Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر برای لایروبی مسیل‌های منتهی به شهر تبریز، بر طراحی و ایجاد ساختار مناسب برای جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی در این شهر تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،محمدرضا پورمحمدی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی، با اشاره به بارش شدید باران و تگرگ در مناطقی از تبریز در روز گذشته، گفت: به‌رغم گلایه‌هایی که از سوی مردم وجود داشت، مدیریت حادثه دیروز بسیار بهتر از حوادث گذشته بود و همه دستگاه‌های ذی‌ربط در صحنه حضور فعال داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه این حادثه تنها در بخش‌هایی از شهر اتفاق افتاد و در مناطقی که احتمال خسارت بیشتری وجود داشت، بارش‌ها شدید و رگباری نبود.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: چنین حوادثی ناشی از برخی نارسایی‌ها و کمبودهاست و حادثه دیروز هم نشان داد که مشکلات اساسی داریم.

وی اظهار داشت: هرچند بخش قابل توجهی از این مشکلات ناشی از اقداماتی است که در طول سالیان طولانی انجام شده، اما امروز ما مسئول هستیم و ضمن اینکه نباید اشتباه‌های گذشته را تکرار کنیم، برای رفع نارسایی‌ها و جبران نقص‌ها هم باید تلاش کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی از دبیرخانه ستاد مدیریت بحران استان خواست تا با همکاری دستگاه‌های مسئول، نسبت به شناسایی نارسایی‌ها و مشکلات و عوامل بروز حوادث مشابه اقدام کرده و برای رفع نواقص، تقسیم‌کار استانی طراحی کند.

وی همچنین با اشاره به اقدامات شهرداری تبریز برای مسیل‌گشایی، خواستار ایجاد ساختار مناسبی برای جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی در این شهر شد.

جواد رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی در تبریز وجود ندارد، افزود: تبریز شهری است که از سه جهت به حوضه آبریز منتهی می‌شود و وجود سازوکاری برای مدیریت آب‌های سطحی در این شهر ضروری است.

محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه هشدارهای لازم مبنی بر بارش شدید باران و تگرگ از دوشنبه هفته گذشته به دستگاه‌ها ابلاغ شده بود، گفت: توجه جدی به این هشدارها و ایجاد آمادگی لازم قبل از وقوع حوادث می‌تواند از بروز خسارات جلوگیری کند و دستگاه‌ها باید در این خصوص جدیت کافی داشته باشند.

در این نشست فرماندار تبریز، شهردار تبریز و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی هم گزارشی از حوادث روز گذشته در شهر تبریز و اقدامات انجام‌یافته برای مدیریت سیلاب‌های ورودی به این شهر ارائه کردند.

علی دولتی مهر، مدیرکل هواشناسی استان نیز با اشاره به اینکه بیشترین میزان بارش در استان در روز گذشته مربوط به شهرستان هریس با 25.4 میلی‌متر و شرق تبریز با 20.6 میلی‌متر بود، افزود: در روز 13 اردیبهشت هشدار نارنجی که مربوط به بارش تگرگ، رگبار و رعد و برق است صادر شده بود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی آب های سطحی دستگاه ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۳۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد

ایسنا/آذربایجان شرقی مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه برای بازدید از پروژه‌های راه آذربایجان شرقی و افتتاح واحدهای طرح نهضت ملی مسکن وارد تبریز شد.

بذرپاش در این سفر تعداد ۸۴۰۴ واحد مسکونی را در آذربایجان شرقی افتتاح کرده و عملیات اجرایی ۱۰ هزار و ۲۲۱ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن را آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، افتتاح پارک ۳.۵ هکتاری بازآفرینی شهری در تبریز، آغاز عملیات احداث ۴ مدرسه ۱۲ کلاسه به مساحت ۱۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع در شهر جدید سهند، آغاز عملیات اجرایی شهرک مسکونی ۱۵۲ هکتاری آذران آذرشهر، آغاز عملیات آماده سازی اولین دهکده شهری استان در سراب به تعداد ۱۴۰۰ قطعه تفکیکی مسکونی و بهره برداری از معابر خاکی آسفالت ریزی شده بازآفرینی شهری اهر به طول ۲۱ کیلومتر از جمله برنامه‌های سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی است.

گفتنی است؛ پروژه‌های مرتبط در برخی از شهرستان‌های استان نیز با حضور معاونان وزیر به بهره برداری می‌رسد و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • پروژه‌های فعال نهضت ملی مسکن از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • ثبت‌نام ۸۰۰۰ شهروند تبریزی در سامانه جمع‌آوری پسماند بهروب
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز