Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران‌قیمت تحت تملک تمام اشخاص حقیقی و حقوقی و افراد تحت تکفل آنها، با ارزش روز بیشتر از صد میلیارد ریال باید مالیات پرداخت کنند.

محمود علیزاده در گفت‌وگو با میزان، در توضیح سازوکار شناسایی صاحبان خانه‌ها و خودرو‌های لوکس و زمان اجرای آن گفت: با ساز و کاری که در پیش‌نویس آئین‌نامه موضوع بند‌های (خ) و (ش) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور دیده شده است، دستگاه‌های مرتبط با بخش مسکن از قبیل وزارت‌خانه‌های راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، شهرداری‌ها و همچنین نیرو‌های انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف شده‌اند به ترتیب داده‌ها و اطلاعات املاک و مالکیت آن‌ها و مشخصات خودرو‌ها و مالکان آن‌ها را به نحوی که سازمان امور مالیاتی کشور درخواست می‌کند از طریق بر خط (وب سرویس) و ظرف مدت پانزده روز از تاریخ درخواست، در اختیار این سازمان قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سازمان امور مالیاتی کشور پس از دریافت داده‌ها و اطلاعات واصله از مراجع مذکور، نسبت به تعیین دارائی‌های مشمول بند‌های مذکور در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ارزش آن‌ها تا پایان خرداد ماه سال جاری اقدام و مراتب را به اطلاع مالکان آن‌ها می‌رساند.

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در جواب به این سوال که آیا برای شناسایی مشمولین همانند شناسایی خانه‌های خالی قرار است سامانه‌ای راه اندازی شود؟ گفت: این سازمان موظف است با طراحی سامانه‌ای، امکان مراجعه، مشاهده و پرداخت مالیات و دریافت گواهی موضوع این آیین‌نامه را برای اشخاص مشمول فراهم کند.

علیزاده در توضیح خودرو‌ها و خانه‌هایی لوکس مشمول مالیات گفت: تمام مالکان (اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) انواع خودرو‌های سواری وانت دوکابین دارای شماره انتظامی شخصی به نام خود و فرزندان کمتر از هجده سال و محجور تحت تکفل که در ابتدای سال ۱۴۰۰ مجموع ارزش روز آن‌ها بیش از ده میلیارد (۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال است مشمول پردات مالیات می‌شوند.

وی افزود: واحد‌های مسکونی و باغ ویلا‌های گرانقیمت تحت تملک تمام اشخاص حقیقی و حقوقی و افراد تحت تکفل آنها، با ارزش روز بیشتر از یکصد میلیارد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال نیز باید مالیات پرداخت کنند.

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص اینکه برخی از افراد مدعی شدند برایشان پیامکی در راستای اینکه مشمول پرداخت مالیات خانه‌ها و خودرو‌های لوکس هستند ارسال شده است گفت: تا زمانیکه داده‌ها وا طلاعات لازم توسط مراجع مربوطه به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال نشود، فرایند اعلام مراتب به اشخاص مشمول و وصول مالیات متعلقه امکان پذیر نخواهد بود لذا ادعای مطروحه فاقد اعتبار است.

علیزاده در خصوص پیش بینی میزان مالیات دریافتی از محل مالیات خودرو‌ها و خانه‌های لوکس گفت: مبلغ پیش‌بینی در لایحه تقدیمی توسط دولت به مجلس شورای اسلامی در خصوص مالیات بر انواع خودرو‌های سواری و وانت دوکابین دارای شماره انتظامی شخصی ۹.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال بود که در نهایت به مبلغ ۶۶.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال مصوب شد.

بیشتر بخوانید: رشد کسب و کار‌های مخفی؛ محصول برخی قوانین زائد در راه تولید

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقنصادی مالیات مالیات خودرو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مالیات مالیات خودرو سازمان امور مالیاتی کشور خودرو ها ۰۰۰ ۰۰۰ خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه را تعیین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز_ یکشنبه ۹ اردیبهشت _صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان) با اصلاح مواد ۱۶ الی ۱۸ این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علیالحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.»

کد خبر 748642

دیگر خبرها

  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد