Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:32:16 GMT

پیگیری شکستگی بازوی نوزاد خرمشهری

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۳۹۵۲

پیگیری شکستگی بازوی نوزاد خرمشهری

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،عکسی در فضای مجازی منتشر شد که حاوی مضمونی از شکستگی دست نوزادی تازه متولد شده داشت.

با انتشار این تصویر پدر نوزاد مدعی شده این اتفاق در پی قصور پزشکی رخ داده و خدمات درمانی با تاخیر ارائه شده است.

شبکه بهداشت و درمان خرمشهر نیز جوابیه‌ای در این خصوص صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این جوابیه آمده است به طور معمول چیزی در حدود ۰.۲-۳ درصد تولد‌ها همراه با عوارض زایمانی نظیر زایمان سخت است که عوامل متعددی همچون وزن جنین، سابقه بیماری‌های مادر و علل ناشناخته در ایجاد آن موثر است.

در این بیانیه از زایمان سخت به عنوان یکی از چالش‌های زایمان و از جمله مواردی یاده شده که موجب به خطر افتادن جان مادر و نوزاد می‌شود، و در ادامه بیان شده که خروج نوزاد در این نوارد با تکنیک‌های خاصی صورت می‌پذیرد که گاهی موجب آسیب‌هایی نظیر شکستگی استخوانی و آسیب به عصب دست می‌شود که در اغلب موارد این آسیب‌ها برگشت پذیر است.

در ادامه این بیانیه به مورد اخیر اشاره و قید شده است: در زایمان مورد نامبرده مادر ۲۵ ساله زایمان دوم بدون سابقه بیماری قبلی به زایشگاه مراجعه کرده، روند زایمان مادر طبیعی آغاز شده، در حین زایمان به دلیل وضعیت غیرطبیعی جنین (عدم چرخش مناسب سر) تکنیک‌های لازم برای پیشرفت زایمان انجام داده شد.

در ادامه قید شده در ساعت اولیه تولد عکس العمل‌های نوزاد نرمال بوده است، سپس به دلیل حرکت نکردن اندام فوقانی نوزاد، بررسی‌ها آغاز شده و بلافاصله با متخصصین اطفال و ارتوپدی هماهنگی‌های لازم انجام شد و متخصص ارتوپدی بر بالین نوزاد حاضر و نوزاد را ویزیت کرد.

طبق بند‌های این بیانیه پس از انجام اقدامات تشخیصی، شکستگی بازوی نوزاد مشخص و نوزاد به اتاق عمل انتقال داده شد و جا اندازی و گچ گیری برای انجام شد.

ساعاتی پس از انتشار این بیانیه متنی دیگر به نقل پدر نوزاد در فضای مجازی منتشر شد در این متن قید شده که در جوابیه شبکه بهداشت حق فرزندش پایمال شده و این قضیه که مورد مطالبه عموم قرار گرفت را تکذیب کنند.

در دلایل پدر نوزاد آمده هیچ گونه اطلاعی قبل از زایمان درباره اینکه زایمان سخت است را به پدر نوزاد ذکر نکردند و حال از زایمان سخت صحبت بعمل آمده.

در بند دوم این تکذیبیه آمده که پزشک ارتوپد پس از ۷ ساعت و پس از مطالبه گری‌های وی بر سر نوزاد حاضر شد.

همچنین در ادامه آمده است: آنچه که خود دکتر به عنوان موضوع عادی بیان کرد، خودشان در ابتدای امر کتمان می‌کردند و سپس زبانی به خطای خود اعتراف کردند و حال که موضوع بسیار عادی بوده چرا پس از مطالبه گری بنده در بیمارستان حین مراجعه به رئیس بیمارستان، ولی عصر (عج) پزشک معالج همسر بنده را تهدید به شکایت از اینجانب کرده است.

پدر نوزاد در این متن منتشر شده از معتم خطاب کردن وی در پی مطالبه گری سخن گفته و تاکید کرده که مادر بچه حتی در بارداری سابق هیچ مشکلی نداشته و زایمان بطور طبیعی انجام شده و حتی در فامیل هم مشکل جنینی یا ژنتیکی وجود ندارد.

او از پیگیری قضیه شکستگی بازوی نوزاد تا اخذ حقوق ضایع شده خبر می‌دهد.

صبح امروز هنگامه پروین مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان، ادعا‌های منتشر شده به نقل از پدر نوزاد را رد کرد و گفت: تمام موارد در جوابیه قید شده و ادعا‌ها پس از انتشار جوابیه بی اساس است.

او تاکید کرد: پزشک و کادر درمان در این موضوع به موقع و بدون ثبت هر گونه شکایت به وظایف خود عمل کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر در پایان گفت: پدر نوزاد یا هر فردی که شکایت یا ادعایی دارد به شبکه بهداشت مراجعه و مطالبه خود را به صورت مستقیم مطرح تا به موضوع رسیدگی شود و انتشار هر نوع مطلبی در فضای مجازی سندیت نداشته و قابل پیگیری نیست.

انتهای پیام/ ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زایمان طبیعی عوارض زایمان شبکه بهداشت زایمان سخت پدر نوزاد منتشر شد قید شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • صدای خاص رادیو خاموش شد
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم