Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شعبانی بهار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حضور تیروکمان ایران در جام جهانی سوئیس در هر دو بخش ریکرو و کامپوند انجام می‌شود، گفت: در هر بخش ۸ کماندار اعزامی خواهیم داشت. این کمانداران ۲۵ اردیبهشت عازم لوزان می‌شوند و پس از یک هفته رقابت با حریفان‌شان سوم خردادماه به تهران باز می‌گردند تا تمرینات خود را برای شرکت در آخرین مرحله رقابت‌های گزینشی المپیک به میزبانی فرانسه پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام اقدامات لازم برای سفر به سوئیس انجام شده و ویزای همه کمانداران و مربیان‌شان هم صادر شده است. بنابراین مشکلی از حیث اعزام ترکیب کامل به سوئیس نداریم.

رئیس فدراسیون تیروکمان با یادآوری اینکه تمرکز اصلی این فدراسیون بر روی مرحله آخر رقابت‌های گزینشی المپیک (فرانسه) است، خاطرنشان کرد: عملکرد کمانداران ریکرو در سوئیس ملاک انتخاب نفرات اعزامی به فرانسه خواهد بود. برای مسابقات فرانسه با محدودیت اعزام مواجه هستیم طوری که در هر بخش مردان و بانوان تنها مجوز حضور نماینده خواهیم داشت. بر اساس عملکردی که کمانداران ریکرو در لوزان خواهند داشت، یک نفر را کنار گذاشته و ترکیب سه نفره اعزامی را مشخص می‌کنیم.

شعبانی بهار با بیان اینکه اعزام کمانداران ریکرو به محل برگزاری مرحله نهایی رقابت‌های گزینشی المپیک در فرانسه ۲۷ خردادماه انجام می‌شود، نسبت به نتیجه گیری از این رقابت‌ها برای افزایش سهمیه‌های المپیکی این رشته ابراز امیدواری کرد.

وی با اشاره به اینکه پیش از این تیروکمان ایران توسط میلاد وزیری یک سهمیه المپیک کسب کرده بود، گفت: نسبت به اینکه در هر دو بخش مردان و بانوان بتوانیم سهمیه جدیدی بگیریم، امید زیادی داریم به خصوص با برنامه‌هایی که برای آماده سازی ملی پوشان اجرا کردیم و هزینه‌هایی که در این راه متقبل شدیم. ما از ۱۵ شهریورماه اردوی آماده سازی کمانداران را آغاز کردیم و با وجود شرایط کرونایی و محدودیت‌هایش، آن را ماهیانه و به صورت شبانه روزی در تهران، کیش و شهرستان‌ها دنبال کردیم.

رئیس فدراسیون تیروکمان تصریح کرد: در این میان خوابگاه تیروکمان آزادی را هم به صورت رسمی افتتاح کردیم تا اردونشینان در شرایط حرفه‌ای‌تر تمرینات‌شان را دنبال کنند. شرایط اعزام به ترکیه و حضور در کمپ تمرینی مشترک را هم فراهم کردیم تا از این حیث هم ملی پوشان‌مان کمبودی نداشته باشند. اینها در حالی است که به خاطر نرخ ارز، هزینه‌های سنگینی را به خصوص بابت اعزام‌ها متقبل شده‌ایم با این حال کوتاهی نکردیم تا بتوانیم به نتیجه برسیم.

شعبانی بهار در توضیح تکمیلی این موضوع و در پاسخ به این پرسش که «اعزام های مصوب کمانداران چقدر بار مالی برای فدراسیون داشته است؟»گفت: برای هر اعزام به طور متوسط یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه داشته‌ایم. پیش از این کمانداران در ترکیه اردو داشتند، حالا جام جهانی سوئیس را در پیش دارند و بعد از آن هم باید به فرانسه سفر کنند. یعنی در مجموع برای این سه سفر ۴ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان هزینه کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: البته این هزینه جدا از بودجه‌های جانبی مانند تهیه البسه محاسبه شده است. در واقع آنچه فقط برای سفر کمانداران هزینه شده ۴.۵ میلیارد تومان است. کاهش اخیر نرخ ارز در این زمینه کمک حالمان شد در غیر این صورت باید هزینه‌های سنگین‌تری را پرداخت می‌کردیم.

رئیس فدراسیون تیروکمان خاطرنشان کرد: در این شرایط اقتصادی تامین چنین هزینه‌های واقعاً سخت است اما فدراسیون تیروکمان به خاطر المپیک و حضور پررنگ‌تر در کاروان اعزامی به این رویداد هر اقدامی را برای تامین بودجه موردنیاز انجام داد. امیدوار هستیم از هزینه‌هایی که داشتیم و خواهیم داشت به نتیجه هم برسیم.

شعبانی بهار در مورد نفرات اعزامی به مسابقات گزینشی المپیک در فرانسه و اینکه «میلاد وزیری که سهمیه المپیک را در اختیار دارد جزو نفرات اعزامی خواهد بود؟»، گفت: البته بعد از مسابقات سوئیس در مورد تیم ملی ریکرو در رقابت‌های گزینشی المپیک تصمیم گیری می‌شود اما میلاد وزیری قطعاً یکی از نفرات اعزامی خواهد بود. حضور وزیری در بازی‌های توکیو قطعی است بنابراین شرکت در مسابقات گزینشی المپیک می‌تواند فرصتی برای آماده سازی و تجربه جدید او باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر این امیدوار هستیم که در فرانسه بتوانیم کسب سهمیه تیمی داشته باشیم. میلاد وزیری و حضورش در ترکیب تیم ملی هم می‌تواند در رسیدن به این مهم کمک کند. بنابراین برایمان اهمیت دارد که او را در ترکیب اعزامی داشته باشیم.

رئیس فدراسیون تیروکمان در مورد اینکه «با توجه به شرایط کلی کمانداران ریکرو در بخش مردان و بانوان بیشتر امیدواری نسبت به کسب سهمیه تیمی در کدام بخش وجود دارد؟»، گفت: نسبت به عملکرد هر دو بخش در فرانسه امیدواریم. در بخش مردان که سهمیه انفرادی تیمی داریم اما به اینکه بتوانیم سهمیه تیمی این بخش را هم بگیریم، امید زیادی داریم. در بخش بانوان هم برای کسب سهمیه انفرادی یا تیمی در فرانسه امیدواریم.

کد خبر 5206782 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: تیر و کمان غلامرضا شعبانی بهار کسب سهمیه المپیک میلاد وزیری فرانسه المپیک 2020 توکیو فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران فدراسیون فوتبال کسب سهمیه المپیک لیگ قهرمانان فوتبال آسیا کشتی فرنگی کشتی آزاد شمشیر بازی قایقرانی تکواندو فوتسال پارا وزنه برداری رقابت های گزینشی المپیک رئیس فدراسیون تیروکمان کمانداران ریکرو نفرات اعزامی شعبانی بهار میلاد وزیری بخش مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید

ملی‌پوشان قایقرانی با کمترین امکانات توانستند چهار سهمیه در المپیک پاریس بگیرند و اکنون تمام نگاه‌ها به سمت فدراسیون است که با چه شرایطی این نفرات را راهی پاریس می‌کند.

به گزارش ایسنا، قایقرانی ایران در مسابقات انتخابی المپیک نمایش خوبی داشت و حاصل آن دو سهمیه در آب‌های آرام (کانو و کایاک یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان) و دو سهمیه در رویینگ (یک نفره و دونفره زنان) بود.

همچنین کسب سهمیه المپیک با تاریخ‌سازی همراه بود و قایقرانی توانست برای اولین بار در قایق دونفره صاحب سهمیه المپیک شود.

مسلما نمایش خوب قایقرانی نباید تنها صرفا به حضور در المپیک ختم شود بلکه انتظار می رود شاهد عملکرد متفات نسبت به ادوار گذشته باشیم.

گرفتن مدال المپیک در حال حاضر کار بسیار سختی برای قایقرانی ایران محسوب می شود و در پاریس کسی انتظار مدال از این رشته ندارد اما صعود به فینال A و B می‌تواند عملکرد خوبی برای قایقرانی باشد اما این نتیجه چگونه به دست می‌آید؟

قایقرانی سه ماه حساس را پیش رو دارد تا بتواند به بهترین نحو آماده شود اما کمبود برخی امکانات  شرایط سختی را برای ملی‌پوشان رقم زده است.

ملی‌پوشان رویینگ بارها از نداشتن پیست استاندارد (۲ کیلومتر) گلایه کرده‌اند اما  در این سال‌ها هیچ چاره‌ای اندیشیده نشده است. پاروزنان مجبور هستند در دریاچه آزادی که مسافت هزار متر دارد، تمرین کنند و یا پشت سدها بروند. در واقع بدون تمرین در شرایط نرمال به مسابقات رفته‌اند با این وجود توانسته‌اند همپای کشورهای دیگر رقابت کنند.

پس از بازگشت از انتخابی المپیک هم قایقرانان خواستار حمایت بیشتر شدند. آنها عنوان کردند نیاز به اسپانسر دارند چون مکمل‌ را هم از جیب خود تهیه می‌کنند و همچنین به تمرین در پیست استاندارد نیاز دارند و این مسئله با  اردو زدن در کشورهای دیگر که پیست استاندارد دارند، محقق می‌شود.

در واقع با توجه به شرایط موجود موفقیت قایقرانی در المپیک بستگی به فدراسیون دارد که در این سه ماه پیش رو چه شرایطی را فراهم می‌کند. المپیک رویداد بزرگی است و قطعا خیلی از کشورها با برنامه منسجم وارد آن می‌شوند بنابراین فدراسیون ایران نیز باید از فکر اینکه قایقرانان با تمرین در دریاچه آزادی که یک روز آب دارد و روز دیگر درگیر کم شدن عمق آب می‌شود، بیرون بیاید و در فاصله کمتر از سه ماه تا المپیک به فکر اردوی با کیفیت بلند مدت  در یک کشور خارجی برای  پنج پاروزن اعزامی به المپیک باشد.

ورزشکاران رویینگ، کانو و کایاک کار خود را با گرفتن سهمیه المپیک انجام دادند و اکنون دیگر وظیفه فدراسیون است شرایطی فراهم کند تا ورزشکار به جای اینکه دغدغه تمرین یا پرداخت هزینه مکمل از جیب داشته باشد، صفر تا صد تمرکز خود را روی تمرین بگذارد.

اکنون تمام نگاه‌ها به فدراسیون قایقرانی است که چگونه پنج ورزشکار خود را برای المپیک آماده می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرط اعزام حسن یزدانی به المپیک پاریس اعلام شد
  • (ویدئو) آتش المپیک؛ نمایش پهپادها در آسمان فرانسه
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • تلاش شمشیربازان اصفهانی برای کسب سهمیه المپیک
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • درخواست عجیب فرانسه از یونان
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • شرایط ملی پوش شدن ۳ فرنگی کار استان فارسی
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد