Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد افرادی که کم‌تر با طبیعت ارتباط برقرار می‌کنند دارای ویژگی‌های شخصیتی "تیره" هستند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این بررسی نشان می‌دهد افرادی که زندگی در شهر را بیش از زندگی در طبیعت دوست دارند از نظر ماکیاولیسم (روانشناسی) (که به بی عاطفه و بی اخلاق بودن، سطح بالای فریبکاری و خلق و خوی نامناسب اطلاق می‌شود)، خودشیفتگی و روان‌پریشی در سطح بالاتری از سایر افراد قرار دارند و وضعیت‌شان بدتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روانشناسان در دانشگاه دربی بریتانیا داده‌های دو مطالعه متفاوت که روی ۵۰۰ بریتانیایی انجام شده بود را ارزیابی کردند. در این بررسی از افراد شرکت‌کننده خواسته شده بود جای زندگی‌ای که ترجیح می‌دهند را انتخاب کنند: شهر، حومه شهر یا مناطق روستایی. همچنین، پرسش‌نامه‌هایی برای تعیین نوع شخصیت و ویژگی آن و همچنین ارتباط با طبیعت نیز به آنان ارائه شده بود.

داده‌ها نشان دادند افرادی که به اصطلاح دارای "سه‌گانه شخصیتی تیره" یعنی ماکیاولیسم، خودشیفتگی و روان‌پرسشی هستند علاقه و ارتباط کم‌تری با طبیعت داشتند. البته دلیل این امر هنوز ناشناخته است.

موسسه خیریه بهداشت روان بریتانیا می‌گوید وقت‌گذرانی در طبیعت می‌تواند علائمی مانند اضطراب و افسردگی را کاهش دهد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زندگی در شهر طبیعت اختلالات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون

به گزارش مدیکال نیوز، بیماری پارکینسون یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است، و در حالی که گزینه‌های درمانی در دسترس هستند، اما با گذشت زمان تاثیرشان کمتر شده است.

به گفته کارشناسان، این مطالعه می‌تواند راه را برای تحقیقات بیشتر در مورد نقش میکروبیوم روده در شرایط تخریب کننده عصبی هموار کند.

یک کارآزمایی بالینی کوچک که در بیمارستان دانشگاه گنت، بلژیک انجام شد نشان داد که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون که یک دوز پیوند مدفوع را از یک اهداکننده سالم دریافت کرده بودند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند، علائم شأن بهبود یافته بود.

نتایج منتشر شده نشان می‌دهد که امتیاز حرکتی افرادی که پیوند اهداکننده دریافت کرده‌اند پس از ۱۲ ماه ۵.۸ امتیاز بهبود یافت، در مقایسه با بهبود ۲.۷ امتیازی در افرادی که پیوند دارونما دریافت کرده بودند.

علائم گوارشی خفیف یک عارضه جانبی منفی رایج در زمان پیوند بود و بیشتر در افرادی که پیوند اهداکننده را دریافت کردند مشاهده شد. دریافت کنندگان پیوند اهداکننده نیز احتمال بیشتری داشت که پس از ۱۲ ماه خستگی شان تشدید شود.

برای این مطالعه، در مجموع ۲۲ شرکت کننده مبتلا به بیماری پارکینسون در مراحل اولیه، پیوند را از اهداکنندگان سالم دریافت کردند و ۲۴ نفر دارونما دریافت کردند.

پیوند مدفوع برای هر دو گروه درمان شده و گروه دارونما از طریق لوله‌ای که در ژژنوم، بخشی از روده کوچک، قرار داده شده بود، انجام شد.

محققان شرکت کنندگان را در ۳، ۶ و ۱۲ ماه پس از پیوند پیگیری کردند. آن ها داده‌هایی را در مورد علائم گوارشی، علائم غیرحرکتی، افسردگی و اضطراب، خواب و خستگی و شناخت جمع آوری کردند.

در حالی که افرادی که از اهداکنندگان سالم پیوند مدفوع دریافت کرده بودند، بهبودی در علائم حرکتی خود داشتند، به نظر می‌رسید خستگی بیشتری را تجربه کردند.

«پاتریک سانتنز»، محقق ارشد و استاد عصب شناسی در بیمارستان دانشگاه گنت، گفت: «دلیل این تأثیر منفی نامشخص است. ما توضیح خوبی برای این پدیده نداریم، اما گمان می‌کنیم که مکانیسم‌های التهابی ممکن است دخیل باشند. خستگی در اختلالات التهابی روده شایع است.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • مراقب نیش ها باشید!
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • منظره زیبا و بهاری دریاچه گهر+ فیلم
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید