Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه غیر علنی امروز مجلس شورای اسلامی بنا شد تا تحقیق و تفحص از مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در هشت سال گذشته در جلسه روز سه شنبه  مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.

خبرگزاری میزان - احمد امیرآبادی فراهانی در حاشیه جلسه علنی امروز با اشاره به جلسه غیر علنی مجلس، در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه درباره انتشار فایل صوتی وزیر امور خارجه بحث شد و مجلس آن را به شدت محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتشار این فایل صوتی احساسات مردم را جریحه دار و ملت را ناراحت کرد، بیان داشت: نمایندگان نیز در این زمینه مسائلی را مطرح کردند و اکثر نمایندگان تاکید داشتند که ایجاد دوگانه‌های مختلف در کشور باعث ایجاد مشکل برای مردم می‌شود. متاسفانه در طول هشت سال گذشته با ایجاد دوگانه‌های کاذب شاهد تحمیل مشکلات اقتصادی زیادی به مردم بودیم. مجلس شورای اسلامی این دوگانه سازی‌ها را محکوم می‌کند.

امیرآبادی فراهانی ادامه داد: تیم تحقیق و تفحص در این حوزه شروع به کار کرده و تا حالا سه گروه از نمایندگان تقاضای تحقیق و تفحص در خصوص این موضوع را مطرح کردند. قرار است در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی هر سه مورد تقاضای تحقیق و تفحص مورد بررسی قرار گیرد،

این نماینده مجلس اظهارداشت: البته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به دنبال این است که هر سه درخواست در قالب یک درخواست به عنوان تحقیق و تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در طول هشت سال گذشته تصویب شود لذا در صورت تصویب این تقاضا در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، بنا شد تا تحقیق و تفحص از مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در هشت سال گذشته در جلسه روز سه شنبه  مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:همچنین عده‌ای از نمایندگان نیز درخواست اعمال ماده ۲۳۴ آئین نامه را در این زمینه داشتند که در هر صورت نتیجه تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ به قوه قضائیه جهت برخورد با خائنین و افرادی که در این حوزه نقش داشتند ارسال خواهد شد و این موضوع روند قانونی خود را در مجلس شورای اسلامی طی خواهد کرد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه در این جلسه درباره مذاکرات وین بحث و تبادل نظر صورت گرفت، تاکید کرد: در این زمینه رئیس مجلس شورای اسلامی گزارشی را به صحن علنی ارائه داد و در ادامه نیز تعدادی از نمایندگان نقطه نظرات خود را در این رابطه مطرح کردند.

وی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده باید مراقبت کند تا منافع ملت ایران و منافع کشور به خطر نیفتد، تصریح کرد:از این رو مجلس شورای اسلامی حاضر نیست یک لحظه هم تحریم‌ها ادامه یابد، اما این دلیلی نیست که تیم مذاکره کننده بخواهد در مذاکرات عجله کند. 

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه مجلس استفاده از ابزار مذاکره را در روند مسائل سیاست داخلی قبول ندارد، ادامه داد: آنچه که برای ما مهم است این است که تحریم‌ها به طور کلی برداشته شود و راستی آزمایی نیز با دقت و در زمان کافی صورت گیرد. 

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه براساس اطلاعاتی که رسیده تحریم‌ها را به چند قسمت تقسیم شده است، بیان داشت: تحریم‌ها، به تحریم‌های غیربرجامی و تحریم‌های برجامی که در طول ریاست جمهوری ترامپ اعمال شده است،تقسیم شده است. تاکید ما بر این است که تمام تحریم‌ها باید برداشته شود و مشکلاتی که امروز تولید کنندگان، صادرکنندگان و وارد کنندگان ما با آن مواجه هستند کنار رود.   انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم استراتژیک ریاست جمهوری امیرآبادی فراهانی مجلس شورای اسلامی هشت سال گذشته تحقیق و تفحص تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش ایسنا، طی سال های گذشته مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با ارتباط گیری مستقیم با مردم در قالب طرح «وکلا در مساجد» و رسیدگی به مشکلات حقوقی آنها با حضور در مرکز ملاقات مردمی قوه قضائیه؛ با پرونده‌هایی در سطح کشوری و کثیرالشاکی مواجه شد که بعضاً بیش از چند هزار نفر و چندین وزارتخانه و نهاد و سازمان رسمی در آن درگیر بوده‌اند.

درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده‌های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده‌ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی‌های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

دریکی از این پرونده‌های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

بر اساس گزارش مرکز وکلای قوه قضاییه، رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی