Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نخستین نشست هسته مرکزی هم‌اندیشان جوان فرهنگی استان مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگارآرادفترمازندران درساری،به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش مازندران؛ در این نشست علیرضا رضایی مشاور جوان مدیرکل ضمن تبریک هفته‌ی بزرگداشت مقام معلم به آحاد فرهنگیان و معلمان جوان و اعضای هم اندیشان جوان فرهنگی افزود: افکار نو سرچشمه بسیاری از اتفاقات و تحولات نو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر سالم و پویا منبع غنی موفقیت‌ها و پل ارتباطی جهان بیرون و جهان درون وجود آدمیست.

مشاور جوان مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به نقش مؤثر معلمان جوان و مشاوران جوان در بدنه‌ی آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تاکید کرد: شاکله آموزش و پرورش همچون درختی است که با تفکر سالم و عمل خالص آبیاری می‌شود. ما به عنوان نیروی جوان مسئولیم تا آنچه را که به عنوان وظیفه اخلاقی و انسانی در طی این سال‌ها آموخته‌ایم، توشه راه روزهای کاری خود قرار دهیم.

وی تصریح کرد: برای افزایش بهره‌وری و ارزش آفرینی مستمر این سازمان، فارغ از هرگونه جهت‌گیری و تعصب بیجا، باید بکوشیم و تجزیه و تحلیل و ارزیابی نهادهای وابسته به آموزش و پرورش را در دستور کار چندین و چند ساله خود قرار دهیم و دلسوزانه خانه تعلیم و تربیت را آباد کنیم. 

رضایی با توضیحاتی پیرامون شیوه نامه گروه هم‌اندیشان جوان فرهنگی افزود: گروه هم‌اندیشان جوان فرهنگی در شهریور سال 99 به منصه ظهور رسید. ضمن انتخاب رؤسای هم اندیشان شهرستان/مناطق (مشاوران جوان رؤسای ادارات) گروه هم اندیشان جوان فرهنگی با تعداد 11 نفر تشکیل می‌شود که 5 نفر اعضای هیئت رئیسه و 6 نفر دیگر به عنوان رؤسای حوزه‌های مختلف و کارگروه‌ها منصوب می شوند.

وی در ادامه در خصوص نحوه تشکیل هسته مرکزی هم اندیشان جوان فرهنگی استان تصریح کرد: گروه هم اندیشان جوان فرهنگی استان شامل 368 عضو فعال و اصلی است که از بین آنها 11 نفر به عنوان اعضای هسته‌ی مرکزی هم اندیشان فرهنگی استان انتخاب شدند که 5 نفر اعضای هیئت رئیسه و 6 نفر باقیمانده به عنوان رؤسای حوزه‌های مختلف منصوب شدند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نخستین نشست هسته مرکزی فرهنگی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.   در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.   نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.   وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.   سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.   نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.   وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.   نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.   بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.   در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر