Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکرات وین در حالی ادامه دارد که عجله دولت برای رسیدن به توافق تا پیش از انتخابات در اظهارات مسئولان دولتی و تیم مذاکره کننده مشهود است؛ اظهاراتی که باعث شده طرف های مقابل صراحتا درباره عجله مذاکره کنندگان ایران برای رسیدن به توافق صحبت کرده و در مذاکرات زیاده‌خواهی بیشتری نشان دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست وین در حالی در جریان است که کمتر از دوماه تا انتخابات و پایان دولت باقی نمانده و همین موضوع موجب گمانه‌زنی‌های بسیاری مبنی بر تلاش دولت برای به نتیجه رساندن مذاکرات پیش از انتخابات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارت مقامات ارشد دولت و دستگاه دیپلماسی نیز این گمانه‌زنی‌ها را تقویت کرده تا جایی که رئیس جمهوری اخیرا در سخنانی گفته بود که «دست ما را باز بگذارید تا مثل 100 روز اول تحریم‌ها را بشکنیم» و در جایی دیگر تاکید کرده بود که «به مردم می‌گویم که تحریم شکسته شده است».

این اظهارات در حالی است که نه در همان ابتدای برجام تحریمی به صورت عملی برداشته شد و نه تا کنون نشست وین به نتیجه رسیده که تحریم شکسته شود؛ به نظر می‌رسد این اظهارات بیش از آن که بر مبنای واقعیت باشد، نشان‌دهنده عجله دولت برای دستیابی به توافق است.

عجله در رسیدن به توافق تنها در سخنان «حسن روحانی» دیده می‌شود بلکه در سایر مقامات دولت نیز اظهاراتی مشابه داشته‌اند. «محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس جمهوری مدتی قبل در مصاحبه‌ای گفته بود که «باید مراقبت کنیم تا مذاکرات زودتر به نتیجه برسد». همچنین «علیرضا معزی» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهوری در توییتی اعلام کرده بود که «دولت برای ‎صد روز پایانی، پر انگیزه است؛ احیا و اجرای دو سند، مأمویت محوری دولت ‎روحانی در این صد روز است، احیای سند ‎برجام واجرای سند ‎واکسیناسیون ملی».

مسئولان ارشد دستگاه دیپلماسی نیز در شرایط مختلف از تلاش برای دستیابی هر چه سریع‌تر به توافق خبر داده‌اند. «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان از مخالفان خواسته بود که آرزوی تأخیر در احیای برجام را کنار بگذارند. همچنین سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران و رئیس تیم مذاکره کننده ایرانی ابراز امیدواری کرده بود که سریع‌تر بتوان برای اختلافات موجود راه حل پیدا کرد.

با این وجود به نظر می‌رسد مانع اصلی دولت برای امضای شتابزده توافق، قانون مجلس و سیاست‌های بالادستی نظام است که در آن بر برداشته شدن یکجای تحریم‌ها و راستی‌آزمایی تأکید شده و باتوجه به مخالفت آمریکا با این دو خواسته ایران، رسیدن به توافق دشوار است.

شتابزدگی و اظهارات مقامات دولت ایران کار را به جایی رسانده که طرف غربی نیز متوجه عجله دولت ایران برای دستیابی به مذاکره شده است تا جایی که «انریکه مورا» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا و دبیر سیاسی سرویس اقدامات خارجی اروپا در سخنانی اعلام کرده بود که «به عنوان هماهنگ کننده برجام احساس فوریت قطعی می کنم چرا که زمان به نفع ما نیست. خوشحالم از این که تمام هیئت‌ها از جمله ایران و آمریکا ابراز می کنند که چنین احساسی (درباره زمان) دارند».

بخش اول صحبت‌های مورا که می‌گوید «زمان به نفع ما نیست» بسیار قابل تأمل بوده و نشان‌دهنده عجله اتحادیه اروپا است و به نظر می‌رسد این اتحادیه نیز با توجه به نزدیکی انتخابات ایران در تلاش است کار را زودتر تمام کند.

اما برخلاف صحبت‌های مورا در بخش دوم که مدعی شده ایالات متحده نیز برای رسیدن به توافق عجله دارد، صحبت‌های مسئولان کاخ سفید حاکی از چیز دیگری است.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در نشستی خبری تاکید کرده که «مذاکرات در وین طولانی خواهد بود ولی در عین حال تدوام گفتگوها نشانه خوبی برای پیشبرد مذاکرات به شمار می‌رود». همچنین وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده است که «در مذاکرات وین درباره برجام مقداری پیشرفت به دست آمده است اما هنوز راه طولانی در پیش است».

این صحبت‌ها در کنار اظهارات مقامات ایرانی نشان می‌دهد که برخلاف دولت ایران، بایدن علاقه‌ای به رسیدن به توافق فوری بدون رسیدن به خواسته هایی مانند بحث درباره برنامه موشکی ایران و ... ندارد و حتی با توجه به شرایط آمریکا و اظهارت رئیس جمهور این کشور به نظر می‌رسد توافق با ایران اولویت ایالات متحده نیست.

این موضوع در کنار علاقه نشان دادن دولت ایران برای به نتیجه رسیدن هر چه سریع تر مذاکرات باعث شده تا کاخ سفید در صدد گرفتن امتیازات بیشتری برآمده و در تلاش برای گسترش موضوعات مذاکره باشد تا جایی که «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران و رئیس تیم مذاکره‌کننده آمریکا در اظهاراتی اعلام کرده است که «هر تعداد از تحریم‌های ترامپ را که خواستیم نگه خواهیم داشت و دوست داریم وارد مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم».

شرمن نیز گفته است که «ما باید با ایران توافقی طولانی، قوی و بهتر داشته باشیم تا به همه نگرانی‌های ما درباره رفتار ایران در منطقه، موشک‌های بالستیک، تجارت اسلحه و حقوق بشر پرداخته شود».

هرچند زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها موضوع جدیدی نیست اما تجربه ثابت کرده هر گامی که به عقب برداریم آن‌ها یک گام جلو خواهند آمد. از طرف دیگر در عرف دیپلماتیک هیچگاه یک کشور نباید خود را مشتاق رسیدن به توافق و نیازمند آن نشان دهد؛ زیرا تنها باعث خواهد شد که طرف مقابل با سوءاستفاده از این موضوع خواهان امتیازات بیشتر شود.

بنابراین عجله دولت تنها به زیان ایران خواهد بود و مانند آنچه در زمان اجرای برجام اتفاق افتاد، احیای این توافق نیز ثمره‌ای برای کشور نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رسیدن به توافق برای رسیدن نظر می رسد دولت ایران اعلام کرده عجله دولت صحبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، عملیات وعده صادق، بعد علمی این حرکت غرورآفرین و موضوع اقتدار علمی ایران موضوع بیست‌وششمین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی «دانشگاه خانه گفت‌وگو» بود که در این نشست اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر تحلیل ابعاد مختلف این عملیات به بیان نظرات و راهکارهای خود در خصوص نحوه تبیین چرایی انجام این عملیات در میان جامعه دانشجویی پرداختند و بر ضرورت گفتمان‌سازی توسط دانشگاه تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: نقش محوری دانشگاه در گذار به جهان پساصهیونیسم/ طوفان‌الاقصی زمینه نابودی زودرس اسرائیل را رقم زد ریشه‌های موفقیت در عملیات وعده صادق باید برای نسل جوان تبیین شود

حسن بنیانیان؛ مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این نشست با اشاره به عملیات ظفرمندانه «وعده صادق» اظهار کرد: ابعاد این موفقیت و ریشه هایش را باید برای نسل جدید باز کرد. فرهنگ، مهارت و علم به هم پیوند خورد تا این قدرت را آفرید.

وی ادامه داد: از اساتید دانشگاه تقاضا می‌کنم این موضوع را در قالب پایان نامه به دانشجویان مقطع دکتری بسپارید تا پیگیری کنند هر جا موفقیتی بوده یک عزیزی پشت آن قرار گرفته که قیامت‌باوری دارد و با خدا معامله میکند.

نظام دانشگاهی ما هنوز توان «قیامت باوری» را ندارد

بنیانیان خاطرنشان کرد: شهید فخری‌زاده تا لحظه ای که شهید شد ناشناخته بود و چه بسیار کسانی که بعد از شهادت گفتند که بوده و چه کرده است!؟ در این موفقیت ها فرهنگ را سنتی می‌بینیم. نظام دانشگاهی ما هنوز توان قیامت باوری را ندارد و این هشداری است چون بخش بزرگی از جامعه از این عرصه تغذیه می‌کنند.

وی افزود: باید استادان را باورمند کنیم که ما راه برگشت نداریم و صلح با رژیم صهیونیستی غیرممکن است. اگر از نقش اساتید در تحلیل فرصت ها و ضعف ها غفلت کنیم بسیار خطرناک است. بسیاری از مدیران که فاسد می‌شوند به این تحلیل می‌رسند که جامعه حق ما را نمی‌دهد و بنابراین خودمان باید این حق را بگیریم.

بنیانیان تصریح کرد: عنصر فرهنگ در کشور ما همچنان سنتی به آن نگاه می‌شود و در دانشگاه هم سنتی تحلیل میشود برای مثال دهه عاشورا برای این است که یک سال درست زندگی کنیم و دانشگاه باید به این مسائل ورود کند.

وی ادامه داد: تحمل زجرها فقط با قیامت باوری امکان پذیر است. اگر میخواهید بدانید چرا دانشگاه انزوا دارد؟ از مدیران اجرایی بپرسید اینها درددل‌هایی دارند از قراردادهای پژوهشی با دانشگاه که حاصلی نداشته است!

دانشگاه باید در تولید گفتمان پیشگام باشد/ پیام عملیات وعده صادق ابهت‌شکنی است

جهانبخش محبی‌نیا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نیز عملیات وعده صادق را پدیده‌ای اعظم در روابط بین الملل دانست و گفت: ما اساتید دانشگاه باید سبکی را پیشه کنیم که در تولید باور، اندیشه و گفتمان دانشگاه را پیشقدم کنیم و از تفکرات ما در نهادهای مختلف از جمله نهادهای نظامی استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد هم در داخل کشور و هم در خارج کشور هر عملیاتی که موجب تقویت حماس، اسلام و ایران میشود را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرند درصورتی که مدل تحلیل باید داشته باشیم و عقلانیت باید پشت مواضع نهفته باشد.

محبی‌نیا با اشاره به اهمیت بیان مسئله در روش تحقیق خاطرنشان کرد: بیان مسئله این است که پشت مسئله ما یک منطق و ضرورتی نهفته است که باید برای ما آن را برجسته کند.

وی ادامه داد: جنگ اخیر حماس با اسراییل و ورود جمهوری اسلامی تحت عنوان عملیات وعده صادق، عبور از تمام از جنگ های کلاسیک، پارتیزانی و معمول جهان است در واقع مسئله ابهت شکنی مطرح است پیام این جنگ موشک و پهپاد نیست.

محبی‌نیا تصریح کرد: مسئله بعدی چرا بچه های ما را در سفارتخانه خودمان زدند!؟ جنگ ها ویژگی گفتمانی پیدا کرده‌اند در گفتمان حقیقت معنا ندارد جهان ما عوض شده و دیسکورس تعیین کننده است و با استفاده از تبلیغات میخواهد بگوید پیروز عملیات اسراییل است و دنبال کشته ها و تلفات و...نیست بلکه مسئله پیروز این میدان بودن است. نتانیاهو توحه جهانیان را از غزه به ایران برگرداند سرنوشت نتانیاهو برای همیشه وابسته به این جنگ و آتش بس است و نتوانست کاری انجام دهد.

وی اضافه کرد: مسئله بعدی این است که بعد از این جنگ چه خواهد شد؟ مطمئن باشید دنیای بعد از آتش بس و صلح حماس با اسراییل ما را وارد دوران جدیدی از قضاوت ها واکنش ها می‌کند و ملتی میتواند بر سرنوشت خویش مسلط شود که دانشگاهیانش این فضا را کشف کنند و در قالب گفتمان در اختیار نهادهای نظامی بگذارند.

ایران، آسیب پذیری اهریمنان در منطقه جهانی را اعلام کرد

معصومه رشاد؛ عضو هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز گفت: عملیات وعده صادق بحث ساختارشکنی را مطرح کرد اینکه چند محور یکی آسیب پذیری و آسیب سازی را ایجاد می‌کنیم. در وعده صادق ما از آسیب‌سازی استفاده میکنیم و در تبدیل گفتمان حساسیت از جامعه نظامی خارج می‌شود.

وی ادامه داد: در عملیات وعده صادق در ساختار نظام بین الملل و قدرت های مطرح یک سری مبادلات به هم خورد. امروزه در عرصه بین الملل در مورد ایران بسیار صحبت میشود چه خوب است ما اساتید دانشگاه شروع به تبیین گفتمان کنیم که چگونه باید پاسخ می‌دادیم.

رشاد تصریح کرد: یک عملیات روانی خوب از رفتار دنیا نسبت به ایران میتوانیم داشته باشیم اینکه ایران میتواند آسیب پذیری ایجاد کند در واقع ما آسیب پذیری اهریمنان در منطقه جهانی را اعلام کردیم.

پاسخ ایران حداقلی و پدافند رژیم صهیونیستی حداکثری بود

زینب زارعی از دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجوی روابط بین الملل نیز گفت: رژیم صهیونیستی در آمادگی کامل قرار داشت و در واقع هدف ایران نشان دادن قدرت خود بود.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق بزرگترین عملیات پهپادی و بالستیک جهان بود، ادامه داد: در عملیات وعده صادق پاسخ ایران حداقلی و پدافند رژیم صهیونیستی حداکثری بود و تنبیه متجاوز با هوشمندی انجام شد.

اساتید دانشگاه قیامت‌باوری را برای دانشجویان تبیین کنند

آرزو اسلامی دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: برخی ها تصور میکنند جهان تنها شامل چند کشور انگلیس، آمریکا، فرانسه و... می‌شود. خیلی ها سعی می‌کنند یأس و ترس و ناامیدی را میان مردم و دانشجویان ایجاد کنند. بعد از عملیات وعده صادق بسیاری از دانشجویان گفتند نباید این کار را میکردیم آنها به ما حمله می‌کنند در واقع اینها تحت تاثیر رسانه‌های غربی هستند.

وی با اشاره به سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم اگر شما شروع کننده باشید تمام کننده ما هستیم نترسیم و نترسانیم...»اضافه کرد: ما باید به دانشجویان خودمان قیامت باوری را یاد بدهیم. ما در ۸سال دفاع مقدس هیچی نداشتیم اما چطور توانستیم این هیمنه را شکست دهیم؟ امیدوارم اساتید از نظر علمی این مباحث را در کلاس گفتمان سازی کنند تا ترس را از وجود دانشجویان دور بکنند و بیشتر از این هیمنه اسرائیل را لگدمال کنیم.

نقش دانشگاه در توسعه نظامی غیرقابل انکار است

علوی؛ دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست خاطرنشان کرد: با انجام عملیات وعده صادق اسرائیل به عنوان مدعی دارا بودن تکنولوژی شماره یک جهان به چالش کشیده شد. این کار بسیار با تدبیر انجام شد و این مسیر تا نابودی صهیونیست بین الملل ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: از بیش از دو دهه گذشته دانشگاهیان در ارکان نظامی قرار گرفتند تا امروز به این سطح توسعه رسیده ایم. اسراییلی ها خود میدانند که اولین خبط آنها منجر به نابودی آنها میشود. قتل عام چیزی نیست که در سنت‌های الهی خداوند از آن بگذرد.

علوی با تأکید بر خودباوری افزود: بعد از وعده صادق در دانشجویان عملا حس عزت نفس و خودباوری می‌بینیم. این جرثومه فساد باید قبل از ظهور امام زمان(عج) به دست ایران از بین برود و می‌رود.

حرکت رسانه ای حماس رمز موفقیت واقعی است

طبیب زاده؛ عضو هیئت علمی دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نیز با بیان اینکه عظمت و بزرگی عملیات وعده صادق بر کسی پوشیده نیست، گفت: فلسطینی ها سالها مبارزه کردند اما در دو سال گذشته و اتفاقاتی بعد از ۷اکتبر رخ داد که به نظر غیرقابل باور می‌رسد.

وی ادامه داد: یحیی سنوار رسانه را خیلی خوب درک کرده و نمایش قدرت در مظلومیت باعث جریان های امروز در دانشگاه های اروپا و امریکا میشود و حرکت رسانه ای حماس رمز موفقیت واقعی است. سهم ما در انتقال این مطلب به جهان و جامعه چقدر است؟ شناخت ما از رسانه کم است و تولید محتوای مناسب نکردیم و نتوانستیم اقناع ایجاد کنیم.

علم مخالف ایمان نیست

حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی ثانی رئیس پژوهشکده قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این نشست اظهار کرد: دو نظریه به صورت جدی در ارتباط با علم و دین و یا عقل و دین مطرح است اینکه آیا این دو مکمل یکدیگرند یا با یکدیگر در تضاد هستند؟

وی با اشاره به کتاب علم و ایمان شهید مطهری ادامه داد: اگر امروز ایران اسلامی به عنوان یک قدرت منطقه ای و جهانی مطرح شده چون به این پیام پاسخ داده که علم مخالف ایمان نیست بلکه مکمل یکدیگر هستند. علم روشنی و توانایی و ایمان عشق و امید و گرمی می‌بخشد علم ابزار میسازد و ایمان مقصد یعنی این ابزار در ارتباط با چه کسانی استفاده شود؟ علم سرعت میدهد و ایمان جهت بنابراین علم بدون ایمان مفید نیست. قطعا علم و ایمان قدرت تولید می‌کند.

تبلور تمدن اسلامی در عملیات وعده صادق

محمد عابدی مدیر کل حوزه ریاست" معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت نگاه تمدنی نسبت به عملیات وعده صادق اظهار کرد: چه موضوعی در عالم رخ داد که همه جوامع علمی جهان را مشغول خود ساخت؟ تمدن اسلامی که برگرفته از نگاه دینی و شیعی و برگرفته از راهبری امام خامنه‌ای و ایده امام(ره) است در مقابل تمدن غرب خود را نشان داد و مشخص کرد تمدن اسلامی چه جایگاهی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تمدن اسلامی اراده خود را نمایان کرد در اصل ایران اسلامی به ندای مظلومیت مردم فلسطین پاسخ داد. آن چیزی که در وعده صادق رخ داد تمدن اسلامی به شکلی متبلور شد و در آینده از این نوع نگاه در دانشگاه ها و مراکز فکری سخن خواهند گفت.

عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است

محمد قربانی گلشن آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در انتهای این جلسه با گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مطهری و تبریک روز معلم اظهار کرد: یکی از معتبرترین نشریات علمی که نیچر است سال ۱۸۶۹تاسیس شد و در بریتانیا منتشر می‌شود که آخرین یافته های علمی دنیا را منعکس می‌کند. هم نشریه نیچر و هم ساینس مبنای علوم شناختی دارند و در حوزه علوم اجتماعی و اینها ورود ندارند.

وی ادامه داد: ۱۹ می ۲۰۰۵ شماره ۷۰۴۰ سرمقاله ای توسط سردبیر ارشد نیچر تحت عنوان مارش بزرگ ایران منتشر میشود این خانم از مقامات ارشد اطلاعاتی ایالات متحده است و در حال حاضر پژوهشگر مهمان اندیشکده بروکینگز است جایی شبیه مجمع تشخیص مصلحت ایران. نویسنده همان اول مقاله میگوید تحولات علمی ایران در حال رشد است و در دو صورت می‌توان جلوی آن را گرفت: «تحریم های فزاینده» و «ایجاد اغتشاش سیاسی در فضای دانشگاهی» و اگر کاری نکنیم ایران به دوران باشکوه علم خود برمیگردد. اگر ایران تبدیل به مرجعیت علمی شود؛ رقیب جدی برای تمدن غرب است.

قربانی تصریح کرد: بنابراین تحلیل و برآورد آنها از وضعیت ایران روشن است. از آن زمان طراحی شد که اغتشاشات در دانشگاه‌های ایران شکل بگیرد و جلوی تحقیقات با کیفیت گرفته شود و ارتباطات علمی ایران را قیچی کنند. این نشریه در انگلیس چاپ میشود اما دست آمریکا است. دقیقا رشد علمی ایران از همان سالها شروع شد.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق خاطرنشان کرد: اسرائیلی که از زمان تاسیس حتی یک شلیک به آن نشده است نشان می‌دهد که عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است که هیمنه اسرائیل را از بین برد.

قربانی افزود: ما به خودتحقیری علاقه داریم. اگر امروز در دانشگاه های ایالات متحده ایستادگی می‌کنند، به برکت انقلاب اسلامی است کار رسانه ای شما این است که تبیین کنید هیمنه اسراییل درهم شکست.

وی با بیان اینکه شیخ احمد یاسین میگوید به تاسی از امام(ره) حماس را راه اندازی کردیم و مانیفست جهاد اسلامی هم متکی بر انقلاب اسلامی است و تا پیش از آن خبری نبود، گفت: دو سال پیش نفتالی بنت در نامه ای به یهودیان جهان نوشت: اسراییل ۸۵ سالگی خود را نخواهد دید.

دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل ایالات متحده خواهند شد

قربانی ادامه داد: بنیامین گانتس فرمانده ستاد کل ارتش اسرائیل هم در تحلیلی می‌گوید: «من بعید میدانم اسرائیل تا ۵سال دیگر دوام بیاورد». اینها از اینجا ناشی میشود که قدرت نرم مشروعیت و نظام آموزش عالی دانشگاه ها باید ماشین مشروعیت ساز برای نظام سیاسی باشد و اگر دیر بجنبند دانشگاه ها پاشنه آشیل ایالات متحده خواهند شد. آمریکا امروز در بحرانی ترین شرایط خود به سر می‌برد و آبروی آنها رفته است.

قدرت نظامی و دیپلماسی ناشی از علم است

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه قدرت نظامی و دیپلماسی ناشی از علم است، افزود: اسرائیل در همین جنگ ۳۰میلیارد دلار توسط یمنی ها ضربه خورده است اینها ناشی از اقتدار علمی ایران است. امروز ایران در باشکوه ترین شرایط خود در منطقه است و هیچ مسئله ای بدون نظر و اراده ایران قابل حل نیست و منشا این قدرت هم علم و دانشگاه ها هستند.

قربانی خاطرنشان کرد: همه اینها ناشی از تدبیر جمهوری اسلامی ایران است چرا؟ به دلیل اینکه انقلاب اسلامی بر اساس فطرت انسانی است و چون فطری است صدای انقلاب پژواک دارد دوم اینکه کاملا عقلانی است. سوزش صهیونیستها از این شد که دانشجویان و اساتید کلمبیا هم علیه اسرائیل شعار دادند و این جزو پدیده های نادر جهان است یعنی یهودیان جهان علیه رژیم صهیونیستی شعار دادند. اینها همگی به برکت انقلاب اسلامی ایران است. در قله ای ایستاده ایم که عظمت ایران را همه مشاهده می‌کنند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229021 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • مایکل اوون: می‌ترسم لیورپول به سرنوشت منچستریونایتد دچار شود
  • اوسمار: شانس رسیدن به صدر جدول را از دست دادیم/ هواداران مثل ما ناراحت هستند
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • روز سرنوشت‌ساز؛ استقلال و پرسپولیس مقابل سرسخت‌ترین رقبا
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • ببینید | عجیب‌ترین طراحی تاریخ فوتبال؛ عبور بازیکنان از خیابان برای رسیدن از رختکن به ورزشگاه!
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • پرسپولیس بعد از 9 سال 4 تایی شد