Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنری از ایجاد گروه‌های جهادی واکنش سریع برای مواقع بحرانی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: ۵۲۲ پروژه محرومیت‌زدایی با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان در استان به اتمام رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی هنری» امروز (۱۸ اردیبهشت) در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی اظهار کرد: این سازمان در سال گذشته عملیات اجرایی ۷۴۰ پروژه عمرانی کوچک، زودبازده و عام‌المنفعه را آغاز کرده که تاکنون ۵۲۲ پروژه با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان نیز به اتمام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان ثبت فعالیت و اطلاعات گروه‌های جهادی در سامانه ملی اطلس جهادی، گفت: اضافه کرد: تاکنون در این سامانه ۶۸۰ گروه جهادی جغرافیا محور و ۷۳۰ گروه جهادی محله محور فعالیت خود را به ثبت رسانند که نسبت به سال ۹۸ رشد ۲ برابری داشته است.

 

وی در ارتباط با برنامه‌های این مجموعه در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: یکی از برنامه‌های ما ایجاد گروه‌های جهادی واکنش سریع در مواقع بحرانی است تا بتوانند با آموزش مهارت‌های امداد و نجات خدمات مناسبی را ارائه دهند.

 

هنری با اشاره به افزایش و تداوم آموزش های تخصصی به گروه های جهادی در سال جاری، ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ گروه تخصصی- مهارتی جهادی در خراسان‌ جنوبی فعالیت دارند که اکنون هر پنجشنبه در یک نقطه استان گروه‌های جهادی تخصصی و مهارتی حضور می یابند که تلاش ما این است تا پایان امسال فعالیت این گروه‌ها را هر هفته در یک شهرستان داشته باشیم.

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: در ۶ ماهه دوم سال گذشته، هزار و ۳۲۲ جهادگر در قالب این گروه‌های جهادی فنی به ارزش ۴۸۰ میلیون تومان خدمت رسانی کردند.

 

وی در ادامه با اشاره به پیگیری در بحث حمایت و تجهیز منسجم‌تر گروهای جهادی در سال جاری، بیان کرد: همچنین امسال راه‌اندازی گروه‌های جهادی در همه نیروهای مسلح در قالب یک سند جامع که توسط ستاد کل نیروهای مسلح تصویب شده در حال پیگیری است.

 

هنری به تشکیل قرارگاه «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» در بسیج سازندگی استان اشاره و تصریح کرد: این قرارگاه موانع و مشکلات تولید در گارگاه‌ها و واحدهای تولیدی خراسان‌ جنوبی را شناسایی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی حل این مشکلات را پیگیری می‌کند.

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی از راه اندازی ۴۵۰ صندوق قرض‌الحسنه در راستای اشتغال‌زایی روستائیان با کمک ۲۵ تسهیل‌گر بسیج سازندگی خبر داد و گفت: در همین راستا یک هزار و ۵۵۰ شغل مستقیم با اعطای ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات از این صندوق‌ها و منابع بانکی ایجاد شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: طی یک سال گذشته در مجموع با حمایت بسیج سازندگی در قالب گارگاه های تجمیعی، صندوق‌های قرض‌الحسنه و کمک‌های خیرین هزار و ۶۵۸ شغل مستقیم با ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات و کمک‌های بلاعوض ایجاد شده است.

 

هنری با اشاره به اینکه تدوین سند اشتغال ۱۵۰ روستا در حال انجام و به مرحله نهایی رسیده است، افزود: امسال نیز طرح اشتغال معیشت محور برای کمک به خودکفایی خانوارهای روستایی با توزیع مرغ بومی ادامه دارد که تاکنون ۲ مرحله انجام شده است.

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا ۶۵۰ هزار ماسک در ۶۰ کارگاه بسیج سازندگی در خراسان‌ جنوبی تولید شده است، گفت: این سازمان از زمان شیوع کرونا تا کنون به طور مداوم به خدمت‌رسانی به نیازمندان پرداخته که ۲۰۵ میلیارد تومان ارزش خدمات دستگاه‌ها و کمک مردم در راستای مقابله با کرونا بوده و همچنین  ۱۶۵میلیارد تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

 

هنری از تولید هشت هزار گان و لباس محافظی پزشکی و هزار و ۲۵۰ دستکش در کارگاه‌های بسیج سازندگی استان خبر داد و افزود: در طرح شهید سلیمانی نیز چهار هزار و ۶۰۰ نفر از جهادگران استان در زمینه‌های مختلف چون غربالگری همکاری داشتند.

 

وی در پایان عنوان کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۱۷۳ اردوی جهادی با فعالیت ۲۰ هزار و ۳۰۰ جهادگر در زمینه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، نهضت کمک مومنانه و کرونا برگزار شد.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرارگاه جهادی پروژه محرومیت زدایی مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی اشتغال مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گروه های جهادی سال گذشته گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از تأمین آب ۱۲۰ روستای استان به همت بسیج سازندگی سپاه فتح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، حسن رضایی، امروز_ چهارشنبه، دوازدهم اردیبهشت_ در نشست با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک هفته معلم، اظهار کرد: آموزش و پرورش می‌تواند تمدن‌ساز باشد و یکی از پایه‌های تمدنی آموزش و پرورش است و معلمان در جامعه نقش انبیا را دارند که سرمنشا خیر و برکت برای جامعه هستند.

وی به هفدهم اردیبهشت و تشکیل بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ پرداخت و افزود: بسیج سازندگی با تفکر جهادی در بخش عمرانی، فرهنگی، جهادی و دیگر بخش‌ها در شهر و روستا خدمت‌رسانی دارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به برنامه‌های بسیج سازندگی در این هفته پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از ۷۰ برنامه داریم و چون استان ما بیش از ۱۰ درصد آب‌های کشور را تأمین می‌کند و نتوانستیم بهره کافی را ببریم، امروز تأمین آب شرب برای روستاهای کهگیلویه و بویراحمد یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌ها است، در همین راستا با همکاری آب و فاضلاب حدود ۱۲۰ روستا آب شربشان تأمین شده است و هم‌اکنون در روستاهای شهرستان باشت و بهمئی در حال آب‌رسانی هستیم.

وی بابیان اینکه آب‌رسانی یکی از اولویت‌های مهم است، تصریح کرد: طرح آب‌خیزداری برای کشاورزی با همکاری دولت از طریق انعقاد قرارداد جهت موضوعات کشاورزی دنبال شده‌است.

رضایی با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدا، خاطرنشان کرد: دو هزار شهید در کهگیلویه و بویراحمد داریم که دو هزار جهیزیه هر یک با نام یک شهید توزیع می‌شود که هم اکنون یک‌هزار جهیزیه تقدیم شده است و تا پایان کنگره و شهریورماه یک‌هزار مورد دیگر هدیه داده می‌شود.

وی افزود: در ایام نوروز بیش از پنج گروه جهادی برای سیل سیستان و بلوچستان اعزام شد و بیش از ۳۰ باب منزل، ۳۰ میلیارد اقلام مختلف روغن، برنج وسایل گرمایی و سرمایشی، پتو و ایزوگام نیز ارسال شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۸۵ گروه جهادی با بیش از ۵۰۰ عضو در ایام نوروز به مدت ۱۰ روز با خدمات مختلف آموزشی، عمرانی، پزشکی و دندان‌پزشکی در مناطق مختلف استان حضور داشتند.

وی تصریح کرد: توزیع ۲۰۰ هزار افطاری از طریق خیران، اجرای طرح شهید عجمیان برای مدارس و دانش‌آموزان و کمک به ترمیم مدارس، برگزاری انتخابات مجمع جهادگران شهرستان که از بین گروه‌های جهادی انتخاب می‌شود و نماینده مجمع از بین آنها انتخاب و در مجمع کشوری معرفی و تصمیم‌سازی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه در زمینه کمک‌های مومنانه ۳۰۶ دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان محروم توزیع شد، خاطرنشان کرد: ۲۱۱۵ بسته لوازم تحریر، ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، معرفی برترین‌های جهادی، سرکشی مداوم از گروه‌های جهادی، کاشت بیش از ۵۷ هزار نهال مثمر و غیر مثمر در سطح استان در راستای فرامین رهبری معظم انقلاب برای کاشت چهار میلیارد در یک سال که حدود یک میلیون نهال سهم بسیج سازندگی سپاه فتح و تاکنون بوده که حدود ۵۷ هزار کاشت و آماده واگذاری درخت غیر مثمر هستیم.

وی به راه‌اندازی ۷۰۸ صندوق خرد و خانگی با ۸۲ تعاونی که تسهیلات به خانواده‌ها پرداخت می‌کنند اشاره کرد و گفت: تعداد اعضای صندوق بیش از ۳۱ هزار نفر هستند و در بحث تسهیلات آموزش و حمایت داریم که مبلغ ۱۵۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان است و اگر طرح توجیهی باشد تا چهار میلیارد تومان پرداخت می‌شود و این پرداخت در حوزه کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، خیاطی و همه بخش‌ها را شامل می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد افزود: بیش از هفت هزار فقره وام اشتغال داشتیم که بخشی از آنها در حوزه جهاد روشنایی و پنل روشنایی با ۷۱ مورد در شهرستان بویراحمد توزیع شد.

وی در حوزه عمرانی علاوه بر آبرسانی تکمیل پروژه‌های دولت با تعداد ۱۰ مورد مصلی، تکمیل فاز کتابخانه چرام و لیکک، تکمیل چمن مصنوعی، تشکیل اورژانس بین جاده‌ای در موشمی و زیلایی، حدود ۵۰ پروژه و خاک‌برداری، تکمیل فرهنگ‌سرای لنده، پایگاه سلامت مادوان، تکمیل آب شرب حدود ۲۶۱ کیلومتر، احداث یک باب پمپاژ آب و آبرسانی به ۱۲۲ روستا انجام شد.

رضایی با بیان اینکه دهستان سیوکی بیشترین اعزام رزمنده به دفاع مقدس را داشته است، گفت: در این دهستان پروژه‌های مختلفی از جمله آب‌رسانی، زمین چمن مصنوعی انجام شده و تا پایان کنگره شهدا خدمت‌رسانی ادامه دارد و همچنین در ده برافتاب، دیشموک، دیل، گچساران خدمات ویژه‌ ای ذیل برنامه ملی کنگره شهدا خواهیم داشت.

کد خبر 749709

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم