Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@14:41:14 GMT

ارتقای امنیت شهر مستلزم مشارکت شهروندان است

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۳۱۳۳

ارتقای امنیت شهر مستلزم مشارکت شهروندان است

یک دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری گفت: به منظور ارتقای سطح امنیت فضاهای شهری علاوه بر عملکرد مطلوب و بجای مدیریت شهری، نیاز است حس مسئولیت پذیری شهروندان نیز در قبال شهر محل سکونت خود بیشتر شود تا آنها در فرآیندی مشارکت پذیر مدیریت شهری را در مدیریت بهتر فضاها یاری کنند.

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: فضاهای بی دفاع شهری به واسطه مشکلات کالبدی یا ویژگی‌های اجتماعی، محل وقوع جرم و جنایت هستند و در بروز مشکلات اجتماعی تأثیر زیادی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوامل کالبدی می‌تواند زمینه ساز و تقویت کننده بروز جرم و جنایت در فضای شهری باشد، افزود: نیاز است منابع روشنایی در فضاهای تاریک تعبیه شده و دوربین در برخی مکان‌ها نصب شود تا امنیت فضاهای شهری ارتقا پیدا کند.

این کارشناس جغرافیا و برنامه ریزی شهری خاطرنشان کرد: افزایش حضور پذیری در فضاهای شهری و وجود چشمان ناظر نیز عامل دیگری است که از وقوع جرم و جنایت در شهر جلوگیری می‌کند و در این بین افزایش مشارکت و حضور پذیری شهروندان در فضاهای شهری بسیار مهم است.

ابراهیمی اضافه کرد: به منظور ارتقای سطح امنیت فضاهای شهری علاوه بر عملکرد مطلوب و به جای مدیریت شهری، نیاز است حس مسئولیت پذیری شهروندان نیز در قبال شهر محل سکونت خود بیشتر شود تا آنها در فرایندی مشارکت پذیر مدیریت شهری را در مدیریت بهتر فضاها یاری کنند.

وی تصریح کرد: تعمیر سریع مبلمان و تجهیزات شهری، جریان داشتن حیات اقتصادی در طول شبانه روز در مناطق مختلف شهر، ساماندهی زمین‌های بایر اطراف شهرها، تخریب خانه‌های خالی از سکنه و فرسوده و فراهم آوردن زیرساخت‌های کالبدی برای حضور بیشتر شهروندان در طول شبانه روز از جمله اقداماتی است که مدیریت شهری می‌تواند برای ارتقای کیفیت فضاهای بی دفاع شهری و تأمین امنیت آنها انجام دهد.

کد خبر 492055

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران فضاهای شهری مشارکت شهروندان امنیت مدیریت شهری زیرساخت شهری سیستم روشنایی روشنایی شهر جرم و جنایت شهر مسئولیت پذیری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت شهری فضاهای شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه

نماینده ولی فقیه در لرستان از پیگیری مسائل اساسی این استان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، ظهر امروز، در نشست با اصحاب رسانه، گفت: فرهنگ و اقتصاد دو عنصری است که پیشرفت و ارتقای فرهنگی و دینی را به‌دنبال دارد.

او با بیان اینکه خبرنگاران با سخنی که می‌گویند و قلمی که به‌کار می‌برند جایگاه مهمی دارند، تأکید کرد: خبرنگاران نباید از روی حدس و گمان قلم بزنند و با مطالب بی‌پایه و اساس اذهان را مشوش کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: آگاهی‌دادن درست و به‌دور از بداخلاقی‌ها، کینه و نفرت موردنیاز است و اهل رسانه در این راستا اولین گروهی هستند که این وظیفه را باید به‌درستی انجام دهند.

شاهرخی یادآور شد: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌دادن هم مورد نیاز ملت است و هم وظیفه کسانی است که گنجینه آگاهی و تدین  در اختیار آن‌ها قرار گرفته‌است.

او اضافه کرد: آزادی قلم و مطبوعات تصویب‌شدۀ قانون اساسی است و یک ملت آگاه آزادی را به ارمغان می‌آورد و مطبوعاتی که بر پایه اطلاع‌رسانی صحیح پایه‌گذاری شده‌است در رشد و کمال ملت تأثیر دارد.

نماینده ولی ‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: هشت مسئله اساسی را سال گذشته به‌عنوان امام‌جمعه خرم‌آباد با بهره‌گیری از اساتید حوزه و دانشگاه پیگیری کردیم.

شاهرخی با اشاره به ترویج سبک زندگی اسلامی در نهاد خانواده متذکّر شد: چهار برنامه محوری همچون تبیین مبانی فرهنگی عفاف و حجاب در خطبه‌های نمازجمعه و برگزاری مسابقات در سطح مدارس و فضاسازی محیطی برگزار شده‌است.

او ارتقای کیفی مراسم نمازجمعه، بزرگداشت سالروز اقامه نخستین نمازجمعه، بسط و گسترش جهاد تبیین با هدف بصیرت‌افزایی، بیان خدمات، توطئه دشمنان در جنگ شناختی و ارتقای کیفیت مدیریت مساجد را از دیگر مسائل محوری در لرستان برشمرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان شاهرخی با بیان اینکه هفت برنامه راهبردی را در بخش روحانیت دنبال کردیم، اعلام کرد: رصد وضعیت حوزه‌های علمیه و ارتباط با طلاب از جمله این برنامه‌ها بوده‌است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد