Web Analytics Made Easy - Statcounter

جاسم زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در فاز اول واکسیناسیون که از اوایل سال ۱۴۰۰ برای مدافعین خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا آغاز شده بود، ۵۷۸ دوز جهت کارکنان بهداشت و درمان و غسالخانه‌ها و ۲۳۳ دوز جهت درمانگاه‌های غیر تابعه وزارت بهداشت، پاکبانان و بیماران خاص انجام و در هفته سلامت به اتمام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی افزود: بلافاصله فاز دوم واکسیناسیون با اولویت افراد بالای ۸۰ سال، هم‌زمان با سایر شهرستان‌های تابعه استان با راه‌اندازی مرکز تجمیعی ویژه شهرهای عسلویه، نخل تقی و بیدخون آغاز و تاکنون ۴۵ نفر واکسینه شده‌اند.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گروه هدف از شهر چاه مبارک و روستاهای تابعه و دهستان اخند و توابع آن نیز در مراکز خدمات جامع سلامت مربوطه از شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال جاری فراخوانده و واکسینه می‌شوند.

این مقام مسئول اعلام کرد: سالمندان عزیز منتظر تماس همکاران ما در مراکز و خانه‌های بهداشت از طریق سامانه ۴۰۳۰ باشند تا روز و ساعت تزریق واکسن به آنها اعلام شود.

وی در ادامه بیان کرد: تکمیل پرونده سلامت کمک بزرگی به شناسایی و اعلام نوبت واکسیناسیون خواهد نمود؛ اما جای نگرانی نیست، شهروندانی که تاکنون موفق به تشکیل پرونده الکترونیک نشده‌اند، از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال جاری پیامکی به آنها ارسال و می‌توانند با مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با مراکز یا خانه‌های بهداشت اقدام به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و سپس تزریق واکسن نمایند.

زارعی اعلام کرد: در مجموع ۷۲۴ دوز نوبت اول، ۱۳۲ دوز نوبت دوم و در مجموع ۸۵۶ دوز واکسن مختلف اعم از آسترازنکا، سینوفارم و اسپوتنیک وی در سطح شهرستان تزریق شده که خوشبختانه هیچ عارضه‌ای تاکنون گزارش نشده است.

دبیر ستاد مقابله با کرونای شهرستان عسلویه ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید فطر و آرزوی درک لیالی پرفیض و برکت قدر و قبولی طاعات و عبادات برای مسلمانان به ویژه مردم نجیب شهرستان عسلویه گفت: فرهنگ‌سازی صحیح در زمینه اهمیت واکسیناسیون جهت تأمین ایمنی جمعی، پرهیز از انتشار پیام‌های مخرب غیر رسمی، رعایت کامل شیوه‌نامه‌ها و محدودیت‌ها لازم و ضروری است.

وی تأکید کرد: ورود بیش از پیش مسئولین محلی، بزرگان، افراد ذی نفوذ و نخبگان شهرستان در راستای بی‌اثر نمودن تبلیغات مسموم و مأیوس‌کننده عمومی مرتبط با واکسیناسیون نیز ضروری است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: رعایت کامل قرنطینه توسط افراد کرونا مثبت، مشکوک و یا در تماس با افراد مثبت و همچنین ممنوعیت کلیه سفرها از ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه ۲۱ اردیبهشت تا ظهر شنبه ۲۵ اردیبهشت مصادف با تعطیلات عید سعید فطر و پرهیز از دید و بازدیدهای معمول سنوات گذشته رمز پیشگیری از شیوع سوش‌ها و واریته‌های جهش یافته خطرناک هندی، آفریقایی و … کووید ۱۹ است.

کد خبر 5207121

منبع: مهر

کلیدواژه: عسلویه ویروس کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا روز قدس روز جهانی قدس شب قدر کرمانشاه بوشهر آمار کرونا عکس استانها شیوع کرونا ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ فلسطین شب احیا اردبیل شهرستان عسلویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال