Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست ستاد کرونای کهگیلویه وبویراحمد در ساختمان دولت برگزار شد در این نشست هشدارهایی در خصوص ویروس کرونای هندی و آفریقایی داده شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ظهر امروز نشست ستاد کرونای کهیگیلویه و بویراحمد در سالن دولت برگزار شد.

پرویز یزدانپناه در نشست ستاد کرونا گفت: بیمارستان نرگسی آماده افتتاح است و باید برق و موتورخانه را در اختیار دانشگاه قرار داده تا در هفته آینده افتتاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانپناه با بیان اینکه بیمارستان دهدشت، قرار است بیمارستان الحاقی به آن اضافه شود و تجهیزاتی برای اتاق ای سی یو در نظرگرفته شده است، گفت:  دو سی تی اسکن توسط بانک جهانی که به وزارت بهداشت تحول داده شده بود به بیمارستان نرگسی گچساران اختصاص خواهد یافت.   وی با بیان اینکه تجمعات در شهرستان دنا روند افزایشی دارد و مابقی شهرستان به نسبت بهتر است گفت:  شهرستان بویراحمد از وضعیت قرمز خارج و به نارنجی تبدیل شد اما شهرستان کهگیلویه و باشت همچنان قرمز است.   وی افزود: در استان های  بوشهر فارس خوزستان کرونای جهش یافته هندی هندی و آفریقایی مشاهده  شده است و باید از ورود آن به استان جلوگیری کرد.   بانشی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج‌ در این نشست گفت: ۲۹۳۳ بازدید از اصناف درصورت گرفت که پدر  ۴ شاخص انجام گرفته شده  ۸۲ درصد بهداشت فردی ۸۷ درصد ماسک خدمت گیرندگان ۸۱  درصد رعایت فاصله گذاری و ۸۴ درصد تهویه مناسب ثبت شده است.   وی افزود: ۱۳۲ اخطار قضایی و ۱۱۵ پلمپ انصاف صورت گرفت.   معاون سیاسی استاندار در این نشست گفت: در شرایط حاضر حرکت منفی ویروس انگلیسی مشاهده می شود این ویروس در انگلستان و کشورهایی اروپایی مشکلاتی ایجاد کرد، برای کنترل این خیز به وزارت بهداشت و مسئولان کادر درمان استان خداقوت گفته می شود.   جمالی با بیان اینکه خستگی در رعایت پروتکل های بهداشتی از ابتدای ویروس دیده می شود اما عادی انگاری در ایام نوروز و تجمعات خانوادگی و عزاداری ها مشکل محسوب می شود، گفت: از خانواده هایی که رعایت پروتکل ها را در مراسمات عزا داشتند تشکر و سپاس گذاریم.   این مقام مسئول با بیان اینکه معاون درمان وزارت بهداشت به مدیریت مسئولان استان اشاره کرد و گفت: خیز کرونا شیب صعودی داشت اما با همکاری مردم و تلاش کادر درمان و مسئولان شاهد سیر نزولی این بیماری بودیم، این همکاری در عرصه های مختلف مانند انتخابات با همکاری مردم مشاهده شد.   جمالی با بیان اینکه ویروس هندی و آفریقایی خطر ساز است، گفت: در شرایط گسترش ویروس هندی و آفریقایی در استان های همجوار بهترین شیوه مقابله استفاده  استفاده از ماسک است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هندی و آفریقایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)