Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، با نزدیک شدن به ایام برگزاری امتحانات پایان سال دانش آموزان و پس از انتشار شیوه نامه ارزشیابی پایانی دانش آموزان که در آن به برگزاری حضوری امتحانات پایه نهم و دوازدهم اشاره شده است، اعتراضاتی از سوی بخشی از خانواده ها و دانش آموزان رقم خورد و حتی تجمعات کوچکی از سوی دانش آموزان در برخی شهرها شکل گرفت که خود در شرایط کرونایی و هشدارها برای دوری از تجمعات و دورهمی ها، جای تامل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته ایسنا، بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت آموزش و پرورش در ابتدای اردیبهشت ماه، مقرر شد که ارزشیابی دانش آموزان دوره ابتدایی در قالب ارزشیابی کیفی -توصیفی و به صورت غیرحضوری انجام و نتایج حداکثر تا دهم خرداد ماه اعلام شود. همچنین طبق این شیوه نامه قرار شد امتحانات دبیرستانی ها طبق زمانبندی وزارت آموزش و پرورش پس از عیدسعید فطر و از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۴ خرداد به پایان برسد و امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری باشد.

این در حالی است که طی هفته های اخیر اعتراضاتی به برگزاری حضوری امتحانات در این دو پایه تحصیلی و به ویژه پایه نهم مطرح شد و برخی معتقد بودند چرا در حالی که آموزش ها غیرحضوری بوده اما امتحاناتش حضوری است؟ با وجود تاکید و اصرار وزارت آموزش و پرورش بر برگزاری حضوری امتحانات در این دو مقطع به دلیل اهمیت این دو پایه و نقش آنها در آینده دانش آموزان و جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان، مسئولان آموزش و پرورش تصمیم گیری نهایی درباره نحوه و زمان برگزاری امتحانات را به تصویب در ستاد ملی مقابله با کرونا منوط کرده بودند که امروز در جلسه ستاد در این باره تصمیم گیری شد.

امتحانات نهمی ها و دوازدهمی ها حضوری شد 

ستاد کرونا تکلیف آزمونهای سمپاد، المپیادها و سنجش ششمی ها را هم مشخص کرد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا دقایقی قبل در  تشریح تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برگزاری آزمون های مختلف مرتبط با وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون پایه نهم حضوری و از تاریخ ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد ماه  و آزمون پایه دوازدهم نیز به شکل حضوری از تاریخ ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد ماه خواهد بود.

وی همچنین اعلام کرد که آزمون سنجش ملی پایه ششم  در ۲۵ اردیبهشت به شکل حضوری برگزار می‌شود و آزمون سمپاد در تاریخ ۲۰ و ۲۱ خرداد برگزار می‌شود. همچنین مقرر شد آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی دانش آموزان در تاریخ ۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت و مرحله دوم آن ۲۳ تا ۲۵ خرداد نیز به صورت حضوری خواهد بود.  آزمون‌های استخدامی و آزمون‌ها با تعداد کم نیز در موعد خودش برگزار می‌شود.

امتحانات نهمی ها و دوازدهمی ها طبق جدول زمانی اعلام شده، برگزار می شود 

به این ترتیب با وجود آنکه احتمال تعویق امتحانات حضوری وجود داشت، طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا امتحانات پایه های نهم  و دوازدهم در موعد مقرر و از هفته آتی آغاز می شود و دانش آموزان باید خود را برای شرکت در امتحانات آماده کنند.

پیش تر نیز وزیر آموزش و پرورش گفته بود که ارزشیابی در تمام پایه ها با تصمیم معلم و به شیوه غیرحضوری است و تنها آزمون دانش آموزان در دو پایه نهم و دوازدهم به دلیل اهمیت این دو پایه و نقش آنها در آینده دانش آموزان و جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان به صورت حضوری خواهد بود.

و اما ضوابط برگزاری آزمون ها

نظارت‌ها به رعایت پروتکلهای بهداشتی در تمامی مدارس به نحوه مطلوب صورت خواهد گرفت؟

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روزهای گذشته نیز به قطعی بودن برگزاری حضوری امتحانات پس از بررسی های لازم در کمیته تخصصی مربوط در ستاد کرونا اشاره کرده و گفته بود که امتحان پایه نهم و دوازدهم به دلیل اینکه سرنوشت‌ساز است برای دانش‌آموزان صرف نظر اینکه زمانش کی باشد، تصمیم گرفته شد که حتما باید حضوری باشد. پروتکل ما این است که نباید تجمعی انجام شود، در کلاس تعداد بسیار کم باشد، تهویه کلاس مناسب باشد و یا در فضای باز باشد.

نگرانی به حق برخی خانواده ها مبنی بر احتمال ابتلا و یا انتقال بیماری با رفت و آمد از خانه به مدرسه و حضور در جلسات امتحانی را نیز نمی توان نادیده گرفت؛ هرچند رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش حوزه های امتحانی و حضور دانش آموزان در گروه های مجزا سر جلسات امتحانی خبر داده و بر حفظ سلامت دانش آموزان تاکید کرده است اما باید این سوال را نیز مطرح کرد که آیا نظارت بر حسن اجرای رعایت پروتکل های بهداشتی در همه مدارس به نحو مطلوب انجام خواهد شد یا خیر؟.

در شرایط فعلی و با توجه به تصمیم وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری حضوری امتحانات این دو پایه تحصیلی و تصویب آن در ستاد ملی مقابله با کرونا، مراقبت از سلامت دانش آموزان با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی که باید با نظارت های دقیق همراه باشد بیش از هر چیز دیگری اهمیت پیدا می کند تا سلامت دانش آموزان به مخاطره نیفتد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: امتحانات نهایی دانش آموزان ستاد مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا برگزاری حضوری امتحانات وزارت آموزش و پرورش پایه نهم و دوازدهم دانش آموزان برگزار می شود دو پایه آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟