Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@21:54:12 GMT

ربات‌ها جای گوش پاک‌کن‌ها را هم گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۴۴۰۶

ربات‌ها جای گوش پاک‌کن‌ها را هم گرفتند

یک فناوری رباتیک که به دوربین و لنز مجهز است، می‌تواند گوش‌های کاربر خود را به صورت ایمن و کارآمد تمیز کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فناوری جدیدی موسوم به «Bebird N۳ Pro» می‌تواند گوش‌های کاربر را تمیز نگه دارد.


اگرچه هنوز هم سواب‌های پنبه‌ای، گزینه خوبی برای تمیز کردن گوش معرفی می‌شوند، اما به نظر می‌رسد آن قدر هم که به نظر می‌رسد، کارآیی ندارند و بیشتر از این که سودمند باشند، به گوش‌ها آسیب می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این که بهداشت در این روز‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است، گوش‌ها هم نباید از این قاعده مستثنی باشند.


این فناوری جدید رباتیک، با نهایت دقت، جرم گوش را خارج می‌کند و به سادگی به عمیق‌ترین قسمت گوش می‌رسد. کاربر می‌تواند با کمک دوربین و لنز‌های به کار رفته در این فناوری، درون گوش خود را روی تلفن همراه هوشمند ببیند و متوجه شود که کدام قسمت از گوش در حال تمیز شدن است. ساختار ضد لغزش و لامپ‌های LED به کار رفته در این فناوری کمک می‌کنند که کاربر همیشه روشنایی کافی را برای مشاهده آسان در اختیار داشته باشد.


این فناوری در اندازه‌های کوچک، متوسط و بزرگ در دسترس است تا کاربر بتواند اندازه مناسب آن را برای گوش خود پیدا کند. با پایان یافتن شارژ این فناوری، کاربر می‌تواند آن را در جایگاه شارژ قرار دهد تا برای استفاده بعدی، به سرعت شارژ شود. این فناوری کمک می‌کند تا کاربر، گوش‌های خود را به سادگی و به صورت کارآمد تمیز کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گوش فناوری نانو فناوری رباتیک گوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد

 به گزارش تابناک، آژانس جاسوسی اوکراین (GUR) روز دوشنبه اعلام کرد که مدیریت پلتفرم پیام‌رسان تلگرام تعدادی از ربات‌های رسمی این آژانس را مسدود کرده است. به گفته این آژانس ربات‌های مذکور مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین بوده‌اند.

 آژانس جاسوسی اوکراین در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شد، گفت: «امروز، مدیریت پلتفرم تلگرام به طور غیرمنطقی تعدادی از ربات‌های رسمی مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین از جمله ربات اصلی اطلاعاتی را مسدود کرد.» همچنین در این بیانیه قید شده که «با توجه به این که تلگرام ربات‌های رسمی ما را مسدود کرده است فکر می‌کنید اطلاعات شخصی شما در امان هستند؟»

 ربات یک برنامه نرم‌افزاری است که می‌تواند به تنهایی دستورالعمل‌هایی را که برای آن تعریف شده‌اند، اجرا کند. ربات‌ها برای انجام وظایف خاصی برنامه‌ریزی شده‌اند. این نرم‌افزارها می‌توانند مکالمه با افراد را تقلید کنند یا حتی محتوا جمع‌آوری کنند.

 اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام که در دبی مستقر است و یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌آید، توسط پاول دوروف روسی‌الاصل تأسیس شد. دوروف در سال ۲۰۱۴ پس از رد درخواست‌های دولت روسیه برای بستن جوامع مخالف در یک پلتفرم رسانه اجتماعی دیگر، این کشور را ترک کرد. پس از اینکه روسیه در سال ۲۰۲۲ به اوکراین را حمله کرد، تلگرام به ابزاری برای دولت‌های مخالف و موافق جنگ و محلی برای ارسال و دسترسی به اطلاعات فیلتر نشده درباره جنگ تبدیل شد. تقریباً تمام رسانه‌های بزرگ، نهادهای دولتی و شخصیت‌های دولتی در روسیه و اوکراین کانال‌های محتوایی را در تلگرام دارند.

 رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، ویدئوهای روزانه خود را در این اپلیکیشن منتشر می‌کند. نیروهای مسلح او در این ویدئوها نسبت به حملات هوایی هشدار می‌دهند و تحولات میدان نبرد را مستند می‌کنند. از طرف دیگر کرملین فعالیت‌های ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را در تلگرام اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش