Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حجت‌الاسلام حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس درباره محدودیت‌های ایجاد شده در ورود به عرصه وکالت اظهار کرد: محدودیت‌هایی که در حال حاضر در حوزه وکالت وجود دارد از سال‌ها قبل و توسط مسئولان ذی‌ربط کانون وکلا ایجاد شده است و همواره سعی شده این محدودیت‌ها را نگهدارند.

نوروزی با اشاره به بیکاری تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان رشته حقوق به دلیل همین محدودیت‌ها گفت: به علت همین محدودیت‌هایی که وجود داشته و دارد، حدود 600 تا 700 هزار کارشناس حقوق فارغ‌التحصیل در کشور بیکار هستند؛ برای رساندن تعداد وکلای کشور به حد نیاز کشور باید از این ظرفیت استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آثار کمبود وکیل در سطح کشور گفت: یکی از مشکلات کمبود وکیل در کشور بالا رفتن حق‌الوکاله‌هاست؛ کمبود وکیل همچنین باعث ایجاد تعرفه‌های ظاهری و باطنی و به وجود آمدن زیرمیزی می‌شود؛ یکی دیگر از معضلات کمبود وکیل در کشور، رقابت بین وکلا در ارائه خدمات بهتر کاهش می‌یابد لذا باید سعی شود تعداد وکلای کشور زیاد شود.

این عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس با اشاره به فاصله داشتن تعداد وکلای کشور با میانگین جهانی سرانه وکیل گفت: در کشورهای دیگر به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت به طور متوسط حدود 250 وکیل وجود دارد اما در حال حاضر سرانه وکیل در کشور ما زیر 100 وکیل است لذا باید سعی کنیم به میانگین جهانی برسیم.

حسن نورزی همچنین با اشاره به موضوع اجباری شدن وکالت گفت: در شرایطی که کشور با کمبود وکیل مواجه است، اجباری کردن استفاده از وکیل مفید نخواهد بود و مردم باید در استفاده کردن و انتخاب وکیل کاملاً آزاد باشند.

وی متذکر شد: با توجه به اینکه هم کانون وکلا و هم مرکز وکلای قوه قضائیه در سال، گزینش وکیل دارند اما این میزان وکیل پاسخگوی نیاز کشور نبوده و باید تعداد وکلا بیشتر شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بیکاری حسن نوروزی وکالت کمبود وکیل تعداد وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران

با توجه به ادامه محدودیت‌ سفر هندی‌ها به ایران، این کشور میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران نخواهد بود و یمن جایگزین آن شد.

به گزارش ایسنا، علی رمضانی قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در پیامی در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: «علی‌رغم تلاش جامعه فرهنگی هند، نظر به ادامه محدودیت حضور اتباع این کشور در ایران پس از عملیات وعده صادق و اتمام فرصت رفع محدودیت بعد از دیدار اخیر سفیر هند، حضور این کشور منتفی شد و یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود.»

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • رشد ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است