Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: الان هم مذاکره داریم و هم تحریم؛ هشت سال است که ما مذاکره می‌کنیم و تحریم هم هستیم و تحریم‌ها هم بیشتر شده است.

وی افزود: دولت آقای روحانی تنها چیزی که به ذهنش می‌رسد مذاکره است و مدام در حال مذاکره است. تحریم‌ها هم مدام در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فؤاد ایزدی، تاکید کرد: مذاکره بی‌نتیجه بوده است و بسیار هم انجام شده است، اما وضعیت کشور در حوزه تحریم بدتر شده است.

وی با بیان اینکه طرف آمریکایی به سه دلیل به مذاکرات وین علاقه‌مند است، گفت: دلیل اول این است که برجام توافق خوبی بود؛ چون تنها راهی که در درازمدت می‌توان توانمندی هسته‌ای ایران را محدود کرد، برجام است. از این جهت علاقه‌مند هستند که به برجام بازگردند تا بتوانند برنامه هسته‌ای ایران را مدیریت کنند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تاکید کرد: خودشان هم می‌گویند که آن سیاست فشار حداکثری شکست خورده است که راست هم می‌گویند. قرار بود سیاست فشار حداکثری جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کند که نشد. قرار بود امتیاز بیشتری بگیرند که نگرفتند و امتیازات برجامی را هم ترامپ از دست داد؛ به همین دلیل می‌خواهند برگردند.

وی با بیان اینکه دلیل دوم این است که می‌خواهند علیه ایران «انسجام» ایجاد کنند، تاکید کرد: انسجام به راحتی در واشنگتن انجام نخواهد شد و باید جلسات برجامی باشد و کشورهای مختلف باشند و آمریکا هم باشد؛ بعد به تدریج همراه با اقدامات دیپلماتیک مجموعه‌1+4 را به سمت خود ببرند. در هر صورت باید مذاکره باشد تا این اتفاق بیفتد. پس دلیل دوم علاقه‌مندی به مذاکرات وین انسجام علیه ایران است. تکرار برجام برای رسیدن به برجام دو و سه نیاز به اجماع دارد.

ایزدی تاکید کرد: دلیل سوم انتخابات ایران است که آن‌ها می‌خواهند از ابزارهایی استفاده کنند تا افرادی که مد نظر آن‌ها هستند یا روابط بهتری با آن‌ها دارند و بیشتر می‌توانند به آن‌ها امتیاز بدهند در انتخابات پیروز شوند. عده‌ای در در دولت بایدن می‌خواهند دوپینگی در انتخابات داشته باشند؛ اگر این اتفاق بیفتد باید در مجموعه‌ای از مذاکرات اتفاق بیفتد. این سه دلیل نشان‌دهنده علاقه آمریکایی‌ها به مذاکره است. بایدن به‌دنبال امتیاز بیشتر است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل اظهار کرد: بایدن می‌گوید ما یک توافق طولانی‌تر و قوی‌تر می‌خواهیم. طولانی‌تر یعنی اینکه برجام را عوض کنیم و بخش‌هایی که تمام می‌شود را تمدید کنیم. تقویت هم به این معناست که در حوزه‌های دیگر مثل سیاست خارجی و سیاست دفاعی ایران نیز امتیاز بگیریم و نظر بدهیم.

وی افزود: سؤال بایدن واقعاً این است که ایران چقدر راه می‌آید؟ این سؤال غیرطبیعی نیست و در ذهن آمریکایی‌ها وجود دارد، اما اینکه این ذهنیت را چرا پیدا کرده‌اند که می‌توانند از ایران در حوزه‌های دیگر هم امتیاز بگیرند، مشکل ماست؛ به نوعی صحبت کرده‌ایم که طرف مقابل احساس کرده است که بیشتر هم می‌شود امتیاز گرفت.

منبع: روزنامه صبح نو

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم مذاکره مذاکرات وین فؤاد ایزدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است

به گزارش قدس آنلاین، ان بی سی نوشت که کاخ سفید ماه‌هاست که به دنبال توافق آتش‌بس برای آزادی اسیران دربند حماس است، اما دور کنونی مذاکرات در یک برهه حساس جنگی و انتخاباتی انجام می‌شود.

مقام های آمریکایی پیش نویس توافق فعلی را آخرین و بهترین نسخه می ‌دانند، چرا که به عقیده آنها اسرائیلی‌ها در این دور از مذاکرات با شروط کلیدی موافقت کرده‌ و در مورد آنها سازش کرده‌اند.

یکی از مقام های آمریکایی در این خصوص گفت: "رئیس جمهوری بدان روی بسیار نگران میزان حساسیت برهه کنونی است که دیگر برگی برای بازی برایش باقی نمانده است.

به نوشته ان بی سی، در ماه‌های اخیر مذاکرات بر سر توافقی که شامل آتش‌ بس موقت و آزادی برخی از اسیران می‌شود به مرحله حساسی رسیده و سپس فروپاشیده است. اما به گفته مقام ها، اکنون که اسرائیل مصر است به‌رغم مخالفت‌ های آمریکا، حمله نظامی به شهر رفح را انجام دهد، شکست مذاکرات آتش‌ بس فرصتی برای احیای آن‌ باقی نمی گذارد. به گفته این مقام ها، این بار شکست در حصول توافق می تواند به تشدید جنگ و تهدید بیشتر جان اسیران منجر شود.

این بزنگاه تاریخی با اعتراض های فزاینده دانشگاهی و تهدید به تظاهرات در برنامه های انتخاباتی بایدن و سایر مقام های ارشد دولت در تابستان پیش رو همزمان شده است. برخی از مقام های دولتی به طور خصوصی گفته اند که یکی از مزیت های مهم در گشایش دیپلماتیک جنگ غزه می تواند تأثیر آن بر این اعتراضاتی باشد که در برخی از موارد به خشونت کشیده شده است.

برخی از مقام های آمریکایی نسبت به دستیابی به توافق آتش بس ابراز خوش بینی کرده و گفته اند که هدف آمریکا آن است که آتش بس موقت طولانی تر شده و راه را برای پایان جنگ هموار کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • اکسیوس: بایدن شخصا در مذاکرات آتش‌بس غزه حضور داشته است
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت