Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:54:38 GMT

به دنبال مهارت آموزی منجر به نوآوری و کارآفرینی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۷۱۶۲

به دنبال مهارت آموزی منجر به نوآوری و کارآفرینی هستیم

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه با این تفاهم نامه شبکه فناوری دو دانشگاه با دیسیپلین های متفاوت به یکدیگر متصل می شوند، افزود: ما در این تفاهم نامه به دنبال مهارت آموزی منجر به نوآوری و کارآفرینی هستیم. زیرا  وجود مراکز تخصصی کاربردی، از ویژگی های منحصر به فرد دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری بین دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی و کاربردی با بیان اینکه این شبکه(شبکه فناوری) منطبق بر اصول و قوانین حاکم بر پارکهای علم و فناوری نسل سوم و چهارم بنا نهاده شده است، اظهار کرد: این شبکه بستری تعاملی و بین رشته ای را در کشور برای ایجاد و توسعه فناوری، نوآوری، بهبود سبک زندگی و اثرگذاری پایدار بر اقتصاد کشور فراهم می آورد.

وی ادامه داد: گسترش مراکز، توسعه جذب واحدها و هسته های فناور، توسعه زیرساختهای فیزیکی، تدوین قوانین و دستورالعملها و زیرساخت ها، شبکه سازی با دانشگاهها صنایع سازمانها و نهادها و اجرای کمپین های تبلیغاتی از شیوه های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای دستیابی به شبکه فناوری گسترده است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دستیابی به اهداف را منوط به تحول پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در جهت ایجاد پارک نسل چهارم دانست و خاطرنشان کرد: دستیابی به آن از طریق توسعه نواحی نوآوری دانشگاه تهران امکانپذیر است.

دکتر زارعی هدف از انعقاد این قرارداد را ایجاد پلی بین صنایع سنتی و فناوری های نوین برشمرد و افزود: دنیا در قرن ۲۱ با تغییر زاویه دید و پذیرش دیسیپلین های مشخص رشد خود را در انقلاب صنعتی چهارم و پنجم تعریف کرده است در دانشگاه تهران هم برنامه ریزی برای ایران انجام شده است که از جمله این اید ه ها ایجاد شهر دانش است.

وی ایجاد شبکه فناوری دانشگاه تهران را از پروژه های پیشران پارک علم و فناوری در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و افزود: ایجاد نواحی نوآوری از دیگر پروژه های پیشران دانشگاه تهران است که در پارک علم و فناوری این نواحی شکل گرفته است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه پردیس ابوریحان دانشگاه تهران از نخستین پردیس های دانشگاه تهران است که وارد این شبکه می شود، افزود: در این راستا از ظرفیتهای دانشگاه جامع علمی و کاربردی با ۲۰۷ مرکز نوآوری، بیش از ۴۵۷ رشته تخصصی، ۶۰۱ مرکز نوآوری و بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو با تجربه کار مفید استفاده می شود.

دکتر زارعی با بیان اینکه در راستای امضای این تفاهم نامه و در فاز نخست از ظرفیت های نیروی انسانی تکنولوژیسست صنعتگر و کارآفرین بهره برداری می شود، گفت: ایجاد اشتغال و تامین نیروی انسانی، تاکید بر بومی گزینی، توسعه آموزشهای شایستگی محور و شغل مدار و متناسب با نیازهای مشاغلین و جویندگان کار، حمایت از محققان مدرسان و دانشجویان و توسعه نوآوری های کارآفرین در بین صنایع خرد کوچک و متوسط از رسالتهای دانشگاه جامع علم کاربردی است که در این تفاهم نامه دنبال می شود.

وی یادآور شد: از برنامه های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای این تفاهم نامه انتخاب مراکز علمی برای اجرای برنامه، انتخاب اساتید و مهارت آموزان، برنامه ریزی مهارت آموزی انجام آموزش و ارائه گواهینامه مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی و کاربردی به فارغ التحصیلان است.

در حاشیه این مراسم دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به ایسنا گفت: دانشگاه تهران دانشگاه جامع و مادر در کشور است که همه رشته های تخصصی در آن آموزش داده می شود دردانشگاه جامع علمی کاربردی هم تنوعی از مراکز علمی، رشته و بنگاههای اقتصادی وجود دارد که از آن جمله ماشین سازی تبریز تا مرکز فرهنگ و هنر است که می توان از ظرفیت دانشی و اجرایی دو طرف استفاده کرد.

وی افزود: برگزاری رویدادهای شتاب، دوره های آموزشی کوتاه مدت و میان مدت و برنامه های آموزشی بین سطوح تحصیلی را با همکاری دو طرف قرارداد برگزار خواهد شد.

دکتر امید با بیان اینکه اگرچه طرف قرارداد دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران است اما از ظرفیتهای کل کشور(۳۱ استان) استفاده می شود، خاطرنشان کرد: در این دانشگاه بیش از ۲۰۰ مرکز نوآوری وجود دارد که هدف از راه اندازی آن ایجاد شرکتهایی برای دانشجویان و دانش آموختگان برای کمک مالی و ایجاد تسهیلات و حمایتها و پشتیبانی های فنی، حقوقی و مالی است تا بدین ترتیب بتوانند ایده های خود را دنبال و کسب و کار کوچک ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا، تفاهم نامه همکاری در حوزه آموزش نوآوری کارآفرینانه بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه تهران امضاء شد. این تفاهم نامه در راستای کمک به ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناور از طریق ارائه خدمات عمومی و تخصصی با ارزش افزوده بالا، آموزش تخصص و مهارت روز دنیا در کسب و کارهای موجود کشور، بالا بردن سطح مهارت دانشجویان و فارغ التحصیلان، جذب سرمایه گذاری و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای داخلی و جهانی امضا شد.

اجرای دوره های مشترک برای فارغ التحصیلان و دانشجویان و ارائه مدرک معتبر با لوگوی هر دو طرف تفاهم نامه، همکاری و مشارکت در اجرای پروژه های پژوهشی – فناوری داخلی و بین المللی، اجرای برنامه ها و رویدادهای کارآفرینی و فناوری به صورت مشترک و حمایت از صاحبان ایده و ایجاد کسب و کارهای جدید به صورت مشترک از زمینه های همکاری در حوزه فناوری این دو دانشگاه در تفاهم نامه ذکر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علم تفاهم نامه شبکه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای