Web Analytics Made Easy - Statcounter

این تفاهم‌نامه روز یکشنبه بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بانک کشاورزی و مجمع خیرین سلامت برای ساخت یک واحد آزمایشگاه تشخیص طبی و ۲ واحد پانسیون پزشک در شهر مود به ارزش ۱۵ میلیارد ریال ریال در محل دانشگاه علوم پزشکی امضا و مبادله شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این نشست گفت: بیش از یک سال از شروع همه‌گیری ویروس کرونا در جهان می‌گذرد و کشور ما یکی از کشورهایی بود که تحت تاثیر این بیماری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد دهقانی افزود: حوزه سلامت در پیک‌های مختلف بیماری، روزهای سختی را پشت سر گذاشت و اخیرا با شروع پیک چهارم ۳۰ استان به طور همزمان درگیر کرونا شدند و حجم بسیار زیادی از موارد مثبت شناسایی و تعداد زیادی از بیماران بستری شدند.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با تجربیاتی که طی پیک‌های گذشته به دست آمد و تمهیداتی که درخصوص تامین تجهیزات درمانی و پروتکل‌ها در سطح کشور اندیشیده شد، این پیک علی‌رغم موارد مثبت بسیار زیاد شکسته و روند نزولی آن در کشور شروع شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: علی‌رغم پیش‌بینی‌ها درخصوص افزایش بسیار زیاد موارد ابتلا و مرگ و میر در پیک‌های سوم و چهارم، خوشبختانه به آن پیش‌بینی نرسیدیم هرچند در بسیاری از کشورهای دنیا به وقوع پیوست.

وی با بیان اینکه توجه به حوزه سلامت هزینه نیست و سرمایه‌گذاری است افزود: خود و خانواده ما روزی به این خدمت نیاز پیدا می‌کنیم که این مقوله ضرورت نگاه ویژه به حوزه سلامت را دوچندان کرده است.

دهقانی گفت: پیش از کرونا بارها و بارها شاهد بودیم همکاران ما در بانک کشاورزی به حوزه سلامت از هیچ کوششی فروگذار نکردند و امروز هم تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین بانک کشاورزی، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای ساخت یک واحد آزمایشگاه تشخیص طبی و ۲ واحد پانسیون پزشک در شهر مود منعقد شد تا به زودی مرکز خدمات جامع سلامت مود تکمیل شود و بتوانیم با تجهیز آن، خدمات بیشتری را به مردم این منطقه ارائه دهیم.

مدیر امور شعب بانک کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: بانک کشاورزی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود خدمات خوبی از جمله کمک به آموزش و پرورش درخصوص ساخت مدرسه، بسته‌های کمک آموزشی، تهیه جهیزیه برای افراد نیازمند، کمک‌های نقدی مومنانه، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به هم‌استانی‌ها ارائه کرده است.

حسین مودی افزود: احداث مرکز جامع سلامت شهر مود یکی از مواردی است که در این سه سال گذشته شروع کردیم و سال ۹۶ کلنگ‌زنی مرکز خدمات جامع سلامت شهر مود شروع شد و سال ۹۷ با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی اظهار داشت: همان زمان احساس شد در کنار مرکز جامع سلامت، نیاز به آزمایشگاه است تا اینکه در آبان سال گذشته در سفری که مدیرعامل بانک کشاورزی در معیت وزیر جهاد کشاورزی به خراسان جنوبی داشتند، موافقت اولیه اخذ و پیگیری‌های جدی انجام شد که بهمن سال گذشته موافقت بانک مرکزی اخذ و قرار شد ۱۰ میلیارد ریال برای احداث این آزمایشگاه و پانسیون از طرف بانک کشاورزی هزینه شود.

رییس مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی نیز گفت: بانک کشاورزی از بدو راه‌اندازی مجمع خیرین در خراسان جنوبی در کنار مجمع بوده است.

سید محمود حسینی افزود: امیدواریم این مسئولیت اجتماعی ادامه داشته باشد و بتوانیم کارهای بیشتری را در حوزه سلامت استان خراسان جنوبی انجام دهیم.

عملیات اجرایی این پروژه با مساحت ۲۵۰ متر مربع و اعتبار ۱۵ میلیارد ریال بعد از ماه رمضان آغاز می‌شود و پیمانکار متعهد شده که طی ۱۸ ماه نسبت به تحویل پروژه اقدام کند همچنین تجهیز آزمایشگاه و پانسیون به عهده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.

 ۱۰ میلیارد ریال بانک کشاورزی، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مجمع خیرین سلامت و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این پروژه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

شهر مود از توابع شهرستان سربیشه است و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی را زیر پوشش دارد.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه بانک کشاورزی پروژه ساختمانی سربیشه دانشگاه های علوم پزشکی خراسان جنوبی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری تحول نظام سلامت در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه بانک کشاورزی پروژه ساختمانی امضای تفاهمنامه بانک کشاورزی پروژه ساختمانی سربیشه دانشگاه های علوم پزشکی خراسان جنوبی بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مجمع خیرین سلامت بانک کشاورزی خراسان جنوبی میلیارد ریال حوزه سلامت جامع سلامت شهر مود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان