Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:53:02 GMT

ویروس کرونا هوابرد است/ شیوع از طریق تنفس قطرات حاوی ویروس

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۴۰۲۹

ویروس کرونا هوابرد است/ شیوع از طریق تنفس قطرات حاوی ویروس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، مقامات بهداشت عمومی آمریکا راهنمای خود را اصلاح و برای نخستین بار اعلام کردند ویروس کرونا از طریق استنشاق یا قطرات تنفسی حاوی ویروس، شیوع می‌یابند.

قبل از این اصلاحیه در راهنمای مرکز کنترل و پیشگیری بیماری این کشور (CDC) به طور خاص مشخص نشده بود که ویروس هوابرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در اصلاحیه مذکور یکی از راه‌های ابتلای افراد به کووید ۱۹، تنفس ذرات آلوده به ویروس اعلام شده است.

در بخشی از متن آن آمده است: در بازدم فرد مبتلا به ویروس قطرات و ذرات بسیار ریزی وجود دارند که حاوی ویروس هستند. این قطرات و ذرات ممکن است توسط افراد دیگر تنفس شوند یا روی چشمان، بینی یا دهان آنها قرار گیرد.

همچنین در اصلاحیه ذکر شده فاصله ۶ فوت بین افراد برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا کافی است. ریسک ابتلای افرادی که ۶ فوت از یکدیگر فاصله می‌گیرند، کمتر است.

در ماه سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا اظهارات مشابهی را بیان و اعلام کرد ویروس کرونا می‌تواند مسافتی بیش از ۶ فوت را طی کند. اما چند روز بعد آن را رد کرد. سپس حدود یک ماه بعد این سازمان شواهدی یافت که نشان می‌داد افراد مبتلا به کووید ۱۹ در شرایطی خاص افراد سالمی را مبتلا کرده‌اند که فاصله آنها بیش از ۶ فوت بوده است.

کد خبر 5207600 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا تحقیقات علمی شیوع کرونا تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فناوری فضایی حاکمیت سایبری اینترنت فیس بوک نوآوری ایالات متحده امریکا شبکه اجتماعی صنعت موشک سازی صندوق نوآوری و شکوفایی دونالد ترامپ ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد