Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@12:32:35 GMT

مبارزه با ملخ صحرایی در ۵۰۰۰ هکتار مراتع استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۶۲۶۲

مبارزه با ملخ صحرایی در ۵۰۰۰ هکتار مراتع استان بوشهر

خسرو عمرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان گناوه بیشترین مناطق تحت تأثیر پوره‌های ملخ صحرایی را داشته است.

وی با اشاره به اینکه حشره‌های کامل نیز در دیلم، گناوه، بوشهر و دشتستان دیده‌شده است بیان کرد: تاکنون پوره‌ها و ملخ‌های بالغ به زمین‌های کشاورزی خسارتی وارده نکرده‌اند اما به صورت خیلی جزئی و محدود به عرصه‌های طبیعی این استان آسیب‌زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمرانی از ردیابی و پایش ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار از اراضی استان بوشهر از نظر وضعیت ریزش آفت ملخ توسط ۴۵ اکیپ خبر داد و گفت: بیش‌ترین تجمع پوره‌ها در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور است انتظار می‌رود همکاری بیشتری از سوی دهیاران و شوراها با جهاد کشاورزی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان بوشهر ۶۰ اکیپ سمپاشی، ردیابی و پایش مشارکت دارند افزود: در زمان حاضر ۱۱۰ عدد دستگاه انواع سمپاش پشتی اتمایزر، پشت تراکتوری، فرغونی، زنبه‌ای توربولاینر، ULV و هواپیما آماده هستند و سموم مورد نیاز نیز تأمین شده است.

کد خبر 5207101

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان گناوه بوشهر گناوه سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ملخ صحرایی ویروس کرونا روز قدس روز جهانی قدس شب قدر کرمانشاه آمار کرونا عکس استانها بوشهر شیوع کرونا ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ فلسطین شب احیا اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها