گیر مبلغ قرارداد آنها می‌شود. شاید اگر تیم ها در زمانی غیر از اردوی تیم ملی با این بازیکنان وارد مذاکره می شدند با نصف مبلغ کنونی توان جذب بازیکن مدنظرشان را داشتند. 

میلاد تقوی، دبیر فدراسیون والیبال هم نسبت به این اتفاقات واکنش نشان داد. وی در مصاحبه ای درخصوص مذاکره برخی مربیان با بازیکنان در اردوی تیم ملی، گفت: مربیان باید از مبادی قانونی نسبت به جذب بازیکن اقدام کنند. نباید اینگونه باشد و از جایگاهی که در اختیار دارند برای جذب بازیکن استفاده شود.

به هر حال همه امیدوارند که امسال شرایط در تیم ملی به گونه ای باشد که ملی پوشان بدون دغدغه فقط به میدان بزرگ المپیک فکر کنند. امیدواری اهالی والیبال این است که این تیم بتواند آرمان تعیین شده را محقق کند تا ضمن شاد کردن دل یک ملت، شاهد پیشرفت این ورزش باشیم. در شرایط کنونی به جرات می توان گفت که تیم ملی و ستاره هایش به بلوغ کافی رسیده و شاید بهترین فرصت باشد که از این نسل طلایی به خوبی بهره برد، اما برای رسیدن به این مهم، مسئولان و اطرافیان تیم ملی باید حواسشان بیشتر باشد. در روزهایی که خیلی از ورزشکاران حرفه ای همه دارایی خود را فدای موفقیت در المپیک می کنند، توقع می رود ملی پوشان هم المپیک را فدای مباحث باشگاهی نکنند.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: والیبال تیم ملی نوجوانان مربی ملی پوشان تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، گفت: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند. - اخبار استانها -

کامران ساروقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به خسارت سیل 1398 در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار(معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت 10 هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل 1398 تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه 160میلی‌متر بارندگی در فروردین سال 1398 در دلفان داشتیم ‌و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد، افزود: ‌مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه 12میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت روان‌آب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با اشاره به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان‌ یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده‌ است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در 52 ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهرهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، بیان کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد 6 میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در  لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد که کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود 40سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سئوال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده‌ است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود که شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان مشخص شدند
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • سه لژیونر جدید والیبال ایران، مقصد: کره جنوبی!
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • بازی مرگ و زندگی ایران: این رقیب را بکش و زنده بمان!
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران 
  • مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز
  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران زیر ۱۸ سال