Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: اگر مردم رعایت نکنند، قطعا در کلانشهر تهران جیره بندی یا قطعی آب خواهیم داشت.

محمد رضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران  با بیان این نکته که بیش‌ترین مصرف آب به ثبت رسیده است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۴ میلیون مترمکعب آب در تهران مصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ما سرانه مصرف و تولید داریم سرانه مصرف در شهر تهران حدود ۳۰۰ لیتر است، ولی سرانه مصرف ۲۴۰ لیتر است و از سرانه مصرف تا تولید ما به التفاوت آب حساب نشده محاسبه می‌شود.

او ادامه داد: در تهران روزانه هر شهروند به طور متوسط ۲۴۰ لیتر آب مصرف می‌کند که ۲۰ تا ۲۵ درصد بیش‌تر از حد معمول است که استفاده می‌شود.

بختیاری افزود: در بازه زمانی ابتدای شیوع ویروس کرونا مصرف رشد نجومی داشت و در همین تهران شاهد افزایش ۴۵ درصدی مصرف آب بودیم، اما در حال حاضر مصرف به حالت معمولی رسیده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد: متاسفانه با توجه به کم بارش بودن در زمستان سال گذشته شرایط ویژه‌ای در کشور داریم به طوری که ۴۰ درصد کاهش بارندگی در کشور داریم ما از آبان سال گذشته جلسات مشترکی با شرکت آب منطقه‌ای کشور در خصوص مدیریت خروجی سد‌ها داشته‌ایم.

او بیان کرد: ما قطعا امسال در تهران با توجه به کاهش بارندگی مشکل داریم و اگر مردم رعایت نکنند قطعا در کلانشهر تهران جیره بندی یا قطعی آب خواهیم داشت.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران اضافه کرد: همه ساله مصرف آب در زمستان به حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ مترمکعب می‌رسید، اما امسال در هیچ روزی مصرف‌ ما کمتر از ۳ میلیون مترمکعب نبوده است.

بختیاری در پایان گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد مردم تهران زیر خط نرمال، ۲۰ درصد بین خط نرمال و کمی بیش از نرمال، ۲۰ درصد بیش از الگوی مصرف و ۵ درصد هم بیش از اندازه آب مصرف می‌کنند.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب سرانه مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

کد خبر 6097160 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است