Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@17:14:20 GMT

تصاویری جدید از حمل و نقل آینده!

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۴۳۷۶

تصاویری جدید از حمل و نقل آینده!

آفتاب‌‌نیوز :

 هایپرلوپ قطاری است که می‌تواند با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت درون لوله‌های خلاء حرکت کند. ویرجین هایپرلوپ(Virgin Hyperloop) یکی از شرکت‌هایی است که این پروژه‌ی بلندپروازانه را پیش می‌برد و به تازگی به خبرگزاری رویترز اجازه داده تا از محل انجام آزمایشاتش در نزدیکی لاس‌وگاس دیدن کنند.

به گزارش دیلی‌میل، در تصاویر منتشر شده از این تاسیسات، لوله‌های سفید آهنی با طول ۵۰۰ متر دیده می‌شوند که خارج از شهر در صحرای نوادا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاش گیگل(Josh Giegel) بنیانگذار این شرکت و همکارش سارا لوچان(Sara Luchian) در ماه نوامبر سفری با هایپرلوپ انجام دادند. گیگل می‌گوید: هنگام حرکت احساسی مشابه برخاستن هواپیما تجربه خواهید کرد و هیچ تلاطمی در طول سفر احساس نخواهید کرد.

در این سیستم از نیروی محرکه‌ی مغناطیسی استفاده می‌شود که فشار کمی مشابه شرایط خلاء درون لوله‌ها ایجاد می‌کند.

واگن‌هایی که درون شبکه‌ی لوله‌ها قرار دارند می‌توانند ۲۸ مسافر را در خود جای دهند و برای سفرهای کوتاه و طولانی‌مدت طراحی شده‌اند.

سفر با هایپرلوپ از نیویورک به واشنگتن تنها ۳۰ دقیقه طول خواهد کشید که دو برابر سریع‌تر از سفر با هواپیماهای جت تجاری است و از سریع‌ترین قطارها نیز چهار برابر پر سرعت‌تر است.

در حالی که این سیستم هنوز در مراحل اولیه قرار دارد گیگل پیش‌بینی می‌کند که در سال ۲۰۲۷ بتوان استفاده تجاری از آن را آغاز کرد. این شرکت پیش از این اعلام کرده بود که تا سال ۲۰۲۵ بر روی ایمنی سیستم کار خواهد کرد و در سال ۲۰۳۰ آن را عملیاتی می‌کند.

ایده‌ ساخت این سیستم در اوایل دهه‌ی ۱۹۹۰ به ذهن رابرت گودارد(Robert Goddard)، دانشمند موشک رسید و در سال ۲۰۱۳ ایلان ماسک به این ایده علاقه‌مند شد. گیگل که پیش از این در شرکت اسپیس‌ایکس کار می‌کرد شرکت ویرجین هایپرلوپ را تاسیس کرد.

به گفته‌ی گیگل در آن زمان باتری‌ها، لوازم الکترونیکی و برخی حسگرهای مورد نیاز آماده نبودند اما این فناوری در حال پیشرفت است.

ویرجین هایپرلوپ قصد دارد اولین هایپرلوپ‌ها را در هند که سیستم حمل و نقل آن اشباع شده و عربستان سعودی که زیرساخت‌های مناسبی ندارد بنا کند.

واگن‌های آن اواخر تابستان در نمایشگاه "آیندگان"(FUTURES) در موزه‌ی صنایع و هنرهای تاریخی استیمسونیان به نمایش گذاشته خواهد شد.

در اوایل سال جاری ویرجین هایپرلوپ تصاویری انتزاعی از این سیستم منتشر کرد. ویرجین تنها شرکتی نیست که روی این فناوری کار می‌کند. در ماه مارس شرکت فناوری‌های حمل‌ونقل هایپرلوپ طرح‌هایی از هایپرلوپ در مقیاس کامل منتشر کرد و نمونه‌ی اولیه آن در ابوظبی ساخته خواهد شد و اگر نتایج خوب باشد این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ هایپرلوپی در ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حمل و نقل فناوری ویرجین هایپرلوپ لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن