Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی توکلی، شنبه گفت: برنامه های مدیریت مصرف امسال می بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد؛گرمای زودرس، کاهش شدید میزان بارندگی و محدودیت های ناشی از بیماری کرونا باعث شده تا در سال جاری شرایط ویژه ای بر صنعت برق حاکم شود.

وی افزود: به منظور حفظ پایداری شبکه و تامین  برق پایدار باید همواره توازن بین تولید و مصرف برق و انرژی برقرار باشد، بنابراین زمانی که ظرفیت تولید کاهش پیدا کند، تنها راه حفظ تعادل شبکه،کاهش مصرف به همان میزان به ویژه در ساعات اوج بار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره برداری و سخنگوی شرکت برق منطقه ای استان فارس  با اشاره به اینکه میزان مصرف تابعی از چگونگی رفتارمصرف کنندگان است ادامه داد: آمارهای سال جاری نشان می‌دهد که کاهش نزولات آسمانی موجب شده بخشی ازظرفیت تولید برق و انرژی محدود و از سوی دیگر تغییرات جوی و حاکم شدن گرمای زودرس در منطقه و همچنین استفاده بیشتر از تجهیزات برقی بدلیل شیوع بیماری کرونا موجب رشد بی سابقه مصرف برق شودبه نحوی که از دید مقایسه ای، بیشینه مصرف روزانه برق در منطقه فارس و جنوب کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل یک ماه زودتر وارد روند افزایشی  شده است که این امر به نوبه خود هشدار آمیز است.

این مقام مسوول در شرکت برق منطقه ای استان فارس اضافه کرد: در این بین گروهی از مشترکین الگوی صحیح مصرف را رعایت می کنند که جای قدردانی دارد و گروهی دیگر از مشترکان کمتر به رعایت الگوی مصرف بهینه توجه دارند که به عنوان مشترکین پر مصرف شناخته می شوند و تنها راه عبور بدون خاموشی از اوج  بار تابستانی توجه بیشتر این گروه از مشترکین به تغییر الگوی مصرفشان است.

توکلی گفت: در صورتی که مشترکین پرمصرف با اصلاح الگوی مصرف خود استفاده صحیح و در زمان منا سب و سایل برقی را در مورد توجه قرار دهند علاوه بر عبور از  نقطه اوج مصرف تابستانی  بدون هرگونه خامو شی ،زمینه تامین بدون دغدغه برق مورد نیاز همه گروه‌های حساس از جمله بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، دانشجویان و دانش آموزان را که برنامه های خود را بصورت مجازی دنبال می نمایند فراهم می شود.

به گفته وی برنامه های مدیریت مصرف تنها متمرکز بر مشترکین خانگی نیست و برنامه های متنوعی به منظور کاهش مصرف برق ادارات و سازمان‌های دولتی و مدیریت مصارف صنعتی و کشاورزی بر مبنای ارائه مشوق در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها شرکت برق منطقه ای فارس مصرف بهینه برق برق فارس پروندهٔ خبری مصرف برق در فصل گرما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت برق منطقه ای فارس مصرف بهینه برق برق شرکت برق منطقه ای فارس مصرف بهینه برق برق فارس اخبار کنکور مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار

تین نیوز

خودروسازان در چین در حال ساخت نسل جدیدی از خودروهای برقی بزرگتر، از نظر فناوری پیشرفته و رقابتی هستند که با افزایش صادرات در سراسر جهان، تهدیدی است که از رقبای جهانی خود جلوتر خواهند بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ده ها شرکت خودروسازی فعال در چین قصد دارند امسال ۷۱ مدل خودروی برقی باتری دار جدید را به فروش برسانند. بسیاری از مدل های جدید کاپوت های بلندتر برای ظاهری جلب توجه کننده و فضای ذخیره سازی بیشتر دارند. خودروها تایرهای بزرگتری دارند که ترمز را بهبود می بخشد. صندلی ها ضخیم تر و راحت تر هستند. باتری ها کوچک تر، قوی تر و سریع تر شارژ می شوند. این تغییرات با هدف جذابیت بیشتر خودروها برای مشتریان در چین و رقابتی تر در خارج از کشور انجام شده است.

چین همچنین با فناوری و قوانین خودروهای خودران پیش می رود. مقامات این هفته ترتیبات امنیتی داده ها را برای وسایل نقلیه خودمختار توانمندتر تصویب کردند. آنها خودروهای تسلا، شرکت آمریکایی خودروهای الکتریکی را که در چین نیز خودرو می سازد و می فروشد، و همچنین پنج تولیدکننده چینی، از جمله بی وای دی، رقیب اصلی تسلا در جهان، و نیو، بازیگر قدیمی در بخش خودرو چین، تأیید کردند.

این مصوبات نشان دهنده اشتیاق دولت چین برای پیشبرد توسعه وسایل نقلیه خودران است که به طور گسترده به عنوان محوری برای رقابت آتی در صنعت خودرو دیده می شود. این فناوری بیشتر با خودروهای برقی باتری دار سازگار است تا با خودروهای پلاگین هیبریدی یا خودروهای بنزینی و شرکت های چینی در تلاش هستند تا به تسلا، رهبر این سیستم ها برسند.

خودروسازان چینی سرمایه گذاری زیادی روی نرم افزارهای کمک راننده انجام داده اند. فرانک وو، معاون طراحی در Jiyue گفت ماشین الکتریکی «در حال تبدیل شدن به یک ربات روی چرخ است».  باتری های بهتر و کاهش هزینه ها پشتوانه فشار چین برای تولید خودروهای الکتریکی است. کانتمپ، شرکت قطعات خودروی چینی مستقر در جنوب شرقی چین و بزرگترین تولید کننده باتری خودروهای الکتریکی در جهان، هفته گذشته در نمایشگاه خودرو پکن اعلام کرد که شارژ ۱۰ دقیقه ای جدیدترین باتری آن، برد ۵۹۵ کیلومتری را به همراه خواهد داشت. به گفته این شرکت، یک شارژ کامل ۳۰ دقیقه ای می تواند مسافت ۹۹۸ کیلومتری را داشته باشد.

پیشرفت ها به این معناست که سازندگان وسایل نقلیه می توانند از باتری های کوچک تر استفاده کنند، فضای داخلی خودروها را آزاد کنند، یا می توانند باتری را در همان اندازه نگه دارند و به برد بیشتری دست یابند. بیشتر فضای اضافی به صندلی های عقب بزرگتر با فضای پای بیشتر اختصاص می یابد. وانگ تان، مدیر کل طراحی اکسپنگ، تولیدکننده خودروهای الکتریکی چینی، گفت ما تمرکز بیشتری روی صندلی عقب خواهیم داشت و می خواهیم آن را جذاب تر کنیم.

سازندگان وسایل نقلیه الکتریکی معمولاً سبک نگه داشتن خودروها را در اولویت قرار می دادند، زیرا وزن آن چیزی است که بیشتر برای اینکه یک خودرو تا چه حد می تواند پیش از نیاز به شارژ مجدد حرکت کند، اهمیت دارد اما باتری های قوی تر اکنون به خودروهای الکتریکی اجازه می دهند طویل تر و سنگین تر شوند. کریس توماسون، معاون طراحی نیو گفت قسمت های جلویی بزرگ تر ظاهری مجلل ایجاد می کند که تحسین بسیاری از خریداران از وسایل نقلیه کاربردی اسپرت را به همراه دارد.

خودروسازان چینی نیز از طرح هایی با مزیت های بیشتر استقبال می کنند، مانند سدان دنزا Z۹GT که در نمایشگاه پکن توسط بی وای دی ارائه شد. آنها از آلومینیوم سبک وزن اما پرهزینه دور می شوند و خودروهایی با نسبت بالاتری از آلیاژهای فولادی سنگین تر اما ارزان تر می سازند. بسیاری به جای خودروهایی که فقط با باتری کار می کنند، خودروهای پلاگین هیبریدی می خرند، اگرچه بازارهای هر دو هنوز در چین در حال رشد است.

جنرال موتورز و فورد موتور بخش عمده ای از بازار خود را در چین طی پنج سال گذشته از دست داده اند. فورد امسال تصمیم گرفت بر موستانگ های بسیار متفاوت، مجهز به موتورهای پنج لیتری V-۸ بنزینی و چهار لوله اگزوز تمرکز کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • در صورت دریافت پیشنهاد مناسب؛ آمادگی آرسنال برای فروش گابریل ژسوس
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان