Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش متوسطه، آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به افزایش تعداد حوزه‌های امتحانات نهایی گفت: امسال حدود ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در حوزه‌های نهایی استان برای امتحانات نهایی حضور دارند که در پایه دوازدهم قریب به ۳۵ هزار و در پایه نهم حدود ۶۵ هزار دانش‌آموز در کل استان اصفهان امتحان نهایی می‌دهند.

حسین نادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، مسئولیت آموزش و پرورش را برای حفظ سلامت دانش‌آموزان در امتحانات مهم دانست و اظهار کرد: خودمراقبتی و نظارت بر وضعیت دانش‌آموز بعد از جلسه امتحان در محیط بیرون از مدرسه در کوچه و خیابان بر عهده خانواده است، تاکید مسئولان بر این است که خانواده‌ها حتماً به این موضوع فکر کنند و برگزاری امتحانات به طور حضوری تنها برای رسیدن به حق اصلی فرزند آنها و نوعی دستیابی به عدالت آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اینکه امسال حدود ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در حوزه‌های نهایی استان، امتحانات حضوری می‌دهند، افزود: در پایه دوازدهم قریب ۳۵ هزار و در پایه نهم حدود ۶۵ هزار دانش‌آموز در کل استان اصفهان امتحانات نهایی می‌دهند.

رعایت فاصله اجتماعی با افزایش حوزه‌های امتحانی

رئیس اداره آموزش متوسطه، آموزش و پرورش اصفهان، تصریح کرد: برای رعایت فاصله اجتماعی دانش‌آموزان در امتحانات تعداد حوزه‌های امتحانی استان افزایش پیدا کرده است و همان طور که امتحانات سال گذشته بدون مشکل برگزار شد امسال هم حفظ سلامت دانش‌آموزان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حضور مراقبان سلامت در جلسه امتحان نهایی اولویت اصلی کار آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: به خانواده‌هایی که نگران این موضوع هستند، پیشنهاد دادیم که خودشان یک روز قبل از امتحان نهایی فرزندشان به مدرسه و محل حوزه امتحان او بیایند و از نزدیک محل و نحوه فاصله‌گذاری و تهویه هوا را بازدید کنند تا به اطمینان برسند.

نادیان در خصوص اینکه هر فردی در محیط بیرون احتمال دارد ناقل ویروس کرونا باشد، خاطرنشان کرد: توجه به حفظ سلامت دانش‌آموز در محیط مدرسه وظیفه آموزش و پرورش است، از سوی دیگر لازم است که خانواده به فرزند خود هشدار دهند بعد از خروج از مدرسه، در کوچه و خیابان و محیط بیرون در رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی توجه لازم را داشته باشند و بعد از امتحان دادن با نظارت دقیق خودشان فرزند را به خانه ببرند.

والدین ناظر کمک کننده مدرسه باشند

رئیس اداره آموزش دوره اول و دوم متوسطه، آموزش و پرورش اصفهان درباره اینکه بعضی خانواده‌ها تاکید بر غیرحضوری بودن برگزاری امتحانات دارند، گفت: در صورت غیرحضوری بودن امتحانات به طور ناخواسته عده‌ای از دانش‌آموزان با تقلب در فضای مجازی و استفاده از کمک دیگران معدل‌های بالایی کسب می‌کنند و این نوع امتحان عادلانه نیست و دانش‌آموزانی که شایستگی ورود به یک رشته تحصیلی را دارند این فرصت را از دست می‌دهند.

وی در توصیه به خانواده‌ها گفت: والدینی که دانش‌آموزان آنها پایه هفتم، هشتم، نهم، دهم و یازدهم هستند و امتحانات آنها غیرحضوری است اگر آینده دانش‌آموز برای آنها مهم است خودشان به عنوان یک ناظر امتحان به کمک مدیر مدرسه بیایند و اجازه ندهند دانش‌آموز به سمتی غیرمنطقی و تقلب کردن پیش برود.

نادیان اظهار کرد: والدین ناظر، کمک کننده مدرسه باشند تا دانش‌آموز واقعاً مواردی را که یاد گرفته برای امتحان پایان سال تحصیلی بنویسد به دلیل اینکه اگر بدون یادگیری کامل و با تقلب به پایه بالاتر برود به طور یقین در پایه‌های تحصیلی بالاتر دچار مشکلات بیشتری می‌شود.

کد خبر 491827

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان فصل امتحانات مدارس اپیدمی کرونا امتحانات حضوری شیوه نامه امتحانات حضوری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان پایه نهم و دوازدهم نگرانی والدین خودمراقبتی در کرونا امتحانات پایان سال امتحانات خرداد 1400 آزمون های حضوری پایه نهم و دوازدهم افزایش حوزه های امتحانی تحصیل وزارت آموزش و پرورش امتحانات نهایی دوازدهمی ها امتحانات 1400 برگزاری امتحانات حضوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هزار دانش آموز امتحانات نهایی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان به میزبانی سالن جلسات استانداری سمنان ضمن بیان اینکه امتحانات نهایی یکی از موارد اولویت دار فعلی آموزش و پرورش استان است، ابراز داشت: انتظار می‌رود با تشکیل ستاد پشتیبانی از آزمون تمامی امکانات لازم در این راستا فراهم شود.

وی افزود: سطح کیفی استان سمنان حوزه آموزش و پرورش و موارد و مسائل مرتبط با این حوزه همواره باید سرآمد کشور باشد.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه به مباحث و مسائل فرهنگی و دینی سطح مدارس استان باید توجه شود، ابراز داشت: با استفاده از ظرفیت مشاوران فرهنگی و دینی به صورت ویژه این مهم باید در دستور کار قرار گیرد

هاشمی در ادامه تصریح کرد: برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اردوهای راهیان نور و برنامه‌های ورزشی و با نشاط می‌بایست در آموزش و پرورش استان سمنان برنامه ریزی شود.

وی افزود: به منظور ارتقا هر چه بیشتر شاخص‌های آموزشی باید جذب اعتبارات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان سمنان مد نظر آموزش و پرورش قرار گیرد.

کد خبر 6087722

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود