Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیر ابراهیم رسولی» سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب: در نظرسنجی‌ها میان کاندیداهای جریان انقلاب آقایان رئیسی و قالیباف بالاترین درصد را دارند.

سرویس سیاست مشرق - سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ هم‌زمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ستون  «صندوقچه انتخابات» به بررسی روزانه اخبار و حواشی انتخاباتی و رصد رسانه‌های داخلی و بررسی رسانه‌های معاند می‌پردازیم.

********

تاجزاده با اعلام کاندیداتوری ایثار و ازخودگذشتگی انجام داد

«زهرا شجاعی» دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب در مصاحبه با روزنامه همشهری گفت: «به‌نظرم تاج‌زاده با اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو نوعی ایثار و ازخودگذشتگی انجام داده‌است که می‌تواند آثار مثبت زیادی برای جامعه و نظام ‌همراه داشته باشد. اگر بخواهم ارزیابی واقع‌بینانه‌ای از اهداف این اقدام داشته باشم، معتقدم تبیین گفتمان اصلاحات برای مردم یکی از اصلی‌ترین اهداف تاج‌زاده از اعلام کاندیداتوری است».

شجاعی در ادامه گفت: «در کنار این، تاج‌زاده می‌تواند زبان گویای بخش خاموش جامعه باشد؛ موضوعی که می‌تواند در افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات نقش ویژه‌ای داشته باشد. نکته اصلی این اعلام کاندیداتوری ارائه راه‌حل‌های عبور از وضعیت رخوت کنونی است که جامعه با آن دست به گریبان است. اگرچه ممکن است در این مسیر بی‌مهری‌هایی به تاج‌زاده روا داشته شود، اما نباید فراموش کرد که کار او بسیار ارزشمند است. سابقه و عملکرد تاج‌زاده در حوزه فعالیت‌های سیاسی  نشان می‌دهد او به دنبال منافع شخصی نیست».

اصلاح طلبان کاندیدای شایسته دارند اما انگیزه کاندیداتوری ندارند

«عبدالواحد موسوی لاری» وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با خبرآنلاین گفت: «بنده تا آن جایی که در مورد کاندیداها می‌دانم ممکن است کاندیداهای شایسته بسیاری داشته باشیم اما برای کاندیداتوری آنچه که مهم است انگیزه آن فرد کاندیدا است. به هر حال ما چهره‌های بسیار خوبی داریم که انگیزه برای آمدن ندارند».

موسوی لاری در ادامه در پاسخ به این سوال که «مثلا چه کسانی؟» گفت: «نمی‌خواهم وارد مصداق شوم».

وزیر کشور دولت اصلاحات در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «بنده طرفدار این هستم که اصلاح‌طلبان قبل از ثبت نام و ورود افراد، کسی را مشخص نکند به بیانی دیگر خودمان یک شورای نگهبان ایجاد نکنیم باید اجازه بدهیم همه کاندیداها ثبت نام کنند چه یک نفر باشد چه ۱۰ نفر. ما مسئولیتی در قبال ثبت نام افراد برای کاندیداتوری نداریم بعد از ثبت نام و طی مراحل قانونی با ۳ الی ۴ نفر صحبت می‌کنیم در واقع مسئولیت اصلی در این مرحله است و دور هم باید نشست و دید که کدام یک از کاندیداها گرایش مردمی بیشتری دارند».

خرازی: آقایان نمی‌خواهند بفهمند که دیگر آن ۲۵ میلیون رأی را ندارند

«سید محمدصادق خرازی» دیپلمات سابق و از فعالین اصلاح طلب در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفت: «من ۹۰ درصد موضوعات اداره کشور را به مسائل داخلی معطوف می‌دانم. اصلاح مدیریت خرد و کلان و بالادستی، اصلاح سیستم‌های اداری، اصلاح سیستم‌های ساختاری، فهم جدید از نظام مدیریت در کشور، ایجاد زنجیره‌ای از کانون‌ها که می‌تواند روند توسعه اقتصادی ایران را پایدار کند، فهم پول الکترونیک و دنیای جدید جوانان و نیروی کار، فهم پارادایم شیفت و احراز هویت مجدد و جدید در دنیای پیچیده امروز از جمله مواردی هستند که می‌توان با کمک آنها کشور را اداره کرد. من به اقتصاد پیچیده پرتلاش و پرانگیزه‌ای که باید هدف گذاری شود معتقد هستم، اما می‌گویم انرژی در اقتصاد و در عرصه توسعه کشور گذاشته شود».

خرازی در ادامه گفت: «دولت روحانی به جریان اصلاحات...ضربه زده و می‌زند و نتیجه را می‌توانید ببینید. متأسفانه آقایان نمی‌خواهند بفهمند که دیگر آن ۲۵ میلیون رأی را ندارند، نمی‌خواهند متوجه شوند کف جامعه چه قضاوتی نسبت به آنها دارند... من معتقدم اگر آقای روحانی در این دوسال گذشته فقط کار و سکوت می‌کرد و حرف‌ها را سخنگوی دولت می‌زد کشور بهتر اداره شده بود».

به دنبال انشقاق بین جبهه انقلاب نیستم

«سعید محمد» کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «وقتی غرب و کشورهای سلطه گر به تعهدات خود عمل نمی کنند چرا ایران باید مثل بچه خوب کلاس به تعهدات خود عمل کند. ایران به تعهدات خود عمل کرده، بازدیدهای سفت و سخت را پذیرفته، سیمان در سایت های هسته ای ریخته و در مقابل طرف مقابل زیر میز می زند و ما باز هم دنبال او می دویم. سفره مردم و معیشت مردم گروگان برجام شده است. دولت باید مقتدر باشد نه این که اینگونه عمل کند. کشوری تعهدمدار هستیم و وقتی تعهد کنیم به آن عمل می کنیم. اروپایی ها در جریان برجام نقش پلیس خوب و بد را اجرا کردند و در این شرایط به دنبال پالرمو، اف ای تی اف و سی اف تی بودند و می گویند اگر اینها اجرا نشود بیچاره می شویم. اگر این شرایط ادامه داشته باشد آیا باید باز هم به تعهدات خودعمل کنیم؟ ما به رادیو دارو ها نیاز داریم ولی نمی توانیم دسترسی داشته باشیم! چه دلیلی دارد که وقتی به رادیو دارو نیاز داریم و لازمه آن اورانیوم ۹۳ درصد است با وجود عدم تعهد آنها این کار را انجام ندهیم؟».

محمد در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: «معتقدم که ابتدا باید برنامه افراد معرفی شود، البته من به دنبال انشقاق در میان جریان های سیاسی نیستم و معتقدم دولت بعد باید انقلابی باشد نه اصولگرا یا اصلاح طلب؛ بلکه صرفا انقلابی و فردی باشد که مردم به او اقبال داشته باشند، اگر مردم به ما اقبال داشتند ادامه میدهیم اگر نه به نفع فرد اصلح کنار خواهم کشید».

وی افزود: «با هیچ‌کس تاکنون هیچ صحبتی در خصوص ائتلافی نکردم. شورای وحدت هم که لطف کردند از من دعوت کردند، برنامه‌ام را ارسال کردم. روی مدل انتخاب صاحب یک دیدگاه خاص هستم، عرضم این است که مردم باید بپسندند نه گروه‌های سیاسی. ما دنبال انشقاق بین جبهه انقلابی نیستیم. ما به‌دنبال تشکیل دولت انقلابی و ولایی هستیم. دولت آینده باید این‌گونه باشد و مردم به آن اقبال کنند».

انسان باید شجاعت داشته باشد و نظراتش را در آشکار و پنهان یکی بگوید

«محمداسماعیل کوثری» نماینده سابق مجلس و کاندیدای انتخابات میان دوره ای مجلس از حوزه انتخابیه تهران در مصاحبه با سایت انصاف نیوز گفت: «بهتر این است که انسان شجاعت داشته باشد و نظراتش را در آشکار و پنهان یکی بگوید؛ یعنی به شکلی باشد که اگر کسی را تمجید و تشویق می‌کنند در پنهان هم اینگونه باشد. علتش هم این است که بالاخره آقای ظریف دیپلمات است و دیپلمات هم باید بداند و حتی می‌داند –خصوصا آقای ظریف- که بالاخره بحث میدان و دیپلماسی مکمل یکدیگر هستند».

کوثری در ادامه گفت: «در هر کشور و در هر جامعه‌ای چنین است و اینها جدای از هم نیستند. اگر در میدان، آن مجموعه و کشور پیروز شد و آن فرد پیروز شد قطعا نفعش را دیپلمات هم می‌برد. متقابلا هم به همین صورت است. اگر دیپلمات ما محکم و مصمم و باصلابت پشت سر فرماندهان میدان باشند، قطعا باز اینجا باید بگوییم مکمل یکدیگرند».

رئیسی و قالیباف میان کاندیداهای جریان انقلاب بالاترین درصد را دارند

«امیر ابراهیم رسولی» سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در مصاحبه با تسنیم گفت: «اولویت شورای ائتلاف آقایان رئیسی و قالیباف است. البته برخی دوستان آقای قالیباف اعلام کردند که اگر آقای رئیسی بیایند به ایشان کمک می‌کنند. آقای قالیباف در انتخابات 96 با کناره‌گیری و فداکاری نشان داد پای کار جریان انقلاب است. اکنون نیز ایشان به‌عنوان مدیری جهادی با کارنامه‌ای درخشان در حوزه اجرایی در ائتلاف و کنار آقای رئیسی است».

رسولی افزود: «در نظرسنجی‌ها میان کاندیداهای جریان انقلاب آقایان رئیسی و قالیباف بالاترین درصد را دارند. جلسات مستمر میان این دو نشان‌دهنده انسجام در جریان نیروهای انقلاب است. اکنون مطالبه عمومی برای دعوت از آقای رئیسی از استانها به شورای ائتلاف رسیده است و ما نیز آنها را جهت تصمیم نهایی آقای رئیسی به ایشان منتقل کرده‌ایم».

نظرسنجی خبرگزاری دولتی ایرنا نشان می دهد که در میان 13 نامزد محتمل انتخابات ریاست جمهوری، آیت الله رئیسی بیشترین رأی را دارد.

نتایج این نظرسنجی نشان می­‌دهد از میان ۱۳ گزینه محتمل برای کاندیداتوری (و از جمله آذری­ جهرمی، ‌احمدی‌­نژاد، جهانگیری، جلیلی، دهقان، رئیسی، رضایی، ظریف، قالیباف، لاریجانی، سعید محمد و محسن هاشمی) سید ابراهیم رئیسی بیشترین رای را حائز است.

از سوی دیگر نتایج نشان داد، رای منفی پاسخگویان به «احمدی‌نژاد» و «جهانگیری» از همه گزینه‌ها بالاتر است و به ترتیب ۱۲.۸ درصد و ۱۲.۲ درصد افراد تاکید کرده­‌اند که قطعا به این دو رای نمی‌دهند.

لازم به ذکر است که بیش از  ۶۰۰ استاد از دانشگاه‌های تهران طی نامه‌ای از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.

افزایش تحرکات انتخاباتی جهانگیری در نهاد ریاست‌جمهوری

«اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور و کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری است.

خبرگزاری تسنیم در گزارشی نوشت: «جهانگیری در هفته‌های گذشته فعالیت‌های پیش از انتخابات خود را در نهاد ریاست جمهوری و به‌خصوص در معاونت هماهنگی و نظارت فرهنگی اجتماعی و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول شروع کرده است که ریاست آن به‌عهده مهدی علیخانی فرزند شیخ قدرت علیخانی است».

گفته می‌شود مهمترین وظیفه معاونت تحت مدیریت مهدی علیخانی در این روزها جمع‌آوری سوابق و اطلاعات در موضوعات مختلف برای آماده شدن اسحاق جهانگیری جهت حضور قدرتمند در انتخابات و مناظرات انتخاباتی است.

افزایش احتمال کاندیداتوری جهانگیری درحالی است که پیش از این، از محمد جواد ظریف نیز کنار وی به‌عنوان مهمترین کاندیداهای جبهه اصلاحات و دولت نام برده می‌شد که به‌دلیل حواشی اخیر برای ظریف و احتمال عدم کاندیداتوری او، حضور معاون اول روحانی در انتخابات پیشِ‌رو بیش از پیش قوت گرفته است.

کسانی که گفتند از لاریجانی حمایت نمی‌کنند اخیراً با وی دیدار داشته‌اند

«بهروز نعمتی» عضو هیئت رئیسه مجلس دهم گفت: «چندین باری که با آقای لاریجانی درباره انتخابات صحبت کردیم، ایشان احتمال حضورش در انتخابات را نه رد کرد و نه تأیید. آخرین بار شاید 10 روز پیش بود که با ایشان صحبت کردم ولی ایشان جواب درستی به ما ندادند».

نعمتی در ادامه گفت: «من از دل آقای لاریجانی خبر ندارم ولی معتقدم که به‌سادگی نمی‌توان از کنار نام ایشان عبور کرد، به‌طوری که شاید برخی‌هایی که این روزها گفته‌اند از لاریجانی حمایت نمی‌کنند در این مدت با ایشان ملاقات‌هایی هم داشته‌اند».

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف صندوقچه انتخابات انتخابات 1400 مجلس دهم جلیلی سایت انصاف نیوز محسن هاشمی دولت اصلاحات شورای وحدت روزنامه همشهری محمد جهانگیری شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خبرگزاری دولتی ایرنا محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری دولت روحانی قالیباف بهروز نعمتی آیت الله رئیسی محمد جواد آذری جهرمی انتخابات ریاست جمهوری خرازی اسحاق جهانگیری برجام شورای نگهبان سید محمدصادق خرازی امیرابراهیم رسولی زهرا شجاعی سعید محمد احمدی نژاد ظریف موسوی لاری انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری رئیسی و قالیباف تعهدات خود شورای ائتلاف جریان انقلاب ادامه گفت آقای رئیسی تاج زاده ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،یداله سلطانی با بیان اینکه این اقدام با هدف جلوگیری از هدر رفت آب شرب در روستای یزدکان انجام شد، اظهار داشت: با توجه به فرسودگی شبکه آبرسانی، وجود انشعابات قدیمی و همچنین هدر رفت آب، عملیات اصلاح شبکه توزیع آب شرب این روستا در دستور کار قرار گرفت و با تلاش همکاران حوزه بهره‌برداری و توسعه آب شرکت با موفقیت انجام شد.

وی با اعلام اینکه عملیات اصلاح شبکه توزیع آب روستای یزدکان در سایز ۵۰ از جنس پلی اتیلن وبطول ۱۰۰ متر انجام شد، افزود: مردم نسبت به اخذ انشعاب اقدام و برای رعایت حقوق دیگر مشترکین از مصارف غیر ضروری خودداری کنند.

روستای یزدکان با ۷۷۹ خانوار و ۲ هزار و ۹۹۳ نفر جمعیت در بخش مرکزی شهرستان خوی واقع شده است.

دیگر خبرها

  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • انتقاد رهبر حزب رفاه ترکیه از اردوغان: آیا شایسته ترکیه است که علیه ایران با اسرائیل همکاری کند؟
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • وزیر کشور: اساس طرح نور اصلاح با تذکر است / مأموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند