Web Analytics Made Easy - Statcounter

میردامادی گفت: مبتنی بر دستاورد های دولت یازدهم در انتخابات گذشته از روحانی حمایت کردیم، برجام و طرح تحول سلامت از برنامه های اجرا شده در دولت اول روحانی بود که تا پایان دولت موفق عمل شد اما به دلیل خروج امریکا از برجام، دولت دچار تحریم اقتصادی و بحران مالی شد و برنامه های خود را نتوانست اجرا کند و طرح تحول سلامت هم متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله دستاورد های دولت دوم روحانی عدم خروج از برجام بود که این امیدواری به احیای برجام را در پی داشت و اینکه قطعنامه های علیه ایران، همچنان از دور خارج بماند. همین که دولت اهتمام کرد علیرغم خروج امریکا از برجام خارج نشود یک فرصت بود.

«محسن میردامادی» در نشست خبری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: تلاش کردیم به گفتمان محوری اصلاحات نزدیک باشیم. در مورد انتخابات 1400 کار را با کنش حزبی آغاز کردیم و در مرداد ماه سال گذشته اعلام کردیم کاندیدای حزبی معرفی می کنیم و برنامه انتخاباتی خواهیم داشت. با صاحب نظران تماس برقرار شد و شعار "جامعه قدرتمند دولت توانمند "به عنوان محور برنامه در نظر گرفته شد و کار تدوین برنامه اغاز شد. باید جامعه قدرتمند باشد که بتواند از کسانی که کار را به انها واگذار می کند حساب بکشد، مقدمه اصلاحات و اینکه یک دولت توانمند شکل گیرد را این می دانیم که جامعه قدرتمند باشد در دوره اصلاحات پایه گذاری برای جامعه قدرتمند شکل گرفت در بین کشور های منطقه از کشور های اگاه و نسبتا قدرتمند هستیم. جبهه اصلاحات در حالت چالش با برانداز بر سر اصل نظام است و روش اصلاح طلبانه را دنبال می کند نه براندازه را و انها هم بیشتر توان خود را برای زدن اصلاح طلب ها معطوف کرده اند.

او در مورد رقابت با اصولگرایان گفت: مشکل ما با انها بر سر نامزد انتخابات نیست مشکل ان  است که می خواهند کل انتخابات را در چنته خود داشته باشند اصولگرایان را زیر چتر حاکمیت می بینیم و رقابت عادلانه شکل نمی گیرد. به دلیل اعتقاد ما بر انتخابات فکر می کنیم باید از این فرصت استفاده لازم را ببریم. اصولگرایان دچار تشتت هستند و بعید است بتوانند یک نهاد اجماع ساز بوجود اورند و نهاد های حاکمیتی نقش اجماع ساز را برای اصولگرایان ایفا می کنند.

او با اشاره به دولت روحانی گفت: مبتنی بر دستاورد های دولت یازدهم در انتخابات گذشته از روحانی حمایت کردیم، برجام و طرح تحول سلامت از برنامه های اجرا شده در دولت اول روحانی بود که تا پایان دولت  موفق عمل شد اما به دلیل خروج امریکا از برجام، دولت دچار تحریم اقتصادی و بحران  مالی شد و برنامه های خود را نتوانست اجرا کند و طرح تحول سلامت هم متوقف شد. از جمله دستاورد های دولت دوم روحانی عدم خروج از برجام بود که این امیدواری به احیای برجام  را در پی داشت و اینکه قطعنامه های علیه ایران، همچنان از دور خارج بماند. همین که دولت اهتمام کرد علیرغم خروج امریکا از برجام خارج نشود یک فرصت بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران اسلامی انتخابات جامعه دولت رقابت اصولگرایان سلامت تحریم اقتصادی محسن میردامادی خروج امریکا از برجام دستاورد های دولت طرح تحول سلامت جامعه قدرتمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!

به گزارش صدای ایران از اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهاد‌های زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.


دیگر خبرها

  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد