Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@23:51:47 GMT

سالنامه پژوهشی قوه قضاییه منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۱۷۰۳

نخستین بار و با ابتکار پژوهشگاه قوه قضاییه، سالنامه پژوهشی دستگاه قضایی منتشر شد.

خبرگزاری میزان - نخستین بار و با ابتکار پژوهشگاه قوه قضاییه، سالنامه پژوهشی دستگاه قضایی منتشر شد.

این سالنامه پژوهشی در راستای ارج نهادن به تلاش‌های صورت گرفته از سوی نخبگان و محققان بخش‌های مختلف و با عنایت به ضرورت معرفی و ارائه آثار علمی و دستاورد‌های پژوهشی دستگاه قضایی، منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این سالنامه، گزارش عملکرد علمی-پژوهشی قوه قضاییه است که ضمن هماهنگی‌های بعمل آمده با معاونت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه دستگاه قضا و همچنین دادگستری‌های کل سراسر کشور توسط پژوهشگاه مدون شده و به انتشار رسیده است.

در این سالنامه که در ۵۸۱ صفحه منتشر شده است، گفتار‌ها و نوشتار‌هایی از آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه، دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات، دکتر سید حجت‌الله علم‌الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه، دکتر صدقی معاون دیوان عالی کشور و عضو هیات امنای پژوهشگاه قوه قضاییه، دکتر محمد بهادری‌جهرمی قائم مقام پژوهشگاه قوه قضاییه و روسای پژوهشکده‌های پژوهشگاه وجود دارد.

همچنین در این سالنامه، عملکرد کلی پژوهشگاه، عملکرد پژوهشی پژوهشکده‌ها و گروه‌های علمی در یکساله منتهی به هفته پژوهش سال ۱۳۹۹ و گزارش عملکرد پژوهشی معاونت‌ها سازمان‌های تابعه قوه قضاییه و دادگستری کل استان‌ها درج شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: پژوهشگاه قوه قضاییه سالنامه پژوهشی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهشگاه قوه قضاییه سالنامه پژوهشی پژوهشگاه قوه قضاییه سالنامه پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محورهای پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش ها روی آن‌ها کار می کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می یابد.

کد خبر 6092762

دیگر خبرها

  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست