Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معاون وزیر خارجه ترکیه روز شنبه گفت، ترکیه خواهان به روزرسانی توافق مربوط به پناهندگان سال ۲۰۱۶ با اروپا و ادامه روابط مثبت با این اتحادیه است.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «فاروق کایماکچی» معاون وزیر خارجه ترکیه در اموراتحادیه اروپابا اشاره به اینکه ترکیه یکی از اعضای بنیانگذار شورای اروپا بوده است ، گفت که اکثریت قریب به اتفاق مردم ترکیه از عضویت در این  تحادیه حمایت می‌کنند و معتقد است که این کشور توانایی عضویت کامل در این اتحادیه را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیماکچی تاکید کرد که سفر اخیر «اورزولا فن در لاین» رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا و «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا  از آنکارا نشان دهنده علاقه اتحادیه اروپا به ترکیه است.

این دیپلمات ارشد ترکیه‌ای در ادامه گفت که آنکارا می‌خواهد پس از اجلاس اتحادیه اروپا در ژوئن ۲۰۲۱ ، در زمینه به روزرسانی توافقنامه ۱۸ مارس ۲۰۱۶ در امور پناهندگان با اتحادیه اروپا به وضعیت مناسبی برسد.

در آغاز بحران مهاجرت اروپا در سال ۲۰۱۵ تقریباً یک میلیون پناهجو، غالبا سوری با قایق از ترکیه به یونان رفتند. یک سال بعد ، اتحادیه اروپا با آنکارا توافق کرد تا جریان را متوقف کند و شمار مهاجران به طور چشمگیری کاهش یافت.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا چندی قبل در بیانیه‌ای از تصمیم ترکیه برای بازکردن مرزهای خود برای پناهجویان به سمت اروپا انتقاد و تاکید کردند که تصمیم آنکارا برای باز کردن مرزهای خود با یونان نادیده گرفتن توافق مهاجران در سال ۲۰۱۶ با این اتحادیه است.

به گزارش آناتولی، کایماکچی گفت: «امیدواریم که رهبری اتحادیه اروپا روابط خود را فدای مسئله قبرس و خواسته‌های حداکثری ونامعقولبرخی کشورها نکند.»

ترکیه سال 1974 وارد بخش شمالی جزیره قبرس شد و این بخش را به اشغال خود در آورد. در آن سال دولت سراسقف «ماکاریوس»، رئیس جمهور وقت قبرس، در کودتای نظامیان سرنگون شد و ترکیه با استناد به موقعیت خود به عنوان یکی از تضمین کنندگان حق حاکمیت قبرس، واحدهای ارتش خود را در شمال این سرزمین مستقر کرد.

همین مسئله منجر به تقسیم جزیره قبرس به دو بخش شمالی و جنوبی و در حقیقت ترک نشین و یونانی نشین شد. هم اکنون بحران مالکیت اراضی یکی از اصلی ترین بحرانهای میان دو طرف محسوب می‌شود.

حتی برگزاری نشستهای متعدد در سازمان ملل نیز تاکنون نتوانسته تاثیری در حل بحران قبرس داشته باشد . معضل تاثیرگذار دیگر در مذاکرات میان دو قبرس به نحوه تقسیم قدرت سیاسی باز می گردد. در این میان دو بخش یونانی نشین و ترک نشین بر سر نحوه تقسیم قدرت در پارلمان د دولت با یکدیگر اختلاف دارند. 

آخرین مذاکرات ترکیه با قبرس که هفته گذشته با میانجیگری برخی کشورها از جملهانگلیسدر «ژنو» در سوئیس برگزار شد نیز با شکست مواجه شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ترکیه آنکارا وزیر خارجه قبرس وزارت خارجه ترکیه اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آب‌گرفتگی در خیابان‌های آنکارا + فیلم

در اثر بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در آنکارا پایتخت ترکیه، بسیاری از شهروندان به همراه خودروهایشان در سیل گرفتار شده‌اند و آب وارد فروشگاه‌ها و منازل مردم شده است.  

سازمان مدیریت بحران ترکیه با صدور اطلاعیه‌ای از «آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانی» خبر داد.  

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • ریاض و جاکارتا از اتحادیه اروپا می‌خواهند دارایی‌های روسیه را مصادره نکند
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تمام روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • سیل و آب‌گرفتگی در خیابان‌های آنکارا + فیلم
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه