Web Analytics Made Easy - Statcounter

وعده های پوشالی دولت مردم جنوب شرق را کلافه کرد؛ مردمی که منتظر تحقق قول وزیر جوان برای رفع محرومیت و برقراری عدالت ارتباطی بودند، اما اکنون که زمان موعد فرا رسیده است و خبری از تحقق آن نیست، معتقدند مسئولان در ادعا ۲۰ هستند اما در عملی از سوی آن ها اقدامی صورت نمی گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ وزیر پر حاشیه دولت تدبیر و امید در سال ۹۶ به پهناورترین استان کشور سفر و ضمن افتتاح تعدادی پروژه، قول هایی را مطرح کرد، وعده هایی که در حد شعار باقی ماند، موضوعی که همیشه با گلایه مردم این خطه همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
اما وقتی مخاطبان بیشتری به سراغ فضای مجازی رفتند و به دلیل شیوع کرونا بسیاری از فعالیت ها به ویژه آموزش به سمت شبکه های اجتماعی سوق پیدا و زخم های کهنه به گونه ای دیگر سر باز کرد، دیگر این بار دانش آموزان و دانشجویان بودند که صدایشان بلند شد.
 
آن ها به دلیل همه گیری کرونا امکان تحصیل در فضای آموزشی را نداشتند و به اجبار باید سراغ کلاس های آنلاین می رفتند، اما در بسیاری از نقاط نه تنها از اینترنت خبری نبود، بلکه حتی آنتن دهی تلفن ها هم قطع شد و بسیاری از محصلان تمام این مدت سعی کردند به هر طریقی شده صدایشان را به گوش مسئولان امر برسانند.
 
عکس های متعددی از بالا رفتن دانش آموزان بر منبع آب، بلندی ها و درختان برای یافتن آنتن یا دسترسی به اینترنت منتشر و با پیگیری های رسانه ای، بالاخره وزیر ارتباطات در لایو اینستاگرامی اش قول داد که با هدف محرومیت زدایی ارتباطی مجدد به این استان سفر کند.
 
سفری که دی سال گذشته انجام شد و  ۱۰ روز به طول انجامید و با بوق و کرنای رسانه های وابسته به دولت همراه شد، اما وزیر جوان در این سفر قول های بزرگتری داد و به گونه ای آن را بیان کرد که بسیاری از مردم امیدوار شدند، وی وعده داد که اردیبهشت امسال عدالت ارتباطی در سیستان و بلوچستان برقرار شود، اما در حالی به ۱۹ اردیبهشت رسیدیم که نه تنها این مهم محقق نشد، بلکه با افزایش چشمگیر پیام ها و تماس های مردمی مبنی بر قطع مکرر و چند روزه اینترنت و آنتن دهی خطوط تلفن همراه در بسیاری از نقاط این خطه مواجه هستیم.
 
موضوعی که مشکلات زیادی را برای مردم جنوب سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان دلگان و سراوان به همراه داشته است و اینک مردم با جدیت بیشتری منتظر پیگیری رسانه ای در ارتباط با وعده عملی نشده وزیر جوان هستند.
 
قطعی مکرر آنتن دهی تلفن همراه
 
در همین راستا شهروندان خواستار تدبیری از سوی مسئولان مخابرات برای بخش جلگه و توابع آن شدند، چراکه به گفته آن ها هر روز ساکنان این منطقه شاهد قطعی مکرر آنتن دهی تلفن همراه هستند و اظهار می کنند که از کلاس، کار وزندگی و همه امور خود بازمانده اند، چراکه مدام این مشکل تکرار می شود.
 
آن ها می گوینده، کاش مسئولان امر خودشان را جای مردم رنج کشیده می گذاشتند تا ببینند و درک کنند چه سختی هایی را متحمل می شوند، مردمانی که حتی حاضر هستند برای پایان دادن به مشکل قطعی فیبر نوری که به صورت هوایی کشیده شده و هر چند روز یکبار تکرار می شود، دست به دست هم دهند و با وجود همه تنگناهای مالی بیل و کلنگ دست بگیرند و برای جانمایی فیبر نوری به صورت زمینی همکاری کنند، آن ها اظهار می کنند که این اقدام را انجام می دهند تا روسیاهی آن برای کسانی بماند که نظاره گر درد و رنج مردم هستند اما اقدامی نمی کنند.
 
به گفته آن ها حکایت قطعی مکرر تلفن همراه و اینترنت مربوط به امروز و دیروز نیست، بلکه سال هاست درگیر آن هستند، اما هیچ اقدامی از سوی مسئولان برای رفعش انجام نشده است. بنابراین خواستار این هستند که بار دیگر صدایشان از تریبون رسانه به گوش متولیان امر برسد تا شاید یکبار برای پایان دادن به این قصه تلخ قدمی بردارند.
   
قطعی های مکرر و مردم متضرر

 
میرزا بامری، مدیر آموزش و پرورش جلگه در این باره به خبرنگار ما گفت: مردم جلگه و توابع از قطعی مکرر تلفن همراه خسته شده اند، چندین سال است که این ماجرا ادامه دارد و اکثر ساکنان منطقه، کشاورزان، کسبه و محصلان ضررهای زیادی متحمل شده اند.
 
وی ادامه داد: به علت نبود آنتن دهی و اینترنت مردم برای تامین نان و معیشت هم دچار مشکل هستند، بنابراین تقاضا داریم که یکی صدای مان را بشنود، از تمام نیروهای انقلابی و سپاه که همیشه حامی محرومان بوده و از فرماندار و نیروهای انتظامی عاجزانه تقاضا داریم که این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند، چراکه این وضعیت شایسته مردم شهید پرور این منطقه نیست.

دانش آموزان بر بلندای منابع آب برای استفاده از آنتن تلفن همراه در کرمان
 
به گفته بامری، قطعی های مکرر بیشتر بر اثر وزش باد و بارش باران یا سرقت کابل ها صورت می گیرد و سبب شده است که مردم با مشکل جدی مواجه شوند، خیلی از مغازه ها بسته شده و حتی مردم نمی توانند نان تهیه کنند، چراکه پول نقد ندارند و باید کارت بکشند که به دلیل مشکلات ارتباطی بیشتر اوقات امکان آن مهیا نیست.
 
وی اضافه کرد: این موضوع به صورت مکرر از سوی مسئولان شهرستان به ویژه فرماندار پیگیری شده است، اما گویا گوش شنوایی برای رفعش وجود ندارد.
 
این مقام مسئول اذعان کرد: دانش آموزان برای این که از کلاس درس عقب نمانند به بالای مخازن هفت متری آب می روند که تا بتوانند از آنتن دهی استان کرمان استفاده و در کلاس ها شرکت کنند.
 
تلخی کام کشاورزان به دلیل اختلال خطوط تلفن همراه و اینترنت
 
حجت السلام والمسلمین هادی بامری، امام جمعه موقت دلگان نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: مردم جلگه مدت هاست مشکل آنتن دهی خطوط و اینترنت دارند، در یکی از روستاها به نام گزگر نیز مشکلات جدی و اساسی است، به گونه ای که باید حتما بالای بلندی بروند تا بتوانند تلفن بزنند.
 
وی ادامه داد: اختلال خطوط تلفن همراه و اینترنت باعث شده است که کام کشاورزان بعد از یکسال تلاش تلخ شود، چراکه امکان برقراری تماس با راننده ها برای حمل تولیداتشان ندارند و باید گفت که ضرر اساسی به آن ها وارد شده است.
 
بامری افزود: آموزش نیز با مشکل جدی همراه شده و امکان اجرای مجازی آن به صورت مطلوب فراهم نیست، معلمان اذعان می کنند که همیشه باید صوت کلاس را ضبط و ساعت ها منتظر بمانند تا بتوانند ارسالش کنند، اما در نهایت به دلیل اینترنت ضعیف دانش آموزان به صورت ناقص دریافت می کنند و مشکلاتی در راستای تحصیل برایشان به وجود آمده است.
 
وی اذعان کرد: قطعی اینترنت و تلفن بر فعالیت اصناف هم تاثیر جدی گذاشته است، مسئولان قول هایی برای رفع داده اند، اما هنوز اقدامی صورت نگرفته، وزیر هم آمد وعده هایی داد، اما پشت سرش را نگاه هم نکرد، به گونه ای که نه تنها مشکلات رفع نشده، بلکه شرایط بدتر شده است.
 
رئیس حوزه های علمیه دلگان اضافه کرد: این مشکل مربوط به بخش یا منطقه خاصی نیست و در بسیاری دیگر از نقاط استان نیز به صورت اساسی وجود دارد و انتظار می رود با همکاری رسانه ای این مشکلات به گوش مسئولان برسد تا شاید برای پایان دادن به آن اقدام جدی انجام دهند.
 
قطعی خطوط و تعطیلی صنوف
 
ابراهیم رضوی، رئیس اداره صمت دلگان هم گفت: قطعی اینترنت باعث شده است که بسیاری از صنوف به ویژه نانوایی ها با مشکل جدی مواجه شوند، برخی هم به صورت قرضی نان در اختیار مردم می گذارند تا از این نظر دچار مشکل نشوند.
 
وی با بیان این که وقتی اینترنت نباشد صد در صد واحدهای صنفی تعطیل هستند، اذعان کرد: یکی از مشکلات اساسی به صدور بارنامه اختصاص داشت و رانندگان مجبور بودند به دیگر نقاط مراجعه کنند تا بتوانند سوخت بزنند.
 
این مقام مسئول با گلایه از قطعی مکرر اینترنت و آنتن دهی خطوط، اظهار کرد: متاسفانه اگر بارندگی اندکی هم صورت بگیرد و بادی بوزد با مشکل قطعی مواجه می شویم، مسئولان دلیل آن را فیبر نوری هوایی می دانند که از فنوج کشیده شده و مکرر دچار قطعی می شود.
 
فیبر نوری زمینی؛ حلال مشکلات

 
مجتبی شجاعی، فرماندار دلگان نیز در این باره بیان کرد: اگر فیبرنوری در فنوج به صورت زمینی کشیده شود، خیلی از مشکلات حل و از قطعی هایی که به دلیل طوفان، سیل و سرقت صورت می گیرد، جلوگیری می شود.
 
وی ادامه داد: هفته گذشته پنج روز شاهد قطعی زیرساخت های ارتباطی بودیم که با توجه به این که در فصل برداشت هندوانه هستیم و روزانه  ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون از این محصول از دلگان خارج می شود، تعداد زیادی از رانندگان طی این روزها سرگردان بودند، چراکه امکان صدور بارنامه وجود نداشت.
 
این مقام مسئول اذعان کرد: مغازه‌ دارها نیز با کارتخوان فعالیت می کنند، به همین دلیل فعالیتشان با مشکل مواجه شد، فصل امتحانات تعطیل شده بود و مردم نان قرضی می خریدند آن هم در بخش ۵ هزار نفری که مرکز شهر است، نزدیک به 200 روستا دارد.

فقط یک اکیپ رفع نقض برای 5 شهرستان
 
به گفته وی، وقتی آنتن قطع می شود، مخابرات مسئولیت نگهداری آن را دارد، اما فقط یک اکیپ شهرستان های دلگان، ایرانشهر، فنوج، بمپور و بزمان را پوشش می دهد، این تیم شرکتی است و می تواند نیرو بگیرد و در هر شهرستان یک گروه تعمیراتی مستقر کند، این موضوع را در سفر وزیر ارتباطات هم مطرح کردم.
 
شجاعی افزود: برای تلفن های ثابت خود شهر هم مشکل داریم که عمده مشکلات به مخابرات برمی گردد، وقتی که اعلام می کنیم آنتن دهی خطوط در روستای گزگر مشکل دارد و صدای روحانیون درآمده، اظهار می کنند که مشکلی نیست، اما بازدید هم انجام نمی دهند، حتی مسئولان شرکت گاهی تماس ما را نمی دهند.
  
وی با بیان این که هدف این است که با وحدت در کنار هم مشکلات را حل کنیم، نه این که به مشکلات بیفزاییم، آن هم در سالی که به مانع زدایی تاکید شده است، اظهار کرد: وقتی آنتن دهی خطوط قطع می شود، در جایگاه سوخت هم امکان بنزین زدن نیست، چراکه نه مردم می توانند پول پرداخت کنند و نه دستگاه کار می کند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: آنتن دهی خطوط دانش آموزان تا بتوانند تلفن همراه گونه ای قطعی مکرر فیبر نوری برای رفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است

آیین تجلیل از دست اندرکاران ویژه برنامه‌های قرآنی کشور» به میزبانی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با حضور دکتر جبلی رئیس رسانه ملی، رئیس کمیسیون اصل نود و فراکسیون قرآن و عترت، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، معاون سیما، معاون حقوقی و امور مجلس و معاون صدای رسانه ملی و جمعی از مدیران شبکه‌ها و چهره‌های نام آشنای تلویزیون و رادیو و برنامه سازان برنامه‌های منتخب قرآنی و معارفی رسانه ملی برگزار شد.

پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما با تقدیر و تشکر از اعضای فراکسیون و تبریک به مناسبت عملیات وعده صادق گفت: در ابتدا از حمایت‌های بی‌دریغ مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم، اعضای فراکسیون به ویژه فراکسیون فرهنگی که حمایت مثال زدنی از تولید محتوای فاخر در رسانه ملی، برنامه هفتم و در لایحه بودجه سال جاری داشتند، تشکر می‌کنم.

رئیس رسانه در ادامه تاکید کرد: موفقیت برای تولید محتوا در رسانه ملی با حمایت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان صورت گرفته است، همچنین از حجت الاسلام قمی به عنوان همراه و مبدع بسیاری از خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها و همکاری برادرانه و صمیمانه ایشان، تقدیر و تشکر می‌کنم.

جبلی با تاکید بر اینکه پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است، اظهار داشت: وظیفه ذاتی، دینی و اخلاقی ما این است تا با همه توفیقاتی که در مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی نصیب ملت بزرگ ایران شده شکرگزاری این نعمات را به جای بیاوریم، پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است، تجربه سال‌های گذشته نشان داده که هرچه رنگ و بوی هویتی برنامه رسانه ملی را بیشتر کنیم با استقبال مخاطبان مواجه می‌شویم.

وی در ادامه اظهار داشت افتخار ما این است که صدا و سیما با برنامه‌های جذاب قرآنی و معارف اسلامی شناخته می‌شود که برکت در رسانه ملی در همین رویکرد و اخلاص فعالیت عزیزان ما طی برنامه سازی‌های مختلف در صدا و سیمای استان‌ها و همه بخش‌ها به مصداق «فستبقوا الخیرات» است.

جبلی در این نشست با تاکید بر اینکه امروز در سازمان صدا و سیما مسابقه وجود دارد، گفت: تهیه کنندگان در سازمان با مدیران مختلف در شبکه‌ها و حوزه‌های مختلف برای ساختن برنامه‌هایی با خلاقیت، مهارت و جذابیت بیشتر با یکدیگر رقابت دارند که مایه افتخار ما است، امیدوارم خداوند به همه ما توفیق بدهد تا در شأن و تراز ملت بزرگ ایران، انقلاب بزرگ اسلامی و میراث ارزشمند قرآن و عترت که ملت ما میراث دار آن است در خدمت مردم عزیز کشورمان باشیم.

نصرالله پژمانفر رییس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه‌های قرآنی ساخته شده در رسانه ملی، گفت: از تمام عزیزانی که زحمت کشیدند در ماه مبارک رمضان اقدام به ساخت برنامه‌های متنوع قرآنی در شبکه‌های مختلف داشتند کمال قدردانی را داریم.

رییس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تمسک به قرآن تنها راه رهایی از بن بست‌های بشریت است، یادآور شد: امروز برای رهایی از بن بست‌ها باید به قرآن و اهل بیت معصومین تمسک بجوییم؛ اگر موضوع جهانی شدن در دنیا مطرح می‌شود این جهانی شدن تنها از طریق قرآن کتاب آسمانی ممکن خواهد بود.

پژمانفر با اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری در خصوص انس و دوستی با قرآن؛ اظهار داشت: انس و دوستی با قران بی تردید اثرات مثبتی در زندگی مردم خواهد داشت، در مجلس شورای اسلامی به امور مختلف در حوزه اجرا و تصویب قوانین پرداخته شد با وجود این موضوعات تلاش شد تا رسیدگی به موضوعات قرآنی در اهم مباحث نمایندگان قرار بگیرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در طول سه سال فعالیت خود تلاش کرد برای توسعه فعالیت قرآنی از ظرفیت مجلس حداکثر استفاده را داشته باشد؛ گفت: نمایندگان در کنار پیش بینی اعتبارات و قانون نویسی سعی کردند از کسانی که در فعالیت‌های قرآنی دستی توانا دارند حمایت و قدردانی کنند. امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تحقق تمام آرمان‌های قرآنی در کشور باشیم.

محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن قدردانی از بسیاری از دست‌اندرکاران محافل قرآنی اعم از شورای توسعه قرآنی، آموزش و پرورش، بسیج، شهرداری، کانون‌های فرهنگی و مذهبی و رادیو و تلویزیون، گفت: با تمام نهاد‌ها و سازمان‌هایی که به نوعی در فعالیت قرآنی نقش آفرینی داشتند نمی‌توان حضور مردم و همگرایی آنها این محافل را را انکار کرد. جدی گرفتن موضوعات قرآنی از مباحث قابل توجه است که این مسئله در بسیاری از استان‌ها و روستا‌ها مثال زدنی بود.

محمد تقی نقدعلی عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست ضمن تقدیر از برنامه‌های قرآنی رسانه، گفت: امسال صدا و سیما برنامه‌های فاخری در قالب موضوعات قرآنی تهیه کرد، رویکرد رسانه ملی در به‌روز کردن برنامه‌ها نسبت به سال‌های گذشته قابل تقدیر و قدردانی است.

محسن برمهانی معاون سیمای رسانه ملی نیز ضمن تشکر از همراهی و همکاری سازمان‌های مختلف، در تهیه برنامه قرآنی، با ارائه گزارشی به رئوس مهمترین اقدامات شبکه‌های سیما در ماه مبارک رمضان از جمله برنامه‌های ترتیل‌خوانی، مناجات‌خوانی، برنامه‌های سحر و افطار و برنامه سخنرانی ویژه ماه مبارک رمضان اشاره کرد.

در ادامه این نشست جمعی از نمایندگان مجلس به بیان دیدگاه خود در خصوص برنامه‌های رمضانی رسانه ملی پرداختند.

سید مصطفی میرسلیم نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مسئولان صدا و سیما بابت تهیه برنامه‌های قرآنی در ماه مبارک ایام نوروز، افزود: باید بپذیریم لذتی شیواتر از ذکر خداوند نیست، کسی نیست که با قرآن انس بگیرد و پاسخی از آن دریافت نکند، اگر شما با چنین نیتی به قرآن مراجعه کنید قطعا بی بهره نخواهید بود، ما مسلمانان به ویژه ایرانیان مجهز هستیم چرا که قرآن کمک کننده همیشگی ما در تمام امور است.

محمد رشیدی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هر برنامه‌ای به نام قرآن آغاز شده باشد بی تردید اثرات آن گسترده‌تر خواهد بود، یادآور شد: برنامه «محفل» که در ایام ماه مبارک رمضان پخش شد یکی از برنامه‌های ویژه رسانه ملی بود و تلاش کرد طمع گوارای قرآن را به مردم بچشاند، در این برنامه شاهد حذف مرز‌های جغرافیایی بودیم و از تمام استان‌ها حضور داشتند از مزایای آن می‌توان به تنوع بخش‌های مختلف اشاره کرد.

لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه ملی در تهیه و پخش برنامه‌های قرانی روش نوینی را در پیش گرفته است، اظهار داشت: برنامه‌های قرآنی صدا و سیما با شیوه جدید بسته بندی و قالب شده است به گونه‌ای که شاهد جذب مخاطبان در این راستا بودیم، تولید محتوای قرآنی همراه با هنر می‌تواند روایتگر زیبایی بی بدیل باشد.

مالک شریعتی نیاسر عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری بزرگترین اجتماع قرآنی در استادیوم آزادی با عنوان محفل قرآنی امام حسنی‌ها در ایام نوروز، اظهار داشت: مجاهدان غزه چند سالی است که بر روی مسائل قرآنی کار کرده‌اند، فرزندان آنها با قرآن بزرگ شده و زندگی می‌کند.

در این مراسم از محمد حسین کشکولی مدیر شبکه قرآن، صادق یزدانی مدیر شبکه افق، محمد صادق باطنی مدیر شبکه کودک، محمدباقر اعلمی مدیر شبکه تهران و محمدرضا خالقی مدیر گروه تلاوت و نغمات دینی شبکه قرآن تقدیر شد.

همچنین از یونس قاسمی تهیه کننده و حسن سلطانی مجری برنامه «ماه خدا» شبکه یک؛ سیدمحمد موسویان تهیه کننده و راحله امینیان مجری برنامه «سحرنشینی» شبکه دو؛ سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی تهیه کننده و حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، احمد ابوالقاسمی از داوران برنامه «محفل» شبکه سه؛ یوسف منصوری تهیه کننده برنامه «ماه من» شبکه سه؛ عباس موزون تهیه کننده، کارگردان و مجری برنامه «زندگی پس از زندگی» شبکه چهار؛ سید مرتضی موسویان تهیه کننده و مهدی اعرابی مجری برنامه «بهارترین بهار»؛ علیرضا کاردان امین تهیه کننده و حامد عسکری مجری برنامه «وقت سحر» شبکه افق؛ یاسر غفاری تهیه کننده و حامد مدرس، احسان مهدی و امیر سهیلی مجریان برنامه «سر سفره خدا» شبکه کودک و فاطمه زهرا بازاری تهیه کننده و محمد محمدی مجری برنامه «شبستان» شبکه تهران تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود
  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟