Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: روستای «اوزون تپه علیا» با جمعیتی بالغ بر ۹۰ خانوار، روستایی در حومه شهر اسلام‌آباد از توابع پارس‌آباد مغان است، که طی دهه‌های قبل بیشتر دانش آموزان این روستاها به دلیل نبود فضای آموزشی در مرکز روستا، از تحصیل بازمانده‌اند یا در مسیر رفت و آمد به مدارس روستاهای همجوار دچار حادثه شده و تعدادی هم جان باخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که در آبان ماه ۱۳۹۹ به طور جدی در دستور پیگیری خبرنگار مهر قرار گرفت و گزارشی با تیتر «روایتی تلخ از شوق تحصیل / مشقی که برای همیشه ناتمام ماند» منتشر شد. حالا پس از گذشت چندین ماه با چاره‌اندیشی مسئولان و پی‌جویی‌های مستمر تیم خبری خبرگزاری مهر گویا قرار است این موضوع به نتیجه دلخواه اهالی روستا واصل آید.

طوری که اخیراً در مصاحبه با مسئولان اقرار شد که در آینده‌ای نزدیک یک باب مدرسه مجهز در مقطع ابتدایی در این روستا احداث خواهد شد.

دولت لطفی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روستای اوزون تپه علیا یکی از روستاهای محروم شناخته شده در استان است که نبود مدرسه در این منطقه سبب گلایه و شکایت بسیاری از اهالی شده و در این رابطه با همکاری آموزش و پرورش استان اردبیل و شهرستان پارس‌آباد مقرر شده تا یک باب مدرسه در این روستا احداث شود.

وی به اولویت روستای اوزون تپه علیا برای ساخت مدرسه در بین روستاهای محروم تاکید کرد و گفت: با مطالعات انجام یافته در ردیف اعتبار سال ۱۴۰۰ سعی بر این خواهد بود تا با تأمین اعتبار ملی یا استانی یا حتی کمک خیرین روند احداث مدرسه در این منطقه را تسریع بخشیم.

این مسئول از احداث مدرسه در روستای اوزون تپه علیا، به عنوان یکی از محروم‌ترین روستاهای استان اطمینان خاطر داد و یادآور شد: بدون اتلاف وقت این مسئله را در شورای برنامه‌ریزی شهرستان هم مطرح خواهیم کرد تا با جلب تعامل نهادهای آموزشی و شهرستانی این موضوع سریعاً به نتیجه برسد.

کیومرث هاشمی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان پارس‌آباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به پیگیری‌های مستمر آموزش و پرورش برای احداث مدرسه در روستای مذکور اشاره و اظهار کرد: طی سال‌های گذشته بنا به درخواست‌های مکرر اهالی روستا، مکاتبه‌های زیادی به نوسازی استان برای احداث مدرسه در روستای اوزون تپه علیا انجام شده که متأسفانه با دیرکرد در انجام این طرح شاهد برخی حوادث ناگوار در منطقه نیز بودیم.

وی ادامه داد: اخیراً به دلیل برگزاری حضوری کلاس‌های آموزشی و نیاز شدید اهالی روستای اوزون تپه علیا به مدرسه، در نظر داشتیم تا با تقاضا از نوسازی مدارس استان چند باب مدرسه کانکسی در منطقه راه‌اندازی کنیم.

وی از تجهیز مدارس روستای اوزون تپه سفلی نیز خبر داد و افزود: این طرح با اختصاص چهار میلیارد ریال اعتبار قابل اجرا است که در بحث تحویل به پیمانکار در مرحله مناقصه بوده و پس از اتمام این مراحل و انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی آن در منطقه آغاز خواهد شد.

۶ دانش‌آموز روستای «اوزون تپه علیا» در سال‌های گذشته در مسیر مدرسه روستای «اوزون تپه سفلی» که مجبور به عبور از جاده ترانزیتی این مسیر بودند، بر اثر حادثه جان خود را از دست داده‌اند. حالا باید برای حفظ امنیت جانی و روانی ۳۵ دانش‌آموز دیگر روستای علیا مسئولان با جدیت در پی احداث و بهره‌برداری مدرسه در این روستا باشند.

پیگیری‌های خبرنگار مهر تا موعد آغاز عملیات اجرایی ساخت مدرسه در روستای مذکور ادامه داشته و رویدادهای مربوط به این طرح در آینده با پیگیری از مسئولان مربوطه اعلام خواهد شد.

کد خبر 5199000

منبع: مهر

کلیدواژه: ساخت مدرسه اردبیل شهرستان پارس آباد محرومیت زدایی دولت لطفی آموزش و پرورش اردبیل ویروس کرونا روز قدس روز جهانی قدس بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا شب قدر عکس استانها فلسطین گرگان واکسن کرونا ماه مبارك رمضان اردبیل مدرسه در روستای احداث مدرسه خبرنگار مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند

فرزین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه در سال گذشته 55 قرارداد پیمانکاری به مبلغ 240 میلیارد تومان در حوزه معاونت فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی منعقد شد اظهار داشت: این در حالی بود که این قراردادهای پیمانکاری از شمال تا جنوب استان را شامل می‌شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس، در هر کدام از شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی که مشکل زیرساختی داشتند، پروژه پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی در آنجا آغاز شده است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در قسمت اسناد ثبتی در سال گذشته، حدود 400 هکتار اسناد تک برگی تفکیک‌شده در شهرک‌های صنعتی ارومیه، چهاربرج، اشنویه، ماکو و ناحیه صنعتی کریم آباد صادر شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اسناد 6 دانگ ناحیه صنعتی نالوس صادر شد و اقدامات صدور اسناد 6 دانگ پلدشت نیز پس از چندین سال آغاز شده و هم اکنون در حال صدور سند است.

عباسی از تصویب دو ناحیه صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ناحیه صنعتی سیمینه بوکان به مساحت 50 هکتار و ناحیه صنعتی شهید سلیمانی ارومیه به مساحت 23 هکتار به تصویب رسیده و امسال عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در پایان سال گذشته برای ایجاد دو ناحیه صنعتی لاجان پیرانشهر پیمانکار انتخاب شد و ناحیه صنعتی قره ضیاءالدین۲ در مرحله تهیه اسناد و برآورد است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به صدور بیش از 30 مجوز ساخت و ساز در سال گذشته گفت: علاوه بر آن در این مدت 23 پایان کار برای واحد‌های صنعتی و خدماتی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه شاهین دژ جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی در سال گذشته بود اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان و ظرفیت 400 مترمکعب در روز آغاز شد.

عباسی گفت: مدول دوم شهرک صنعتی مهاباد نیز که در سال 1401آغاز شده بود در اواخر سال گذشته با ظرفیت 900 مترمکعب در روز و با اعتبار 22میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

وی افزود: هم اکنون نیز تصویه خانه فاز دو ارومیه با اعتبار 35 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در حال انجام است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه با شرکت برق منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و استانداری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای احداث پست شهرک صنعتی فاز سه بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در ادامه گفت: امسال در صورتی که مجوز حفاری چاه آب ناحیه صنعتی چهاربرج در اسرع وقت تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی داده شود، در 6 ماهه دوم سال ناحیه صنعتی چهاربرج آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

عباسی خاطرنشان کرد: امسال زیباسازی شهرک‌ها با بهره‌گیری از مشاور، پیش‌بینی شده است که امید می‌رود بتوان با ایجاد فضای سبز و کاشت نهال در شهرکهای صنعتی گام موثری در زیبایی شهرک‌های و نواحی صنعتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: همچنین امسال چند شهرک برای احداث نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شده و با توجه به کمبود برق که وجود دارد در تلاش هستیم با احداث نیروگاه‌های خورشیدی این مشکل را تا حد امکان رفع کنیم.

عباسی گفت: از سوی دیگر در سال جاری کارگاه‌های اجاره‌ای در برنامه وجود دارد و بر این اساس، 10 واحد کارگاهی فناوری در عرض دو سال احداث می‌شود و هم اکنون در شهرک صنعتی فاز دو ارومیه احداث چهار کارگاه آغاز شده و پس از پایان آن، به متقاضیان سرمایه‌گذاری اجاره داده می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال واگذاری شهرک صنعتی پلدشت آغاز و قیمت‌گذاری‌ها به پایان رسیده است و اواخر اردیبهشت ماه واگذاری آنها آغاز می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • یک کشته در سانحه رانندگی طارم سفلی 
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان